Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Berkel en Rodenrijs

Kunststof dakkapel reinigen - Dakkapel plaatsen - Berkel en Rodenrijs

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel reinigen

Graag een vrijblijvende offerte voor het reinigen en in de was zetten van 2 stuks dakkappellen. Wij willen een prijs die gebaseerd is op een maal per jaar te reinigen en in de was zetten. Afmetingen zijn ongeveer 3,30 meter bij 1,15 meter.


Dakkapelspecialist Bergschenhoek

Offertes dakkapel plaatsen in Berkel en Rodenrijs aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Berkel en Rodenrijs

zaterdag 10 december 2022

Kunststof dakkapel achterzijde woning

Wij willen een standaard dakkapel 4.90 lang met drie draaikiepramen en 2 vaste. 150 hoog dak is ongeveer 45 graden. Ik wil een kunststof afwerking met kozijnen in overleg. Achterzijde woning en dit is vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Bergschenhoek
maandag 07 november 2022

Dakkapel plaatsen (~5m breed)

Wij willen een dakkapel laten plaatsen voor een nieuwbouw woning, van ongeveer 5m breed. Graag met 3 openslaande ramen draaikiepraam met ventilatiestanden. De buitenzijdes graag volledig in kunststof afgewerkt, met aluminium kozijnen. De binnenzijde casco opgeleverd. Het is vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Bergschenhoek
donderdag 29 september 2022

Dakkapel plaatsen (4m) + dakkapel renoveren

Ik wil graag een dakkapel renoveren (als dat nog mogelijk is) er zit houtrot in de huidige dakkapel en het is enkel glas. De aansluiting is ook niet meer wat het is geweest. Soms lekt het lood aan de randen. Ik vroeg mij af of dit hersteld kan worden en zo niet dan zal het vervangen moeten worden. Het andere dakkapel zou ik graag aan de andere kant van de zolderruimte willen plaatsen symmetrisch tegenover de andere. Voor het schuine dak moet waarschijnlijk ook een steunmuur deels worden afgebroken. De nieuwe materialen willen we van kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijdes mogen sausklaar opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Bergschenhoek
maandag 04 juli 2022

Kunststof dakkapel plaatsen (4,25m)

Ik wil graag voor mijn nieuwbouwwoning een (sleep) dakkapel laten plaatsen. Deze wordt ongeveer 4,25m breed. Deze moet minimaal RC-6 geïsoleerd zijn. De afwerking het liefst van kunststof, inclusief kunststof kozijnen. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Bergschenhoek
woensdag 30 maart 2022

2 dakkapellen plaatsen (4m + 4m)

Wij willen een dakkapel realiseren op de erfgrens van deze 2 kapper. De lengte wordt ongeveer 8 meter. Dus 4 aan beide kanten van de erfgrens. Hoogte 1.75 meter. 45 graden. De buitenzijde graag afgewerkt in kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden. Wij hebben hiervoor nog geen vergunning in bezit.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
dinsdag 15 juni 2021

5 meter dakkapel 2 slaapkamers

Voor mijn 2 slaapkamers wil ik dakkapel hebben. Nu velux dakramen. 5 meter breed en hoogte is 1,75. Schuin aanhield worden naar de nok. Vergunning nog niet in bezit. Kunsstof kopzijnen, Afwerking buitenzijde met Kunsstof boeidelen. De binnenzijde graag casco opgeleverd hebben.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
woensdag 17 maart 2021

Dakkapel achterzijde woning van 4,5 meter breed

Wij willen een dakkapel van 4,5m breed met een tussenschot/muur aan de rechterkant na 1 openslaand raam. De andere deel zijn 3 ramen, waarvan het liefst 2 openslaande. Het is voor op een nieuwbouwwoning. Oplevering na de bouwvak 2021, graag kort hierna starten met de werkzaamheden. Buitenkant is donker grijs kunststof (zoals bij de buren) de ramen gewoon wit. Binnenkant wit.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
dinsdag 10 november 2020

