Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Asbest dak schuur vervangen (45m²) - Dak - Eindhoven

Asbest dak schuur vervangen (45m²) - Dak - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Asbest dak schuur vervangen (45m²)

Op mijn schuur achter in de tuin liggen nog asbest golfplaten. Die wil ik laten vervangen. Oppervlak is ongeveer 45 vierkante meter. Het gaat dus om het verwijderen, afvoeren en nieuwe plaatsen.


Dakdekker Eindhoven

Gratis offertes aanvragen voor dak in Eindhoven

Recente aanvragen uit Eindhoven

maandag 24 januari 2022

Dubbelzijdige nokverhoging (6m breed)

Wij zijn op zoek naar een vakman. Het gaat om een dubbelzijdige nokverhoging over de volle breedte van de woning (6m). Wij hebben nog geen vergunning hiervoor in bezit. Met kunststof kozijnen hr++ beglazing, 2x draaikiep raam binnen draaiend beide kanten. Ook met een rolluik en geïsoleerd. De buitenzijde willen we in kunststof afgewerkt en de binnenzijde sausklaar opgeleverd. Huidige platen kunnen asbest bevatten. 1 zijde zijn zonnepanelen aanwezig.


Dakkapelbouw Geldrop
maandag 24 januari 2022

Opbouw plat dak 9 m2 realiseren

Opbouw(~9m2) realiseren op het plat dak t.b.v. uitbreiding badkamer. Incl. afwerking buiten bij voorkeur hout en binnen Woonklaar, inclusief plaatsen van een bad. Wij hebben kunststof kozijnen gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
zaterdag 22 januari 2022

Dakpannen vervangen door riet

Wij willen graag een offerte ontvangen om ons dak (met dakpannen) te vervangen door riet. Inclusief carport optie. Afmeting huis: 15x22 (L vorm).


Dakdekken en dakreparaties Eindhoven
woensdag 19 januari 2022

Dak isoleren

Ik wil mijn dak isoleren, het bouwjaar is 1967 in Eindhoven. Gaat ongeveer om 30 m2 wat ik aan de binnenkant wil laten isoleren.


Isolatie Eindhoven
donderdag 13 januari 2022

Asbest dak schuur vervangen (45m²)

Op mijn schuur achter in de tuin liggen nog asbest golfplaten. Die wil ik laten vervangen. Oppervlak is ongeveer 45 vierkante meter. Het gaat dus om het verwijderen, afvoeren en nieuwe plaatsen.


Dakdekken en dakreparaties Eindhoven
maandag 10 januari 2022

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

De aanvraag is niet volledig, omdat ik maar 1 button kan aankruisen van gevel impregneren.Ginderover 48 in Heeze is een huis uit 1908 en het gaat om de aangebouwde bijkeuken wat een plat dak heeft en enkelsteens muur (de voegen buiten zijn nog goed); het plafond is ook goed geisoleerd). Het gaat om 2 muren waarvan we de schimmel weliswaar hebben verwijderd, maar dit is symptoombestrijding, het speelt al langer. Het gaat om ongeveer 15m2. Bij één muur is ook ooit aan de bovenkant van het platte dak vocht naar binnen gekomen, dus dat water/vocht door het platte dak bij felle regenbui naar binnen komt kan ik niet uitsluiten. Daarom had ik graag ook "Lek in het platte dak" als optie aangekruisd. Er staat nu vrijwel altijd flink wat water op het platte dak (behalve in de zomer); liever had ik gezien dat de afvoer van het water op een lager punt was, maar een dakbedekker zegt altijd dat dit niets uitmaakt of er al dan niet water staat op een bitumen plat dak. Mijn voorstel zou zijn om een offerte voor impregneren van 15m2 en dat u op locatie kijkt wat u nog meer kunt doen, we overleggen dan even en wellicht kunt dit dan meteen uitvoeren obv nacalculatie. Ook is de binnenmuur bij de achterdeur niet beter geworden, dat moet bij de randen weer gestückt worden en daarna opnieuw gewit, maar ik weet niet hoever jullie service loopt. Indien gewenst kan ik nog foto's toesturen, maar als u dichtbij woont, kunt u ook aankomen.


Gevel- en metselwerk Heeze
zondag 09 januari 2022

Dakopbouw 60m2

We willen graag een extra verdieping op onze huis (platte dak). Het gaat om opbouw van ongeveer 7.5m x 8m (60m2). Eventueel ook uitbreiden van een bestaande slaapkamer. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. Qua verwarming willen we gebruik maken van radiatoren. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Ik heb nog geen vergunning om uit te bouwen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eindhoven
dinsdag 21 december 2021

Aanbouw / tuinkamer realiseren (15m2)

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een aan te bouwen tuinkamer. Er moet een (houten) schuifdeur komen tussen de huidige woonkamer en de tuinkamer. Het is van belang dat de aanbouw van dezelfde isolatiewaarde wordt voorzien als het huis. Daarnaast moet er in een het dak van de aanbouw een lichtstraat komen en zou ik graag zonnepanelen op de rest van het nieuwe dak willen. De diepte van de tuinkamer wordt 3 meter en de breedte 5 meter (de breedte van het huis). De deuren naar buiten mogen twee grote openslaande deuren naar buiten worden, ook van hout. De buitenzijde wil ik graag afgewerkt hebben in metselwerk en de binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Voor zo ver ik weet is dit vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eersel
maandag 20 december 2021

Dakraam plaatsen in de scharnierkap

Ik zoek een vakman voor het monteren van de Velux GGU PK06 0070 in de scharnierkap. Wat bedragen de kosten hiervoor inclusief het aftimmeren aan de binnenzijde?


Kozijnen, deuren en dakramen Son
zaterdag 18 december 2021

Dubbele nokverhoging realiseren (5m breed)

Wij willen prijsopgave krijgen voor een dubbele nokverhoging van 5 meter breed. Wij hebben nog geen vergunning in bezit. De oplevering willen wij casco. De afwerking willen wij kunststof. Kunststof kozijnen en aftimmering. Dakhelling is 32 graden


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Best
zaterdag 11 december 2021

Groendak aanleggen

Sedum op plat dak van schuur, veranda en carport. Totaal ongeveer 100 vierkante meter. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak klaar voor beplanting Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?:


Dakdekken en dakreparaties Sint Oedenrode
zaterdag 27 november 2021

Dakpannen vervangen voor sandwichpanelen (~70m2)

Het betreft een schuin dak van de woning en van de garage, hiervan wil ik de dakpannen vervangen hebben door sandwichpanelen. Het gaat om een oppervlakte van in totaal 70m2.


Dakdekken en dakreparaties Eindhoven
donderdag 25 november 2021

Spouwmuur isoleren 35 m2

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn spouwmuur, gaat om 35 m2. Eventueel ook het dak.


Gevel- en metselwerk Geldrop
zaterdag 06 november 2021

Dakgoten vervangen (~7m lang)

Ik heb een zinken dakgoot, halfrond. Deze heeft een lengte van ongeveer 7 meter en dit moet worden vervangen. Afhankelijk van de prijs mag de achterkant ook meegenomen worden en die van de buren.


Dakgoot en regenpijp Waalre
vrijdag 05 november 2021

Ekerbouw voorzijde woning

Wij willen aan de voorzijde een erker aan laten bouwen, rechthoekig van 1,5 bij 5 meter, met kunststof, witte, kozijnen en plat dak. De bouw hiervan is vergunningsvrij. Dit regelen wij zelf. Graag casco opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Veldhoven
Offertes aanvragen