Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Helmond

Regenpijpen - Dakgoot vervangen - Helmond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijpen

Het betreft 4 regenpijpen met verschillende lengte m


Dakdekker Veghel

Offertes dakgoot vervangen in Helmond vergelijken

Recente opdrachten in Helmond

zondag 07 november 2021

Zinken dakgoot vervangen

Ik zoek een specialist voor het vervangen van 6 meter zinken goot aan het dat en zinken hwa. Ik kan eventueel foto's toesturen.


Installatie- en leidingwerk Mierlo
donderdag 26 augustus 2021

Reparaties stukwerk na lekkage

Wij hebben een tweetal lekkages gehad. Een in de dakgoot met als gevolg schade in de douche en trappengat naar de zolder. De ander in de overkapping boven de voordeur met als gevolg schade in t toilet. Daarom zoek ik nu een stukadoor om de schade te herstellen. Het gaat om 15m² wanden en 10m² plafond. Ook afspuiten met latex. Uitvoer in Oktober


Dakdekken en dakreparaties Deurne
dinsdag 17 augustus 2021

Een dakgoot en regenton aanleggen

Aan nieuwe schuur zinken regengoot aanleggen met regenton. Het betreft ongeveer 7 meter.


Klussen Veghel
dinsdag 17 augustus 2021

Dakgoot aanleggen met regenton

Graag een nieuwe dakgoot met regenton plaatsen. De goot zal zo'n 7 meter lang moeten zijn. De regenton het liefst eentje op een steun zodat deze hoger staat en er weer water uit gehaald kan worden.


Dakgoot en regenpijp Veghel
zondag 28 juni 2020

Dakgoot vervangen

Er hangt nu een gegalvaniseerde goot maar die is aan vervanging toe. Totale lengte ca. 20 m. Met 2 hoeken van 90 graden en 2x hemelwaterafvoer


Installatie- en leidingwerk Helmond
woensdag 03 juni 2020

Vervangen 4,5 m dakgoot

Graag een prijs voor het vervangen van 4,5 meter dakgoot.


Installatie- en leidingwerk Someren
dinsdag 04 februari 2020

Zinken dakgoten vervangen

Mijn dakgoot (waarschijnlijk B50 van zink) is aan vervanging toe, denk ik. Ik heb een hoekhuis 6 meter breed. Mogelijk voor en achter. Ook mijn buren willen wel een nieuwe goot. Ik wil zink er weer voor terug. Afvoeren doe ik zelf. De dakgoot zit op de tweede verdieping. Aan de voor en achterkant is het bereikbaar, achter is een uitbouw.


Dakgoot en regenpijp Deurne
donderdag 05 december 2019

Dakgoot vervangen of repareren

zinken dakgoot in beugels (bakgoot) lekt nu op 2 plaatsen (naden) Met tape geprobeerd te dichten, maar helaas. Totale lengte ca. 10 mrt. Afvoer standaard regenpijp, éénzijdig.Repareren nog mogelijk of vervangen?


Dakgoot en regenpijp Mierlo
woensdag 03 oktober 2018

Plaatsen van dakgootbescherming

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van Mertens dakgootbeschermers, verkrijgbaar bij Gamma, op 2 dakkapellen, elk 4 meter lang en 2 gevels, elk 5,5 meter lang. Indien nodig kan ik de dakgootbeschermers zelf aanschaffen.


Dakgoot en regenpijp Helmond
vrijdag 14 september 2018

Buitenschilderwerk

Ik ben opzoek naar een schilder die bij ons rijtjeshuis in Deurne het buitenschilderwerk komt verzorgen. Het zou in eerste instantie gaan over de voorgevel (kozijn van de voordeur inclusief zijraam, kozijn voorraam, kozijn slaapkamerraam 1e verdieping, kozijn badkamerraampje 1e verdieping. ) graag hierover een offerte. Wanneer de prijs ons zou bevallen zijn wij ook geïnteresseerd in het schilderwerk van de achtergevel (achterdeur, achterdeurkozijn, klein raamkozijn, achterraamkozijn, slaapkamerraamkozijn, klein slaapkamerraamkozijn, dakgootbak voor en achterkant van het huis. ) Wij hebben de verf (2 kleuren Sikkens Rubbol Finura High gloss) al klaarstaan.


Behang- en schilderwerk Deurne
dinsdag 01 mei 2018

Dakgoot boven overkapping schoonmaken

Het schoonmaken van mijn dakgoot boven een overkapping achterzijde huis. Schoonmaken dakgoot voorzijde huis goed bereikbaar.


Dakgoot en regenpijp Veghel
donderdag 12 april 2018

Op kraaiennest controleren en eventueel verwijderen

Aan de voorzijden van de woning dakgoot of onder de pannen misschien een nest wat zijn de kosten voor verwijderen en wat zijn de kosten controleren


Dakdekken en dakreparaties Helmond
vrijdag 26 januari 2018

Dakgoot van tweekapper vervangen

De zinken dakgoot van onze 2 onder 1 kap woning dient aan de voor- en achterzijde te worden vervangen. De lengte is aan beide kanten 14 meter. Tevens dient er een nieuwe regenpijp geplaatst te worden over een lengte van 2 woonlagen. De woning is goed bereikbaar.


Dakgoot en regenpijp Aarle Rixtel
zondag 21 januari 2018

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Wij gaan binnenkort een serre aanbouwen voorzien van een plat dak, daarin willen wij dan een houtkachel realiseren en daarvoor moet dus een rookkanaal aangelegd worden. Deze moet door het platte dak naar buiten en kan dan omhoog. Ik weet niet of het kanaal rechtstreeks omhoog kan door het bestaande dak van het huis en de dakgoot. Dus misschien dat er dan met 2 bochten van 30 of 45 graden gewerkt moet worden. Ik heb de afstand gemeten vanaf beneden de vloer tot ongeveer 1 meter uit de nok van het dak, ik kom dan uit tussen een afstand van 8 tot ongeveer 10 meter maximaal. Nou hoor ik graag wat dat gaat kosten om het rookkanaal aan te leggen inclusief materiaal en btw.


CV en verwarming Deurne
dinsdag 10 oktober 2017

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag bestaande boeiboorden van hout vervangen door Trespa. Het gaat om boeiboorden van circa 25 meter, 2 x met dakgoot en 2 x stal. Ik wil de Trespa gelijmd hebben en niet geschroefd.


Timmerwerk Mierlo
Offertes aanvragen