Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Alkmaar

Vernieuwen meterkast - Elektra - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vernieuwen meterkast

Zoek een vakman om de meterkast vernieuwen in bestaande woning. En meerdere groepen toevoegen voor bijvoorbeeld: Elektrisch koken, in de toekomst zonnepanelen en vloerverwarming.


Elektricien Heiloo

Offertes van erkende elektriciens in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit Alkmaar

dinsdag 09 november 2021

Aardpen slaan

Wij zijn momenteel ons huis aan het verbouwen, elektriciteit wordt al vervangen door een elektricien. Er moet alleen nog een aardpen worden geslagen.


Elektra en groepenkast Heiloo
maandag 01 juli 2019

Verplaatsen lichtpunt plafond (niewbouw woning)

Ik wil graag het lichtpunt voor boven de eettafel verplaatsen zodat deze recht boven de eettafel komt te hangen. Hiervoor moet geboord en gefrezen worden door de betonen plafond en de elektriciteitsdraden moeten of verlegd of verplaatst worden. Dit gaat om een verplaatsing van maximaal 50 centimeter.


Elektra en groepenkast Alkmaar
dinsdag 06 februari 2018

Meterkast vervangen en splitsen

Ik wil graag de huidige oude meterkast vervangen en elektriciteit splitsen. Op dit moment zitten mijn appartement en 2 bedrijfsruimten op dezelfde meterkast en elektriciteit aansluiting, dit wil ik graag veranderen zodat in ieder geval mijn appartement een eigen meterkast/aansluiting heeft en de 2 bedrijfsruimte mogelijk ook op 1 aparte meter/aansluiting komen. Wil in ieder geval graag weten wat dit ongeveer gaat kosten. Wat voor ideeën hebben jullie hier zelf over? Graag de oude meterkast afvoeren en de nieuwste daarvoor in de plaats aanleveren.


Elektra en groepenkast Alkmaar
maandag 16 februari 2015

Paallamp plaatsen in de tuin

Graag wil ik een paallamp in de tuin laten plaatsen. Daartoe zal een kabel gelegd moeten worden in de tuin om de lamp van elektriciteit te voorzien. Vanuit de woning is de afstand ongeveer 2.5 meter tot de lamp. De lamp is bij de Praxis al aangeschaft, het is de Massive Outdoor.


Elektra en groepenkast Alkmaar
dinsdag 28 januari 2014

Internetverbinding op 2e verdieping aanleggen

De modem van Ziggo bevindt zich op de begane grond in de meterkast. Ik heb nu een powerlineverbinding via het elektriciteitsnet. De verbinding valt regelmatig weg. Ik heb via het trapgat tijdelijk een lijn aangelegd om te kijken of die goed werkt en dat was het geval. Nu wil ik graag een definitieve vaste lijn. Ik woon op twee hoog in een appartement met een meterkast beneden en een meterkast boven. Er hoeft daarom niets via de buren op de eerste verdieping te lopen, gewoon een kabel trekken naar de tweede verdieping en door naar de slaapkamer.


Elektra en groepenkast Heiloo
maandag 06 december 2010

Neon en belichting aanleggen

Wij zijn een strandpaviljoen aan het renoveren en natuurlijk komt daar veel elektriciteit bij kijken. We hebben veel stopcontacten nodig voor de geluid-, licht- en kookinstallaties. Verder ook het lichtnet aanleggen. En de gehelege bedrading. Aantal m2 van het paviljoen weet ik niet precies. Het volgende heeft extra aandacht nodig: Onder de bar (ongeveer 2.5M) neon wat makkelijk van kleur te veranderen is. Onder de bank (bij de voeten) ongeveer 7M neon wat makkelijk van kleur te veranderen is.


Elektra en groepenkast Schoorl
dinsdag 26 oktober 2010

Elektriciteit opnieuw aansluiten of vervangen

Aantal nieuwe lichtpunten aansluiten, opnieuw activeren van stopcontacten die niet meer werken etc.


Elektra en groepenkast Heiloo
Offertes aanvragen