Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Ede

Regenpijpen vervangen (9 stuks) - Dakgoot vervangen - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijpen vervangen (9 stuks)

Wij zijn opzoek naar een loodgieter die de regenijpen bij ons bedrijf kan vervangen. Bij voorkeur willen wij graag zwarte PVC regenpijpen. Het zijn 9 regenpijpen in totaal, en de hoogte van de hal is 6 meter.


Dakdekker Ede

Offertes dakgoot vervangen in Ede vergelijken

Recente opdrachten in Ede

maandag 12 juni 2023

Dakgoot

Nieuwe dakgoot voor en achter. Totaal 12mtr.


Dakgoot en regenpijp Ede
woensdag 01 juni 2022

Dakgoot bekleden en betimmeren

Wij willen onze zinken dakgoot (nu dus van zink voorzien en waar nu dus beetje water doorheen komt ivm krimpen naden etc) voorzien van EPDM en daarna willen we voor ongeveer 2 meter onze dak overstek (gedeelte daaronder )opnieuw laten betimmeren (Middels okoume muliplex. Nu is die door de vocht die naar beneden sijpelt via de gootnaden van de zink vochtig geworden. Graag een offerte voor de gootrenovatie en de deels betimmering van deze da overstek. Groet Jenny


Dakgoot en regenpijp Ede
dinsdag 12 oktober 2021

Boeidelen en dakgoot vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn dakgoot en boeidelen kan vervangen. Het gaat om 36m voor de dakgoot (uitslag ca. 55cm) en 24m voor de boeidelen en (8m kilgoot uitslag 70cm 1mm dik)


Dakgoot en regenpijp Ede
zondag 11 april 2021

Vergaarbak plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een vergaarbak. Dakgoot bevind zich op een hoogte van 4 m. Er is een ladder aanwezig.


Installatie- en leidingwerk Ede
donderdag 02 juli 2020

Dakgootherstel aan chalet

Reparatie dakgoot van mijn chalet aan de linker voorzijde De regenpijp is verzakt waardoor lekkage aan de onderzijde in de omlijsting. Een aantal Canexel schotjes zijn aan de onderzijde verrot . Tevens controle van de overige regenpijpen. Het dak is bedekt met dakpannen en aan de binnenzijde is geen sprake van lekkage.


Dakgoot en regenpijp Lunteren
woensdag 11 juli 2018

Reparatie van een lekkende dakgoot

Dakgoot lekt op naad. Dit laten repareren en evt. Dakgoten schoonmaken.


Dakgoot en regenpijp Ede
vrijdag 17 november 2017

Dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in de Dakgoot precies op een naad.


Dakgoot en regenpijp Ede
vrijdag 02 juni 2017

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Op vier plaatsen in de dakgoot kraaiennesten gevonden, die zich onder de dakpannen uitspreiden. Veel takken zelf verwijderd, maar onder de dakpannen kan ik er niet bij. Schoonmaken en zorgen dat dit niet meer kan. Graag vrijblijvende offerte.


Dakgoot en regenpijp Lunteren
woensdag 16 maart 2016

Vogelnesten verwijderen, vogelwering aanbrengen en dakgoot schoonmaken

Wij willen het dak laten inspecteren op vogelnesten en deze laten verwijderen. Daarnaast ook graag de dakgoten reinigen en vogelwering aanbrengen. De breedte van het huis is 6 meter aan beide kanten en we hebben een dakkapel met dakpannen die ongeveer 3 a 4 meter breed is. Wij hebben geen zonnepanelen.


Dakdekken en dakreparaties Ede
dinsdag 21 april 2015

Vogelnest verwijderen onder het dak

Ik wil graag een kauwennest laten verwijderen. De kauwen hebben zich genesteld bij de dakgoot, half onder de dakpannen. Hierna dient gelijk de goot gereinigd te worden en een vogelwering geplaatst. De goot is ongeveer 6 meter lang.


Dakdekken en dakreparaties Ede
zondag 16 november 2014

Dakgoten reinigen

Ik wil graag mijn dakgoten van zowel de voor- als de achterkant van de woning laten reinigen. Het zijn bakgoten. Per dakgoot is het ongeveer 6 meter. Ik schat in dat het een half uurtje werk is. De goten hangen boven de eerste verdieping.


Dakgoot en regenpijp Ede
woensdag 06 augustus 2014

Dakgoot en deurkozijn repareren

Het gaat om een deel van een houten dakgoot dat verrot is vlakbij de pijp. Verder is het onderste deel van een deurkozijn aan de achter- en voordeur verrot. In beide gevallen gaat het om 20 cm dat vervangen moet worden.


Timmerwerk Ede
woensdag 07 augustus 2013

Zinken hemelwaterafvoeren aanbrengen

1.) Verwijderen en afvoeren van de oude HWA. 2.) Levering, montage en aansluiten van twee nieuwe zinken 80 mm. HWA buizen met 45 graden verloop naar de muur(zie foto 3828 en 3829). Bestaande dakgoot is reeds van zink. 3.) Aansluiten van een nieuwe balkon afvoerput (PVC aansluiting, reeds gemonteerd) op de 80 mm. HWA (zie foto 3828 voor huidige aansluiting). 4.) Hoger opstellen van een bestaande zinken bakgoot (ca. 3 meter lang)en het leveren, monteren en aansluiten van een zinken HWA (zie foto 3827). 5.) Leveren, monteren en aansluiten van een zinken HWA (zie foto 3826)incl. levering en montage van een zinken vergaarbak (80 mm.) Monteren dmv zinken muurbeugels. Aansluiten op onderliggend betonnen / PVC afvoersysteem incl. straatwerk. Steiger / ladder beschikbaar.


Dakgoot en regenpijp Ede
vrijdag 26 augustus 2011

Zinken dakgoot vervangen

Zinken dakgoot vervangen plus een houten rabat deel vervangen. Gaat om ongeveer 6 meter, het is een tussenwoning. Goot ligt op hout. Van 3 tot 7 september op vakantie.


Dakgoot en regenpijp Ede
maandag 23 mei 2011

Overkapping bij een schuurtje

We willen een overkapping (ca. 5 meter breed en ca. 1.20 diep) aan ons schuurtje in de tuin plaatsen. De dakgoot moet dan vervangen worden.


Klussen Ede
Offertes aanvragen