Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Hoofddorp

Verplaatsen en extra aanleg wandcontactdozen - Elektra - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verplaatsen en extra aanleg wandcontactdozen

In te verbouwen slaapkamer dienen 2 wandcontactdozen verlaagd te worden en daarnaast dienen 2 extra wandcontactdozen te worden aangelegd. Voor 1 van deze, zou het een 4 punt contactdoos moeten worden ivm aansluiten rolluik en zonwering. Totale afstand tussen bestaande en nieuwe contactdozen is max 4m.


Elektricien Hoofddorp

Offertes van erkende elektriciens in Hoofddorp aanvragen

Recente aanvragen uit Hoofddorp

maandag 07 november 2022

2 Laadpalen plaatsen op parkeerterrein

Op een parkeerhofje, eigendom van de bewoners, dienen twee laadpalen geplaatst te worden. De gehele infrastructuur ontbreekt: er is uitsluitend elektriciteit voor een aantal straatlampen.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
zondag 21 oktober 2018

Vervangen stoppen/meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn stoppenkast kan renoveren. Het gaat om een huidige kast met 6 groepen en twee aardlekschakelaars. Dit dient in eerste instantie verder niet hoeven worden uitgebreid. Daarnaast moeten de elektriciteitskabels te worden nagekeken.


Elektra en groepenkast Hillegom
dinsdag 17 april 2018

Elektriciteit in tuinhuisje maken

Graag zou ik in een tuinhuisje elektriciteit aangesloten willen hebben. Het huisje is niet zo groot, ongeveer 2.13 meter breed en 1.93 meter lang. Het huisje staat tussen 2 muren, 1 muur is van het huis en de andere is van de bestaande schuur. In de bestaande schuur is wel al een elektriciteitskabel die vanuit de grond komt. Er is daar dus wel een mogelijkheid voor elektra, alleen moeten daar ook de stopcontacten opnieuw aangesloten worden (nu alleen een kabel die vanuit de grond ongeveer 20 cm boven de grond is). Het tuinhuisje gaat gebruikt worden als groot konijnenverblijf en het is dus belangrijk dat het knaagproof is en dat het stopcontact waterdicht is. Ik wil er in de winter namelijk een soort van verwarming plaatsen en een licht bron zou ook erg fijn zijn. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen over wat zoiets gaat kosten.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
maandag 27 februari 2017

Vervangen van de meterkast en wat extra elektraklussen

1. Vervanging van de meterkast (nieuwe meterkast moet over 3 fasen aansluiting beschikken en over 8 groepen (huidige meterkast beschikt over 5 groepen. Tevens dient voor de kookgroep (inductie) de elektrische aansluiting te worden aangelegd van de meterkast naar de keuken (afstand <2M); 2. In de aansluiting van de elektriciteit van de schuur zit een storing. Gaarne ontvangen we een offerte om dit te verhelpen; 3 Prijs voor het bijmaken van een stopcontact in de badkamer.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
dinsdag 13 december 2016

Elektriciteitsdraad trekken naar wasmachineaansluiting

Graag wil ik de elektriciteitsdraad vervangen, via de bestaande leiding, vanaf de meterkast naar de wasmachineaansluiting in de badkamer op de eerste etage.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
woensdag 05 oktober 2016

Internetkabel doortrekken naar boven

In onze woning, bouwjaar 2005, willen wij graag op de 1e verdieping bedraad internet. De kamer waar we deze aansluiting wensen heeft geen loze leiding. Volgens mij zijn er maximaal 3 opties: 1) gebruik maken van de loze leiding van een aangrenzende kamer; 2) gebruik maken van de stijgleidingen via de trap/kruipruimte, kamer grenst aan trappenhuis; 3) mogelijk gebruik maken van de aanwezige elektriciteitsleidingen. Kunt u de kabel leveren?


Elektra en groepenkast Hoofddorp
zaterdag 05 maart 2016

2 hanglampen boven eettafel ophangen

Ik wil graag 2 hanglampen boven mijn eettafel opgehangen hebben. In de keuken heb ik onder 2 keukenkastjes verlichtingselementen opgehangen, deze moeten met elkaar verbonden worden met elektriciteitsdraad en er moet een stekker aan vastgemaakt worden om de verlichting aan te kunnen doen, dit gaat door middel van een drukknop op elk verlichtingselement. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
donderdag 25 februari 2016

Elektriciteit in de garage aanleggen

Ik wil graag in mijn garage elektriciteit laten aanleggen, en mocht dat ook nodig zijn inclusief het slaan van een aardpen. Er is nu überhaupt geen aansluiting. Het gaat voornamelijk om een lichtpunt. Graag zou ik wat advies krijgen over de mogelijkheden, moet er een hele meterkast geplaatst worden?


Elektra en groepenkast Hoofddorp
woensdag 18 november 2015

Meterkast verplaatsen en aanpassen

Verplaatsen van de meterkast naar de garderobekast. Ongeveer 2.5 meter verderop. Vervangen van de oude stoppenkast. Verwijderen van de oude elektriciteitskast. Aanleggen elektriciteit voor inductie kookplaat naar de keuken. Graag een prijs per onderdeel.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
maandag 21 mei 2012

Diverse elektra werkzaamheden

Lampen in vitrine, en op plafond boven de tafel hebben een probleem, ze branden 10 minuten en dan gaan ze uit. Misschien worden ze te warm. Lamp boven keuken aansluiten. En elektriciteitsleiding aanleggen voor stopcontact.


Elektra en groepenkast Hoofddorp
Offertes aanvragen