Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Zwolle

Regenpijp vastzetten - Dakgoot vervangen - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijp vastzetten

Ik zoek een vakman die voor mij de losgekomen regenpijp op mijn schuine dak, 1e verdieping, weer kan vastzetten.


Dakdekker Zwolle

Offertes dakgoot vervangen in Zwolle vergelijken

Recente opdrachten in Zwolle

woensdag 07 juni 2023

Dakgoot reparatie

Iemand de dakgoot kan repareren.


Installatie- en leidingwerk Zwolle
maandag 19 december 2022

Lekkage achterhalen en oplossen

Het probleem is dat we niet zeker weten waar de natte plek op de muur vandaan komt. Het kan dus een condens probleem zijn of een lekkage. Het zit aan de voorkant van het huis dichtbij de dakgoot. We zoeken een vakman die kan achterhalen waar dit precies vandaan komt en ook kan oplossen.


Vochtproblemen Zwolle
zaterdag 12 februari 2022

Dakopbouw 43m2

Ik wil graag een standaard plat dak laten opbouwen. De breedte is 4,5meter bij 10meter, ongeveer 43m2. Graag zou ik de binnenkant thermisch laten isoleren. De afwerking had ik graag van steen gewild en de dakgoot van kunststof. Het dak is ongeveer 4 meter hoog en te bereiken via een stijger.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
vrijdag 02 juli 2021

Nieuw kunstof dakgoot

2 x 6 meter vervanging dakgoot


Dakdekken en dakreparaties Genemuiden
dinsdag 25 mei 2021

Dakgoot vervangen

Huidige dakgoot vervangen voor een bredere


Installatie- en leidingwerk Zwolle
zaterdag 10 april 2021

Zinken dakgoot vervangen

De zinken dakgoot ligt in een houten bak en is 5m 45cm breed en 45 cm diep. Er zijn al eens reparaties uitgevoerd maar er blijft lekkage optreden. Ik denk dan ook dat het zink vervangen moet worden. Graag advies van de vakman.


Installatie- en leidingwerk Zwolle
woensdag 24 maart 2021

Dakgoot herstellen/balk onder dakgoot vervangen

Een houten balk onder de dakgoot is verrot, waarschijnlijk door een lekkage in de dakgoot zelf. Deze balk moet worden vervangen en als het nodig en mogelijk is een stuk van de zinken goot vervangen en solderen.


Verbouwing Zwolle
vrijdag 11 september 2020

Klassieke dakgoot vervangen voor kunststof dakgoot

Ik wil graag een klassieke dak goot vervangen voor kunststof dakgoot met ongeveer het zelfde profiel. Het is voor mij en de buren, en het gaat om totaal 11 meter. Ik voer de dakgoot zelf af.


Dakgoot en regenpijp Genemuiden
vrijdag 29 mei 2020

Buitenboel tussenwoning schilderen

Graag offertes voor het schilderen van de buitenboel van mijn huis. Het gaat om 5 raamkozijnen, de dakgoot aan voor- en achterkant van het huis, voor- en achterdeur van het huis, inclusief deurkozijnen en de schuurdeur inclusief deurkozijn. De kleur van het schilderwerk is nu antraciet, maar moet naar wit. Dezelfde kleur als de buren (ralkleur door u te bepalen). Graag offertes inclusief materiaalkosten, zoals de verf. Foto’s van het huis kan ik op aanvraag naar u toesturen.


Behang- en schilderwerk Zwolle
dinsdag 21 april 2020

gootdrain aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een gootdrain in de dakgoot om vogels te weren. Maat van de kunststof gootdrain 110mm doorsnede. Offerte inclusief werkzaamheden en materiaal. Dakgoten zijn bijna 12 m in lengte, aan beide zijde van het dak. Dus totaal 24 meter. Graag contact per mail.


Dakdekken en dakreparaties Zwolle
zaterdag 17 augustus 2019

Reparatie/vervanging zinken dakgoot

Mijn zinken dakgoot in V-vorm is op de knik gescheurd en dus lek. Graag advies/offerte over reparatie of vervanging. Lengte: 11 m.


Installatie- en leidingwerk Wezep
vrijdag 09 augustus 2019

Boeidelen vervangen onderaan bij dakgoot

De boeidelen zijn verrot aan de onderkant van de dakgoot, en aan de zijkant van de windveren. Zinken dakgoot kan lek zijn. Ik wil deze stukken laten vervangen met buitenhout.


Dakgoot en regenpijp Zwolle
zaterdag 15 juni 2019

Afschot van de dakgoot corrigeren

Dakgoot laten aanpassen Afschot dakgoot (achtertuin) is niet goed, bij regenbui stroomt het in midden van goot als waterval buiten de goot. Graag check regengoot, reparatie afschot. De dakgoot is voor de rest prima en relatief jong. Onze buren hebben beide een hwa buis. In rijtjes huis zijn wij de enige waar het overstroomt. Wij zitten naast een hoekwoning. Graag snel herstel is gewenst. Ik heb foto’s toegevoegd, maar ook eventueel filmpje beschikbaar . Bereikbaarheid kan via achtertuin en doek kan ik zo weghalen, dus trap of steiger kan gebruikt worden .


Dakgoot en regenpijp Zwolle
dinsdag 12 februari 2019

Dakgoten vervangen

Ik wil twee zinken dakgoten in de houten bak vervangen van de tussenwoning (12 meter totale lengte). Wellicht willen de buren ook 1 dakgoot (van 6) van vervangen.


Installatie- en leidingwerk Zwolle
dinsdag 29 januari 2019

Asbest van dak verwijderen en nieuw dak plaatsen

Voor een huis dat we onder voorbehoud van de offerte van een aannemer gekocht hebben willen we een compleet nieuw dak. Het is een vrijstaande woning uit 1955. Het dak bevat nu asbest. We willen het asbest weg, er moet een dak isolatie komen en we willen nieuwe dakpannen. De dakgoot is slecht. Er zit nu een bakboord deze mag voor de goedkoopste oplossing vernieuwd of vervangen worden. Dit mag dus een nieuwe zinken goot worden of een kunstogen of bakgoot. Maten huis 6x6 Hoogte ca 150. Je kan niet staan op zolder.


Dakdekken en dakreparaties Zwolle
Offertes aanvragen