Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Bitumen plat dak isoleren - Dak - Delft

Bitumen plat dak isoleren - Dak - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bitumen plat dak isoleren

Bestaand bitumen plat dak isoleren. Het gaat in totaal om ~40m2 aan woning en ~30m2 aan opslag ruimte. Ik zou graag willen dat er een specialist komt kijken of het wel nodig is om ook de opslagruimte te isoleren.


Dakdekker Den Hoorn

Gratis offertes aanvragen voor dak in Delft

Recente aanvragen uit Delft

woensdag 19 januari 2022

Dakopbouw realiseren (~19m2)

Dakopbouw op bestaande huiskamer van ca. 5690/5818 x 3300 (iets taps toelopend). De buitenzijde wordt met name van houten rabatdelen, maar de kozijnen van kunststof of hout. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Ik heb 2 radiatoren en die mogen verplaatst worden. Er hoeft geen trap gerealiseerd te worden, want die komt vanaf de huidige eerste verdieping. Bouwtekeningen en constructietekeningen zijn aanwezig. Bouwvergunning gemeente is binnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delfgauw
donderdag 13 januari 2022

Bitumen plat dak isoleren

Bestaand bitumen plat dak isoleren. Het gaat in totaal om ~40m2 aan woning en ~30m2 aan opslag ruimte. Ik zou graag willen dat er een specialist komt kijken of het wel nodig is om ook de opslagruimte te isoleren.


Dakdekken en dakreparaties Den Hoorn
dinsdag 11 januari 2022

EPDM 60m2 garage

Ik wil graag 60m2 EPDM aanbrengen nieuwbouw. Graag binnen 2 maanden.


Dakdekken en dakreparaties Delft
maandag 10 januari 2022

Bitumen balkon vervangen.

Graag bitumen op het balkon vervangen. Kan denk ik ook over oude bitumen heen. Ook zit er een klein verschil in hoogte waardoor er een laag water blijft staan. Ligt net iets lager dan de afvoer. Ongeveer 2 m2


Dakdekken en dakreparaties Delft
donderdag 06 januari 2022

Bitumen dak vervangen/repareren

Plat schuurdak van ongeveer 16m² vervangen. Op dit moment is het een bitumen dak met grind. Ik wil opnieuw nieuw bitumen laten leggen.


Dakdekken en dakreparaties Delft
woensdag 05 januari 2022

Centraal ventilatiesysteem aanbrengen badkamer

Ik wil graag een centraal ventilatiesysteem in de badkamer. Ik wil graag advies over welk ventilatiesysteem het beste bij mijn huis past. Ventilatie zit momenteel aan pijpdakventilatie verbonden. De afzuigkap van keuken hoeft niet meer gebruikt te worden, dus belangrijkste is alleen de badkamer waaraan deze nu gekoppeld is. Hier zit ook een afzuiggat in de douchecabine door het dak.


CV en verwarming Delft
zondag 12 december 2021

Dakgoot heeft gaten

Mijn dakgoot heeft gaten en aanvullende werk, ik wil een een waterleiding ca. 30 cm weghalen en afdopen


Dakgoot en regenpijp Delft
dinsdag 07 december 2021

Casco opbouw realiseren

Zoek een vakman voor een casco, hsb dakopbouw op een plat dak. Afmetingen worden ongeveer 4600x3700x2900mm. Aan de voorzijde graag een groot raam met een hout kozijn. Foto in de bijlage.


Dakdekken en dakreparaties Delft
zondag 05 december 2021

Uitbouw zolder (~16m2) + dakkapel plaatsen (4,5m breed)

Ik heb meer woonruimte nodig omdat de kinderen ouder zijn geworden en een eigen kamer willen. Daarom wil ik de zolder laten verbouwen. Ik wil graag de zolder uitbouwen, een dakkapel laten plaatsen en het dan uiteindelijk verbouwen tot 2 kamer. De extra ruimte dat er bij moet komen is ongeveer 3.5m L (diepte) x 4.5m B x 2.5m H. (prefab als het mogelijk is) Van de dakkapel heb ik tekeningen met de maten en materiaal keuze. Ik heb al de vergunning voor zo wel de dakkapel en de zolder uitbouw. De buitenzijdes wil ik afgewerkt hebben in kunststof, inclusief alle kozijnen. De binnenzijde woonklaar opgeleverd. De verwarming mag dan aan de hand van een radiator.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delfgauw
zaterdag 20 november 2021

2 Daklichten plaatsen in een plat beton dak

Plaatsen van twee daklichten in woonkamer (zoals bijvoorbeeld licht tube / solar tube +/- 25cm) op plat dak. Dak is van beton. Het plafond/dak bevat WTW ventilatie kanalen. Bouwtekening van kanalen aanwezig.


Dakdekken en dakreparaties Den Hoorn
vrijdag 12 november 2021

Dakkapel vervangen

Onze dakkapel heeft gelekt. Dit is een tijdje geleden gebeurt en is toen tijdelijk opgelost maar de dakkapel is aan vervanging toe. Deze willen we uitbreiden naar een gehele dakkapel over de zolder. Daarnaast moeten de lekkage plekken op de zolder en op de tweede verdieping vervangen worden. De panelen van het plafon beginnen in te zakken en het plafon in 1 van de slaapkamers begint we te vlokken (de verf komt eraf en het stuc) Dit maal graag kunststof


Dakkapelbouw Delft
woensdag 03 november 2021

Opbouw realiseren

Ik wil de tweede verdieping uitbouwen en er een klein terrasje bij zetten. De maten van de huidige zolder zijn 4,4x3,55m. Tegelijkertijd zou liefst ook de schorsteen eraf. Voorkeur voor complete oplevering, opbouw van minimaal 15 m2. Ook graag met lichtkoepel en mogelijk zonnepanelen.


Dakdekken en dakreparaties Delft
dinsdag 26 oktober 2021

55 m² dakpan vervanging

Bij ons zijn een aantal dakpannen kapot. Ook zijn deze poreus geworden. Advies is om de pannen te laten vervangen. Het is een schuin dak met aan twee kanten kantpannen (17 per kant). Het dak betreft ongeveer 55 m². De oude dakpannen moeten eraf worden gehaald en worden afgevoerd. De dakpannen wil ik het liefst zelf aanschaffen.


Dakdekken en dakreparaties Delft
vrijdag 10 september 2021

Boeiboord vervangen

boeiboorden dakrand vervangen


Gevel- en metselwerk Delft
zaterdag 04 september 2021

Opbouw op plat dak achterzijde 15m2

Wij willen een uitbouw op het platte dak van 5 X 3 meter. In ons huis willen we dat er vervolgens een overloop en twee kamers komen, waarbij we ook de optie willen bespreken of er een extra badkamer gebouwd kan worden. De buitenzijde willen wij het liefst in houten of kunststof platen, net als bij de buren. De kozijnen wil ik van hout. De binnenzijde sausklaar of woonklaar opgeleverd worden, graag een offerte voor beiden. Onze huidige gevel moet hiervoor doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delfgauw
Offertes aanvragen