Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Berkel en Rodenrijs

Plaatsen elektra hele woning - Elektra - Berkel en Rodenrijs

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen elektra hele woning

Betreft het aanleggen van elektra in een nieuw te bouwen vrijstaande woning. Inhoud woning 650m3. Geen bijzonderheden qua domotica. Wel zonnepanelen en warmtepomp. Juni volgend jaar.


Elektricien Berkel en Rodenrijs

Offertes van erkende elektriciens in Berkel en Rodenrijs aanvragen

Recente aanvragen uit Berkel en Rodenrijs

dinsdag 13 oktober 2015

Lampen aansluiten op het elektriciteitsnet

Ik heb twee jaar geleden een oud huis laten opknappen. Twee van de elektriciteitspunten aan het plafond werken volgens mij niet, in ieder geval lukt het me niet een werkende lamp daar op te hangen. Het probleem kan de schakelaar of bedrading zijn. Graag dit uitzoeken en verhelpen. Verder wil ik een schakelaar in de kelder laten aansluiten op de lamp. De plek voor de schakelaar en bedrading zitten er al, ik weet alleen niet waar dit heen gaat. Dit wil ik in ieder geval op de lamp van de kelder laten monteren plus een schakelaar, zodat ik de lamp vanaf dit punt kan aanzetten.


Elektra en groepenkast Bergschenhoek
dinsdag 16 september 2008

Elektricien

In onlangs opgeleverde nieuwbouw woning in Berkel en Rodenrijs moet het volgende uitgevoerd worden: 6 x bedraden loze leiding en aansluiten in meterkast + dubbele wcd 1 x bedraden CAI 1 x bedraden telefoon 2 lichtpunten verlengen van wand naar zolderkap ( hoogte 3,8 m). Muur = infrezen, kap is opbouw Contactdozen wasmachine en droger verplaatsen (1,5 meter) 3 elektriciteitspunten verleggen en infrezen vanaf vast punt 1 elektriciteitspunt verleggen opbouw 3 dimmers aanbrengen ipv schakelaar elektrische motor aanbrengen voor garagedeur 2 elektriciteitspunten aanbrengen van binnenuit door buitenmuur (kalkzandsteen). Ook ong. 3 meter infrezen. 6 contactpunten in keuken verplaatsen. Alles aansluiten op meterkast. Nu kast met 5 groepen en max. 8, straks 12 groepen


Elektra en groepenkast Berkel en Rodenrijs
Offertes aanvragen