Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Schiedam

Dakgoten reinigen - Dakgoot vervangen - Schiedam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten reinigen

Ik wil graag de dakgoten laten reinigen aan de voor- en achterkant van mijn woning.


Dakdekker Schiedam

Offertes dakgoot vervangen in Schiedam vergelijken

Recente opdrachten in Schiedam

maandag 25 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Lekkage op de naad van een zinken goot. Boven 2e etage achterkant woning. Dakgoot vervangen of repareren.


Dakgoot en regenpijp Schiedam
zondag 15 november 2020

Dakgoot maken met afvoer

Wij willen een dakgoot laten maken die aansluit op die van de buren, met een afvoer. Op de dakrand ligt momenteel EMPD. Bij regen loopt het water langs de gevel met lekkage als gevolg...


Dakgoot en regenpijp Schiedam
zondag 20 oktober 2019

Dakgoot plaatsen

Ik wil een plastic dakgoot plaatsen rondom het tuinhuis en overkapping 5 meter lang 3 meter breed.


Installatie- en leidingwerk Schiedam
vrijdag 26 juli 2019

Pannendak en houtbeschot repareren, goot en regenpijp vervangen

Reparatie hellend dak met dakpannen en houtbeschot van garage. Inclusief vervanging dakgoot en regenpijp door aluminium of zink. Inclusief bladvanger.


Dakdekken en dakreparaties Schiedam
maandag 18 maart 2019

Dak en dakgoot vernieuwen

Wij willen met de vve onze woning (3 onder 1 kap) voorzien van een nieuw dak met nieuwe dakpannen en bitumen dak, ook de dakgoot vernieuwen en oude schoorsteenkanalen direct verwijderen. Ook zijn we geïnteresseerd in dakisolatie. Graag zouden we een afspraak maken voor het maken voor een offerte. Wij willen het dak spoedig laten vernieuwen.. Ik hoor graag snel van u voor het maken van een afspraak.


Dakdekken en dakreparaties Schiedam
vrijdag 18 mei 2018

Houtwerk buiten schilderen voor VvE

Schilderwerk buiten van een jaren '30 onder- en bovenwoning, 4 woonlagen inclusief begane grond, steiger of hoogwerker benodigd: - 2 buitendeuren binnen- en buitenkant beitsen + deurkozijnen met witte verf - 8 raamkozijnen, ramen > 1,5 m2, met witte verf - 24 raamkozijnen, ramen < 0,5 m,) met witte verf - 1 dakplint boven 3e etage over breedte van huis (breedte huis ca. 6 meter) met witte verf - overhangende houten dakgoot inclusief 5 stalen dragers tussen 2e en 3e etage, witte verf Er is een overhangende goot en er zal een steiger moeten worden geplaatst. Opdracht na overleg en goedkeuring door VvE.


Behang- en schilderwerk Schiedam
zondag 01 april 2018

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik heb zelf al geprobeerd het meeste weg te halen. Verzoek is dus de resten verwijderen en te zorgen dat ze niet opnieuw beginnen. Vogelwering aan beide zijden van de dakkapel aanbrengen. De resten van de nest uit de dakgoot verwijderen. Ik heb een foto bijgevoegd van hoe de situatie nu is. Als gewenste 1e werkdag heb ik 'in onderling overleg' ingevuld, maar graag zo snel mogelijk.


Dakdekken en dakreparaties Schiedam
zaterdag 20 januari 2018

Dakgoot vervangen

Vervanging of reparatie lekkende dakgoot ter hoogte van 3e woonlaag aan straatkant. Ongeveer 6 meter.


Dakgoot en regenpijp Schiedam
zondag 19 november 2017

Dakgoot inspecteren en vervangen

Dakgoten (2) van (totaal) ongeveer 18 meter lang met houten omlijsting. Laten controleren en vervangen indien nodig. Nu kunststof, maar mag zink worden. De dakgoten zitten ongeveer 3.5 meter hoog


Dakgoot en regenpijp Schiedam
donderdag 12 oktober 2017

Zinken tussengoot vervangen en wat werk eromheen

Het betreft het vervangen van een zinken tussengoot. Momenteel lekt de tussengoot. Onder de goot ligt een balk boven op de tussen muur. Deze is door de jaren heen verrot. De balk is reeds grotendeels van binnen uit verwijdert. De laatste stukken moeten verwijdert worden als de goot verwijdert is. Er liggen al balken klaar om op de tussenmuur geplaatst te worden voordat de nieuwe goot geïnstalleerd wordt. Tevens dienen er twee korte dwarsbalken vervangen te worden. Ook deze balken liggen klaar en kunnen als de goot verwijdert is passend worden gemaakt en geplaatst. Het betreft een woning uit 1882. Om te kunnen werken aan de goot dienen er drie rijen dakpannen verwijdert te worden van beide daken. Het dak is met een ladder eenvoudig te bereiken via een beloopbaar schuurdakje. Zelf ben ik aanwezig voor ondersteunende werkzaamheden en zal helpen waar mogelijk. Optioneel is er de wens een dakraampje te vervangen door een Velux (cq gelijkwaardig) raam te vervangen. Gezien de lekkage heeft de dakgoot de grootste prioriteit. Lengte dakgoot is 9 meter.


Dakdekken en dakreparaties Schiedam
woensdag 24 augustus 2016

Oude lekke dakgoot vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van 2 dakgoten, de dakgoten zijn 5 en 10 meter lang. Ook wil ik graag het pannendak laten controleren op lekkages.


Dakgoot en regenpijp Schiedam
zondag 28 februari 2016

Vogelnesten voorkomen

Ik wil graag voorkomen dat er een nest komt. Het geeft lawaai en ongedierte. Het is een puntdak met haaks erop een garage. Daar zit een ruimte waar ze onder de dakgoot gaat zitten. Graag zou ik een vrijblijvende prijsopgave willen. De buren hebben het met netten opgelost. Ik hoor graag welke alternatieven er zijn.


Dakdekken en dakreparaties Schiedam
dinsdag 05 januari 2016

Verstopte regenpijp herstellen

Het regenwater loopt via de dakgoot naar beneden in plaats van via de regenpijp. Graag laat ik de regenpijp aan de tuinzijde controleren en repareren.


Dakgoot en regenpijp Schiedam
maandag 14 september 2015

Schadeherstel na lekkage laten uitvoeren

Na overstroming in de straat door noodweer dak doorslag op 3 plekken, afhangende dakgoot achter en water onder de houten vloer voor en mogelijk ook nog onder het huis i.v.m. afgedekte kruipruimte met 2 gaten naar afvoer en meterkast. Het gaat om een pannendak met een stuk plat dak. I.v.m. de verzekering prijsopgaven voor herstel is vooraf vereist.


Vochtproblemen Schiedam
zaterdag 05 september 2015

Vloeibaar rubber Gummil in goot aanbrengen

Mijn 20 jaar oude dakgoot heeft een lekkage. Ik zou graag over het gehele lengte 5.5 meter willen laten repareren met vloeibaar rubber. Breedte 30 centimeter. Ik hoor graag van u op zeer korte termijn.


Dakgoot en regenpijp Schiedam
Offertes aanvragen