Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Doetinchem

Elektra vernieuwen - Elektra - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra vernieuwen

Wij hebben een jaren 30 woning met oude en nieuwe elektra door elkaar. Deze willen wij vernieuwen en wij willen graag een aantal groepen extra erbij hebben. Verder willen wij de stopcontacten en lichtschakelaar op verschillende plekken in de woning verplaatsen. Verder willen wij op verschillende punten elektra aanleggen voor bijv. de afzuiging van de badkamer.


Elektricien Hengelo

Offertes van erkende elektriciens in Doetinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Doetinchem

woensdag 28 juli 2021

Extra groep plaatsen in meterkast

Geen verstand van elektriciteit woning uit 1977 Er moet een groep bij voor buiten ook moet er randaarde overal op komen waar dit nodig is. Graag wil ik geïnformeerd worden.


Elektra en groepenkast Doetinchem
dinsdag 23 april 2019

Extra groep met krachtstroom aansluiten

Graag wil ik meer informatie of het mogelijk is om een extra groep met krachtstroom in te bouwen omdat ik graag van een kookplaat op gas naar een kookplaat op elektriciteit wil stappen


Elektra en groepenkast Stokkum
donderdag 25 mei 2017

Sleuf langs het trapgat frezen

Langs het trapgat moet een sleuf komen voor een elektriciteitskabel, met om zoveel centimeter een gat (in totaal 5) voor een contactdoos verlichting (inbouw) De belichting zullen wij zelf installeren. De sleuf moet ongeveer 3.25 meter worden.


Elektra en groepenkast Groenlo
zondag 23 oktober 2016

Extra groep voor de kookplaat aanleggen

Ik wil graag een extra groep voor de kookplaat aan laten leggen. Wij hebben een nieuwe kookplaat, maar deze is aangesloten met een geaarde stekker. Dit moet vervangen worden door een goede stekker/contra stekker en stekkerdoos. De elektriciteitskabel leg ik zelf aan.


Elektra en groepenkast Hengelo
dinsdag 08 april 2014

Grondkabel aansluiten in meterkast

Ik wil graag elektriciteit via een grondkabel van mijn meterkast naar buiten leggen. Ik heb de grondkabel van 50 meter al in huis maar ik wil deze graag aangesloten hebben in de meterkast. De grondkabel wil ik in een nog te bouwen overkapping aansluiten. Er zijn nog 2 groepen vrij in de meterkast. Het gaat alleen om het aansluiten.


Elektra en groepenkast Etten
dinsdag 12 februari 2013

Elektriciteit vernieuwen

Het hele huis moet opnieuw van elektriciteit worden voorzien. Zit provisorisch gemonteerd, onbalans in stroom, zodat lampen snel doorbranden. Plafond in woonkamer (ongeveer 35 m2) moet eruit om alles opnieuw aan te leggen. Nieuwe groepen nodig, bedrading, nieuwe stopcontacten en schakelaars vervangen of verplaatsen.


Elektra en groepenkast Hengelo
Offertes aanvragen