Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Hoorn

Centraal ventilatiesysteem - Elektra - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Centraal ventilatiesysteem

Ik wil mijn ventilatiesysteem laten reinigen en de ventilatiebox vervangen door een nieuwe, die stil is. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden?: 2 tot 5 ruimtes Wat is de functie van het gebouw?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Elektricien Hoorn

Offertes van erkende elektriciens in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Hoorn

donderdag 29 april 2021

Elektriciteit aanleggen op te maken hobbykamer op zolder en een extra stopcontact in de garage

Wij willen graag een hobbykamer op zolder maken maar er is geen elektriciteit in deze ruimte. Onze zolder bestaat uit drie gedeeltes en in het middelste deel is wel elektrisch. De klussen die moeten gebeuren zijn: A: Een plafonddoos aanleggen op ons nog te maken gipsplafond. B: Een lichtschakelaar met stopcontact aanleggen naast de toegangsdeur. C: Twee dubbele stopcontacten aanleggen aan de andere zijde van de hobbykamer. D: Elektrisch door trekken van de tussenzolder naar de hobbykamer. E: Een hotelschakelaaar maken die de tussenzolderverlichting bedient. (Een schakelaar op zolder en een op de overloop.) F: Dubbel stopcontact maken bij de garagedeur ipv de hotelschakelaar. G: En lichtschakelaar vervangen bij de achterdeur garage door een schakelaar met stopcontact. H: Buiten verlichting aanleggen rondom de garage. I: Voorbereidingen treffen voor elektrisch naar de schuur die verderop op mijn perceel staat. en eventueel daar alvast lichtpunten en een stopcontact maken. We willen het liefst bedrijven hier uit de omgeving. (Noord Holland Noord)


Elektra en groepenkast De Goorn
vrijdag 29 november 2019

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Mijn winkel betrekt direct stroom uit de meterkast uit de opgang naast de winkel. De bovenburen hebben allemaal een tussenmeter. Bij de afrekening zijn volgens mij, in mijn nadeel fouten gemaakt, Vandaar dat ik een tussenmeter wil ter controle.


Elektra en groepenkast Hoorn
dinsdag 15 december 2015

Elektraleidingen verleggen

Ik heb een puntdak waar ik graag een dakkapel op zou willen hebben, maar hiervoor moet ik een deel van de elektriciteit en de cv verplaatsen. Er zal dus leidingwerk verplaatst moeten worden. Graag wil ik een indicatie van de kosten.


Elektra en groepenkast Midwoud
vrijdag 22 maart 2013

Aanleggen van electriciteit vanuit meterkast in bedrijfspand

Het aanleggen van elektriciteits-netwerk in een bedrijfspand van 60m2 op de begane grond en 60m2 op de eerste verdieping: benodigd: maken van 8 lichtschakelaars maken van 10 lichtpunten maken van 15 dubbele stopcontacten via enkele buizen maken van minimaal 8 loze leidingen t.b.v. UTP/COAX Dit betreft een nieuwbouw pand, de vloer is nog niet afgewerkt en er zitten al doorvoer gaten in de eerste verdieping boven de meterkast.


Elektra en groepenkast Opmeer
Offertes aanvragen