Een dakkapel en kantelkiepraam plaatsen

Ik zoek iemand die mijn nog op te leveren woning kan voorzien van een dakkapel en een kantelkiepraam. De kapel dient 300 cm breed en afgewerkt te zijn. Graag beide kozijnen van kunststof. De kapel moet aan de voorzijde van de woning (kan vergunningsvrij), het kiepraam aan de achterzijde.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
woensdag 22 april 2020

Dakkapel achterzijde realiseren

Hierbij een offerte aanvraag voor een keralit dakkapel met een breedte van 440cm. Knieschot zit nu op 100cm, deze willen we over de gehele breedte van 510cm naar achteren verplaatst hebben zodat we meer vloeroppervlakte krijgen. Gewenste stahoogte is 240/250cm. Graag met 4 gelijke ramen met roedes in de ruit verwerkt (9 vakjes per raam), alle 4 draai/kiep ramen met horren, geen ventilatieroosters. Kleur dakkapel antraciet, kozijnen ral 9001 buitenkant en ral 9016 binnenkant. Ook een elektrisch rolluik (kleur antraciet) over de gehele breedte dakkapel en een minirooftop airco op het dak. Aan de achterzijde is in principe geen vergunning nodig (tot 1.75 m hoog vergunningsvrij).


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
woensdag 24 juli 2019

Aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer

Wij willen de dakkapel van 3000 mm laten aftimmeren. Daarbij gelijk van de zolder waar de dakkapel geplaatst wordt een kamer laten maken incl. elektra en verwarming . Ook plaatsen van een kast om de boiler en afzuigsysteem. De zolder is excl. dakkapel ongeveer 4 bij 5.


Dakkapelbouw Bergschenhoek
zaterdag 17 februari 2018

Dakkapel op de nieuwbouwwoning plaatsen

Wij willen graag een dakkapel plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Het betreft een prefab dakkapel van 4 meter. Graag wil ik een offerte ontvangen van het plaatsen van het dakkapel inclusief afwerking. Het betreft een nieuwbouw woning met pannendak.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
woensdag 14 februari 2018

Dakkapel op nieuwe woning maken

Graag een offerte voor een dakkapel van 4 m breed. Dak van 45 graden op een nieuwbouwhuis. Inclusief aftimmeren.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
woensdag 18 oktober 2017

Dakkapel plaatsen zoals in de omgeving

We hebben een nieuwe woning gekocht. De nieuwe woning is een van de weinige zonder dakkapel. We overwegen om toch nog een dakkapel te plaatsen. Ik heb bij de oorspronkelijk bouw aannemer al navraag gedaan over de dakkapel maar zij hadden geen informatie meer. Ik voeg een foto bij van de dakkapellen op de woning. Is vanaf de foto een inschatting te maken over de eventuele kosten hiervan(globaal). Er kan met de klant contact worden opgenomen voor de afmetingen. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.


Dakkapelbouw Bergschenhoek
maandag 22 februari 2016

Dakkapel en dakraam plaatsen

Wij oriënteren ons voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van ons huis op de eerste verdieping (badkamer/slaapkamer). Wij denken aan een dakkapel van ongeveer 3.5 meter breed, met 2 tuimelramen, 1 of 2 vaste ramen en misschien een tussenschot (nog niet zeker). Ook moet er een tuimeldakraam vervangen worden op de 2de verdieping. Vergunningsvrij plaatsen van de dakkapel is mogelijk volgens de website van onze gemeente.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
woensdag 02 december 2015

Lekkage bij de dakkapel repareren

Sinds enige dagen heb ik een lekkage aan de dakkapel. Bij flinke regen wordt de boel binnen goed nat. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is. Had voor vandaag een afspraak met een bedrijf, maar die zijn zonder bericht gewoon niet op komen dagen. Met spoed dus op zoek naar een wel betrouwbaar bedrijf.


Dakkapelbouw Berkel en Rodenrijs
Offertes aanvragen