Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Gorinchem

Vervangen van groepenkast + extra groepen plaatsen - Elektra - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen van groepenkast + extra groepen plaatsen

Ik wil mijn oude 3 fasen groepenkast laten vervangen door een nieuwe. Zie foto. Dan wil ik 3 extra groepen 16A plaatsen. Die wil ik via 3 kabels in de kruipruimte naar de zijkant van het huis aan de buitenkant hebben. Het is de bedoeling om deze 3 extra groepen te gaan gebruiken voor toekomstige zaken zoals airco en warmtepomp. Het extra werk is dan: 3 gaten boren in de betonnen meterkastvloer / 3 gaten boren in de funderingsrand van het huis (deze gaten komen alle 3 vlak naast elkaar) / het leggen van de elektrakabels in de kruipruimte (alle 3 naast elkaar) / Het aansluiten van de kabels in de groepenkast. Ik zal zelf zorgen dat er 3 kabels zijn die lang genoeg zijn (buitenkabel 3 x 2,5 mm2 YMVK). Ik zal zelf zorgen dat er een kuil naast het huis is geschept. Ik zal later zelf de kabels aan de zijkant van het huis verder aansluiten op stopcontacten. Ik heb nog geen elektrische auto, maar om alvast voorbereid te zijn zou ik ook nog een extra groep willen hebben in de groepenkast voor een toekomstige auto laadpaal.


Elektricien Leerdam

Offertes van erkende elektriciens in Gorinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Gorinchem

maandag 23 november 2020

Elektriciteit naar het tuin huisje brengen.

We hebben een tuinhuisje in de tuin gebouwd en er moet elektriciteit naar die kamer gebracht worden .


Elektra en groepenkast Werkendam
maandag 06 juni 2016

Elektra laten doormeten

Graag elektriciteit doormeten, omdat de stoppen op onverklaarbare redenen eruit springen. Als er niets aan staat klappen de stoppen eruit. We willen graag weten waar de storing vandaan komt. De klus gaat in dit geval alléén om het doormeten.


Elektra en groepenkast Meerkerk
vrijdag 08 januari 2016

Elektra aanpassen

We zijn bezig met een verbouwing in een appartement en er moet nog het een en ander gebeuren qua elektriciteit. Er moeten groepen nagekeken worden, aansluitingen nakijken en lichtknoppen en wcd's geplaatst worden. Graag zou ik hier een offerte over aanvragen.


Elektra en groepenkast Gorinchem
zondag 29 november 2015

Tussenmeter voor elektriciteit monteren

Ik wil een tussenmeter in huis aan laten leggen zodat ik weet hoeveel elektriciteit er verbruikt wordt in de garage achter mijn woning. Deze garage is niet van mij, maar ik weet wel dat de elektra via mijn woning loopt. Nu weet ik niet waar in de meterkast de splitsing richting de garage zit. Deze moet even opgespoord worden en daarna hier een tussenmeter monteren.


Elektra en groepenkast Gorinchem
Offertes aanvragen