Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Krimpen aan den Ijssel

Dakgoten reinigen - Dakgoot vervangen - Krimpen aan den Ijssel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten reinigen

Dakgoten voor en achter schoonmaken voor ongeveer 5 mtr achter ook ongeveer 5 mtr


Dakdekker Krimpen aan de Lek

Offertes dakgoot vervangen in Krimpen aan den Ijssel vergelijken

Recente opdrachten in Krimpen aan den Ijssel

maandag 12 oktober 2020

Dakgoot renoveren

Ik zoek iemand die de houten boeidelen en onderzijde van de goten door een onderhoudsvrije afwerking kan vervangen (Keralit). Lengte totaal ca. 11 meter. gootbreedte ca. 0.30m. Ook is er ca. 1 meter goot niet functioneel, daarvan moet de bovenzijde dicht gemaakt worden met zink. Verder nog 2 pvc afvoeren die ik wil vervangen voor 2 zinken afvoeren. De goot zelf is van RVS en wordt behouden, het is alleen de bekleding.


Dakgoot en regenpijp Lekkerkerk
maandag 01 juni 2020

Dakgoot en omlijsting

Gaarne willen wij de dakgoot achter en de omtimmering vervangen. Het betreft een zinkendakgoot. Graag een prijsopgave.


Installatie- en leidingwerk Krimpen aan den IJssel
woensdag 25 maart 2020

Betimmering van de dakgoot vervangen

De betimmering van mijn dakgoot dient gerenoveerd te worden. Bij voorkeur Trespa of Keralit. Voorzijde is ral 6009, onderzijde ral 9001. Het betreft 2 goten, voorzijde en achterzijde huis, lengte ong. 6,5 meter met kopse kant. Offerte gevraagd voor werkzaamheden, inclusief levering materiaal. Foto van achterzijde huis is bijgevoegd.


Dakgoot en regenpijp Krimpen aan den IJssel
vrijdag 21 februari 2020

Betimmering van de dakgoot vervangen

Betimmering van goot naar pand /dakgootrand met keralit delen vervangen . Gaat om twee keer 10 meter.


Dakgoot en regenpijp Lekkerkerk
woensdag 13 februari 2019

Dakbedekking vernieuwen

Het is een garage met een schuin dak van plus minus 6 X 3,15 meter en een plat stuk van plus minus 0,5 meter X 3,15 meter welke aansluit op een dakgoot. Op dit platte stuk staat regelmatig water in plaats van dat het afloopt. Op de gehele garage moet nieuwe bitumen dakbedekking. In de dakgoot is een afvoerpijp welke vast gesoldeerd is. In het soldeertin zit een scheurtje waardoor lekkage is ontstaan. Dit moet dus ook vervangen/gerepareerd worden. Het dak is voorzien van Trespa boeidelen met een rvs afwerkingsrand.


Dakdekken en dakreparaties Krimpen aan den IJssel
dinsdag 10 april 2018

Vogelschroot monteren voor en achter

Ik wil graag dubbele vogelschroten over een lengte van ongeveer 5.5 meter voor en 5.5 meter achter dus ongeveer 11 meter totaal. Vogelschroot moet lang meegaan, bijvoorbeeld aluminium dus. Vogelschroot aan de dakpannen rand boven de dakgoot hebben. Mis een stuk plank ongeveer 50-75 cm. Dat ook graag maken. Hoogte ongeveer 5 meter. Goed met ladder te bereiken.


Dakdekken en dakreparaties Krimpen aan den IJssel
vrijdag 24 juni 2016

Schoorsteen repareren, dakgoot schoonmaken en afvoer controleren

Mijn schoorsteen heeft gelekt tijdens de laatste hoosbui. Vermoedelijke is het lood niet goed aangesloten tegen de schoorsteen maar het kan ook komen door een losse dakpan of nokvorst zijn in de buurt van de schoorsteen. Verder de dakgoten schoonmaken voor (8 meter) en achter (5 meter) en controleren op afvoer.


