Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Vastschroeven dakgoot Utrecht

Regenpijpen vervangen - Dakgoot vervangen - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijpen vervangen

4 regenpijpen. Aan de onderkant kapot of bijna kapot. Moeten, dus, alle 4 vervangen worden. Meer foto´s beschikbaar, maar ik kan ze hier niet toevoegen.


Dakdekker Utrecht

Offertes dakgoot vervangen in Utrecht vergelijken

Recente opdrachten in Utrecht

maandag 13 maart 2023

Regenpijp aansluiten

Ik zoek een loodgieter om een regenpijp aan te sluiten vanaf de dakgoot. In de huidige situatie zit er al een gat in de dakgoot alleen de regenpijp komt uit op het dak van de buurman wat geen opbouw heeft. Graag zouden wij de nieuwe regenpijp recht naar beneden willen laten lopen. ongeveer 6 mrt.


Dakdekken en dakreparaties Utrecht
maandag 16 januari 2023

Vochtprobleemethiek: Dakgoten inspecteren en verhelpen

De dakgoot lekt, ik zoek hiervoor een specialist in vochtprobleemethiek. De goten moeten voor en achter moeten gecheckt worden en verholpen. Mochten wij overeenkomen kan de klus het beste op de vrijdagen en de zondagen uitgevoerd worden.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
maandag 12 december 2022

Dakgoten renoveren

De dakgoot hangt scheef waardoor het water aan de verkeerde kant naar beneden klettert, het gaat om een zinken dakgoot aan de achterkant.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
zondag 09 oktober 2022

Dakgoot vervangen 8m

Graag meerdere offertes voor het vervangen van de dakgoot aan de straatkant. zink of aluminium. het betreft een bovenhuis uit 1931. het heeft een lengte van ongeveer 8 meter.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
donderdag 08 september 2022

Extra regenpijp aansluiten

Ik zoek een loodgieter die een extra regenpijp kan aansluiten op onze bestaande dakgoot. Deze bevindt zich op 2 hoog.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
vrijdag 22 juli 2022

Zinken dakgoot plaatsen 5m

Zoek een vakman die een zinken dakgoot kan plaatsen, het gaat om 5m aan dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
donderdag 30 juni 2022

Dakgoot vervangen (5,5m)

Wij zoeken een goede loodgieter die onze dakgoot kan vervangen, wegens lekkage. Ik denk dat het gaat om ongeveer 5,5m. Het is een zinken dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
vrijdag 08 april 2022

Vernieuwen zinken dakgoot

Leveren en monteren van zinkendakgoot Type Bak. Totale lengte 6 meter en aan de linker zijde uitstroompunt hemelwaterpijp. Goot is aan de straatzijde op ongeveer 6 meter hoogte, Steiger is goed te plaatsen.


Installatie- en leidingwerk Utrecht
donderdag 07 april 2022

Dakgoot repareren (4m)

Onze dakgoot lekt door de houten planken door. Vermoedelijk lekt het zink op meerdere plekken. Het is een dakgoot van ongeveer 4m, maar wellicht doen de buren ook mee en dan wordt het dus 8m.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
donderdag 07 april 2022

Lekkage dakgoot verhelpen

De overlap tussen twee zinkendakgoten is niet meer goed en lekt. Nu zoek ik een vakman die dit voor mij kan herstellen.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
dinsdag 22 maart 2022

Dak opbouwen van 30m2.

We willen een hellend dak plaatsen van ongeveer 30m2. Het aanvragen van een vergunning is mogelijk. Het dak komt op de 2de verdieping die te bereiken is via een stijger. Het dak willen we graag met isolatie. We willen de dakgoot van kunststof en de dakbedekking als dakpannen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Utrecht
woensdag 02 maart 2022

Dak reinigen

Met de storm van afgelopen weken is een dakpan op circa 15m hoogte losgekomen. Graag laten we deze herplaatsen en het dak nalopen en de dakgoot reinigen. We horen graag wat de mogelijkheden zijn. Dakoppervlakte niet bekend


Dakdekken en dakreparaties Utrecht
zaterdag 05 februari 2022

Verbouwing jaren 30 woning

Uitbouw • 2m x 6m verlenging van woonkamer en keuken, 2 openslaande deuren met ramen ernaast er erboven (glas in lood dubbelglas) • Stenenuitbouw / bijkeuken (verhogen plafond, isoleren binnenkant, plaatsen deur, doortrekken 3 elektriciteit groepen, vloerverwarming en aan/afvoer water voor wasmachine droger en buitenkraan Benedenverdieping • Keukenvoorbereidingen • Afsluiting gasleiding keuken, kookeiland voorzien water aan/afvoer. • Electriciteitsgroep keuken ivm inductie plaat • Vloer vervangen voor beton (incl isolatie) en voorzien van vloerverwarming • Dubbelglas erker • Voorzetwand buren gelijk trekken met uitbouw en isoleren tegen geluid • Stucwerk wanden + plafond met houtenrand • Elektriciteit moderniseren (diepe contactdozen + nuldraad) • Extra buis voor netwerkkabel naar meterkast (locatie nader te bepalen) Toilet Begane grond • Nieuwe tegels + fontein + wcpot Buiten • Spouwmuur isolatie 1e verdieping • Vloer isolatie en plafond isolatie • Muurtje voor creatie 3e kamer • Sloop openhaard kanaal • Dubbel glas gehele verdieping • Voorkant kozijnen gelijkmaken met buren • Stucen van wanden en plafond achterste 2 slaapkamers Schilderwerk • Buiten bij dakgoten/overspan inclusief reparatie hout • Binnen + buiten • Dakgootreparatie


Verbouwing Utrecht
zondag 16 mei 2021

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoot lekt op aansluiting tussen twee delen. Is al twee keer gemaakt maar steeds binnen jaar weer lek. Dakgoot is ongeveer 4 meter lang en hangt op 5 meter hoogte. Materiaal is niet bekend


Dakgoot en regenpijp Utrecht
woensdag 28 april 2021

Dakgoot met EPDM bekleden

Sinds enige tijd is mijn zinken dakgoot lek. Deze wil laten bekleden met EPDM. De dakgoot is +/- 7 meter breed en hangt +/- 5 meter hoog.


Dakgoot en regenpijp Utrecht
Offertes aanvragen