Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Hoogeveen

Tuinverlichting aanleggen - Elektra - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinverlichting aanleggen

Bij bejaardencentrum in Hoogeveen gaat een tuin worden aangelegd door stichting Groen en vee advies van Terra Meppel. Hierbij vraag ik een offerte van een vakman die voor het materiaal zorgt en de verlichting aanlegt. Bijlage: In de tekening is met kruisjes aangegeven waar de verlichting moet komen.


Elektricien Hoogeveen

Offertes van erkende elektriciens in Hoogeveen aanvragen

Recente aanvragen uit Hoogeveen

woensdag 17 mei 2023

Laadpaal installeren of vervangen

Laadstation moet aan de buitenzijde van de schuur waar ook al elektriciteit is aangelegd. We krijgen binnenkort ook zonnepanelen. In de meterkast: 1 x 35 en 3x 25 ampere. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren?: Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ligt er al een voedingskabel naar de plaats van de laadpaal?: Weet ik niet Wat is het gewenste vermogen van je laadpaal?: Ik wil graag advies Welk type netaansluiting heb je?: 3-fase netaansluiting Welke type en merk auto wil je opladen?: Ford kuga Waar wil je een laadpaal laten plaatsen?: Bij mijn woning


Elektra en groepenkast De Krim
woensdag 24 mei 2017

Aardpen laten slaan

Wij moeten voor volgende week vrijdag een aardpen laten slaan. De Rendo (elektriciteitsbedrijf) komt dinsdag 7 juni een aansluiting 3 x 40 Ampère voor een minicamping aanleggen.


Elektra en groepenkast Elim
maandag 27 juni 2016

Elektriciteit in de tuin aanleggen en nakijken

Wij hebben reeds alle kabels in de tuin liggen en middels ip67 T-stukken doorgelust onder de grond. Helaas nog steeds kortsluiting, aardlek eruit, door nattigheid. Wij zijn op zoek naar iemand die alle aansluitingen, 7 stuks, onder de grond controleert/repareert/vervangt en/of alle stopcontacten aansluit zodat deze waterdicht blijven. Alle dozen / kabels en dergelijke zijn aanwezig. Aangezien er al heel wat tijd en geld in is gaan zitten graag een zo scherp mogelijke offerte inclusief / exclusief gietmoffen.


Elektra en groepenkast Dedemsvaart
Offertes aanvragen