Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Roermond

Dakgoot reinigen - Dakgoot vervangen - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot reinigen

Reinigen van een dakgoot lengte 6 meter (maar kan oplopen tot 18 meter) is nog afhankeleijk van de buren plus een kleine reparatie aan de hoek van de goot . Tevens zou ik ook willen weten of een tweede afvoer een oplossing is


Dakdekker Posterholt

Offertes dakgoot vervangen in Roermond vergelijken

Recente opdrachten in Roermond

vrijdag 01 september 2023

Dakgoot achterkant huis vervangen

Dakgoot moet vernieuwd worden aan de achterkant van woning, platen zullen uit onze overkapping gehaald worden. Lengte in +/- 6 meter.


Dakgoot en regenpijp Horn
dinsdag 28 maart 2023

Dakgoot vervangen

Rondom zinken dakgoot vervangen, ca. 40 meter.


Installatie- en leidingwerk Roermond
maandag 26 december 2022

Lekkage dakgoot repareren

De goot lekt bij de afvoerpijp en die moet gerepareerd worden. Hiervoor zoek ik een vakman die mij een offerte kan bieden.


Dakgoot en regenpijp Melick
zondag 10 oktober 2021

Lekkage zinken dakgoot repareren

Mijn zinken dakgoot lekt op de hoek in de naad en dient gerepareerd te worden. Graag ontvang ik een prijsopgave. Kan eventueel telefonisch.


Dakgoot en regenpijp Herten
donderdag 08 juli 2021

Dakgoten plaatsen of vervangen

Lekkage in naad van de dakgoot. Blijkt voorheen al gerepareerd met een lap van het een of ander. Naad lekt precies op scheidsgrens buren. Is aan de achterkant van het huis waar we net een overkapping hebben laten plaatsen. Kan dit nog gerepareerd met zink? Wat zijn de kosten? Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp Roermond
vrijdag 25 juni 2021

Dakgoot vervangen

Nu een jaren 30 woning met houten boeiborden. Nieuwe goten met boeiborden een beetje in dezelfde stijl maar dan keralit of kunststof (of iets ander onderhoudsarm) laten plaatsen (en oude verwijderen). We zouden daar graag een prijsindicatie van hebben.


Dakgoot en regenpijp Horn
vrijdag 09 april 2021

Dakgoot vervangen

vervangen platte dakgoot: 2x 6.40 mtr (voor en achterkant huis) en vervangen regenpijp (1x 5.40 mtr en 1x 3.00 mtr, doorsnede 80mm). alles in zink.


Installatie- en leidingwerk Posterholt
dinsdag 02 maart 2021

Geheel dak inclusief dakkapel vernieuwen

Ik wil mijn bestaand betonnen dakpannen dak van ongeveer 100 m² vervangen en laten afvoeren i.v.m. met een asbest dakbeschot. Ik wil een nieuw thermisch geïsoleerd dak laten plaatsen met betonnen dakpannen. Er moeten nieuwe dakgoten en afvoerbuizen worden geplaatst. Ik wil trespa laten betimmeren op de kopzijde van het dak en dakgoten (trespa). De goten hangen op ongeveer 3/4 meter hoogte. Het is ene zinken dakgoot. De dakgoot is met een steiger te bereiken. Ook moet het dakkapel worden vervangen aan de achterzijde van het huis. Ik wil graag een trespa afwerking. Afwerking aan de binnenzijde volledig woonklaar. Ik wil graag houten kozijnen.


Dakdekken en dakreparaties Heel
woensdag 01 juli 2020

Dakgoot en regenpijp vervangen

Ik wil de zinken dakgoot (5,5 meter) en de regenpijn laten verwijderen, afvoeren en vervangen door een nieuwe. Graag ontvang ik een offerte.


Installatie- en leidingwerk Roermond
vrijdag 30 augustus 2019

Dakpannen vervangen en controle dakgoten op lekkages

Enkele dakpannen moeten vervangen, ik zoek een vakman die deze kan leveren, plaatsen en daarnaast een controle van de dakgoot op lekkages kan uitvoeren.


Dakdekken en dakreparaties Sint Odilienberg
woensdag 22 mei 2019

Dakkapel plaatsen achterzijde van de woning

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 2.40 meter breed van kunststof met houtnerf motief op een pannendak, waar ook nog een dakgoot in zit. Het is een nieuwbouwwoning in Beegden.


Dakkapelbouw Beegden
maandag 18 februari 2019

Lekke dakgoot repareren

Ik wil graag 2 offertes. - De eerste voor het repareren van 2 lekkages in mijn zinken dakgoot. - De tweede voor het vervangen van de hele dakgoot, 41 meter in totaal op ongeveer 7 meter hoogte. We hebben een pand uit de jaren '30, de dakgoot komt ook uit die tijd en is volgens mij nooit vervangen. Ik schat de breedte in op 40 cm.


Dakgoot en regenpijp Echt
maandag 24 september 2018

Energiezuinige ketel plaatsen

Ik zou graag wat informatie ontvangen over de situatie rondom mijn huidige installatie op de 2e verdieping van mijn 2-onder-1 kap woning, 150 m2 woonoppervlakte, ~500 m3 inhoud. Ik zoek een ketel van klasse CW5 welke aanzienlijk energiezuiniger is dan de huidige. Hieronder nog meer informatie over mijn situatie: Huidige ketel: Radson VR uit 1994 + bijbehorende boiler (betreft CR ketel) Geaard stopcontact binnen een straal van 1 m aanwezig Afvoer is reeds aangelegd via de dakgoot Rookgasafvoer zit momenteel direct op een schoorsteen Leiding werk is in goede staat en er is veel ruimte om te werken. Foto’s kunnen natuurlijk gemaakt worden op uw verzoek.


CV en verwarming Linne
donderdag 16 augustus 2018

Lekkende dakgoot repareren of vervangen

Ik heb een lekkage in de zinken dakgoot. Deze bevind zich op de plaats van de verbinding tussen 2 gootdelen. De goot is goed bereikbaar en hangt op ongeveer 2.25 meter.


Dakgoot en regenpijp Echt
donderdag 09 augustus 2018

Dakgoot vervangen

Ik zoek een partij die de dakgoot en regenpijp aan de voorzijden van mijn woning kan vervangen. Het betreft een zinken dakgoot van ongeveer 6 meter lang. De woning is goed bereikbaar.


Dakgoot en regenpijp Herkenbosch
Offertes aanvragen