Renovatie Krimpen aan den IJssel
maandag 21 maart 2016

Vogelwering in de dakgoot monteren

Ik ben geïnteresseerd in bescherming van de dakgoot tegen kraaien. De dakgoot is vóór en achter het huis 5 meter (op circa 5 meter hoogte) en 2 keer 3 meter (op circa 3 meter hoogte, schuin dak op garage). Kraaien nestelen onder de dakpannen, slopen isolatie en nestelen waarschijnlijk in de spouwmuur.


Dakgoot en regenpijp Krimpen aan den IJssel
vrijdag 26 februari 2016

Dakgoot plus houten ombouw vernieuwen

Ik wil graag de zinken dakgoot met houten ombouw aan de achterzijde van mijn woning laten vervangen. Het betreft een tussenwoning van 6 meter breed.


Dakgoot en regenpijp Krimpen aan den IJssel
donderdag 27 augustus 2015

Zinken dakgoot op de schuur plaatsen

Ik wil graag een zinken dakgoot van 4 meter laten plaatsen op de schuur, ter vervanging voor de bestaande PVC dakgoten. Het betreft zowel de voorkant als achterkant van de schuur. Tevens het verzoek om de bestaande afvoerpijp iets verplaatsen en te vervangen. Fotomateriaal beschikbaar.


Dakgoot en regenpijp Krimpen aan den IJssel
woensdag 26 augustus 2015

Reiniging van de dakgoot

Wij hebben een verstopte dakgoot, waardoor het water niet meer via de regenpijp weg kan lopen, maar erover heen klotst. Wij zoeken dus een bedrijf dat de goot kan schoonmaken. Dit moet misschien via een hoogwerker gebeuren omdat men niet tussen de daken van ons en de buren kan lopen. Het zou gaan om 1 kant op 10 meter hoogte en de dakgoot heeft een lengte van 9 meter. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte per MAIL. GEEN REACTIES per telefoon.


Dakgoot en regenpijp Krimpen aan den IJssel
dinsdag 09 juni 2015

Vogelwering plaatsen en dakgoot reinigen

Gaarne een vrijblijvende prijsopgave van: Dakgoot voorgevel reinigen 5 meter. Goot goed bereikbaar, ca. 5 meter hoog. Leveren en plaatsen vogelwering merk Ubbink Combiprofiel 5m. Vogelnesten verwijderen en onder dakpannen impregneren tegen schimmel en ongedierte.


Dakdekken en dakreparaties Krimpen aan den IJssel
zondag 19 april 2015

Gevelbekleding en dakbedekking vervangen

Bestaande houten gevelbekleding vervangen voor Western Red Cedar. Naar schatting 50 m2. Zie bijgevoegde foto. Tevens bitumen dakbedekking vervangen: circa 115 m2 bitumen; 1,5 m2 dakbeschot vervangen; 4,5 meter dakgoot vervangen. Het betreft een plat dak van een bungalow (met opbouw). Over 90 m2 ligt grind, dat herplaatsten of afvoeren.


Gevel- en metselwerk Krimpen aan den IJssel
zaterdag 13 december 2014

Overkapping in de tuin plaatsen

In plaats van de bestaande pergola wil ik graag een waterdichte overkapping. Naast de schuur met een verlenging voor de schuur langs. Incl. Dakgoot, nieuwe schutting, poort en bestrating. Naast de schuur is ong. 3x3 meter. Graag met duurzame materialen. Slopen en afvoeren kunnen we zelf.


Timmerwerk Krimpen aan den IJssel
dinsdag 16 september 2014

Zinken dakgoten vervangen

De zinken goot aan beide zijde van het huis is aan vervanging toe, het zijn dus twee zinken dakgoten van elk 6 meter ongeveer, de dakgoot is ongeveer 5 meter hoog, het gaat om een betimmerde dakgoot, waar in alleen nieuw zink werk moet komen.


Dakgoot en regenpijp Krimpen aan den IJssel
Offertes aanvragen