Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Amsterdam

Dakgoten vervangen lekkage - Dakgoot vervangen - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten vervangen lekkage

Hallo, er is een scheur in de dakrand, aan de westkant van het huis. Als het regent, lekt het water en valt de rolluiken doos en is het erg lawaaierig.


Dakdekker Amsterdam

Offertes dakgoot vervangen in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

maandag 11 september 2023

Herstel/schilderwerk wanden na lekkage binnenmuren (ivm lekkage dakgoot)

Ivm lekkage dakgoot is schade ontstaan. Er zijn zichtbare vlekken in de wanden. Dit vergt in ieder geval nieuw schilderwerk. Ik wil ook laten onderzoeken of andere niet-zichtbare schade aan de tussenmuren door de lekkage is ontstaan.


Behang- en schilderwerk Amsterdam
maandag 07 augustus 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Dakgoot kapot na storm en gevallen tak. Nu trekt vocht van buiten de muur in. Mogelijk was dit probleem eerder ook al licht aanwezig en zorgde voor schimmel. Ik verwacht dat het zowel nodig is de dakgoot te maken als de muur te impregneren Waar zit de lekkage?: Dakgoot Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Lekkage (in dak, waterleiding, afvoer, ..)


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
donderdag 22 juni 2023

Omleiden van dakgoot

Ik wil de regenpijp vanaf de dakgoot om laten leiden, langs de eerste verdieping. Het gaat om ongeveer 3 meter.


Dakdekken en dakreparaties Halfweg
zondag 23 april 2023

Buitenschilderwerk

Schilderwerk voor het volgende.: Op de 1e, 2e en 3e (dakkapel) zijn onlangs nieuwe kozijnen gezet, welke al in de grondverf zitten. Verder ook de dakrand en dakgoot, deze zijn in minder goede staat (apart specificeren) Begane grond is ong 8 jr geleden geverfd (apart specificeren) Graag per type specificeren Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Amsterdam
maandag 27 februari 2023

Dakgoot met epdm bedekken

Dakgoot heeft op meerdere plekken lekkage. Een eerder aannemer heeft een inspectie gedaan en zijn advies was om de volledige goot met edpm te bedekken. Het gaat om een 5m brede goot van ong 40cm breed. Aan het einde van de dakgoot moet een klein stukje afvoerpijp worden aangebracht. De goot is op de 4e verdieping. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
maandag 02 januari 2023

Regenpijp vervangen

Ik zoek een loodieter die een regenpijp vanaf de dakgoot van de 2e verdieping naar de grond wil vervangen. Het is nu een koperen regenpijp die te smal is (nooit bedoelt als regenpijp). Ik wil deze laten vervangen door een aluminium / andere metalen regenpijp met gewone breedte en een kraaiennestje laten installeren in de dakgoot. De dakgoot is met ladder makkelijk bereikbaar.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
maandag 24 oktober 2022

Reparatie dakgoot i.v.m. water

Het water blijft in de dakgoot staan, het loopt niet weg. Hierdoor ontstaat er een vochtprobleem bij de buren. Wij zoeken nu een vakman die dit kan oplossen.


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
zondag 02 oktober 2022

Plat dak vervangen

Er zit een lek in de dakbedekking, waarschijnlijk bij de ventillatiekanalen. Lekt alleen bij stortbuien (1 a 2 maaal per jaar). Gezien de leeftijd van de dakbedekking (22 jaar) is vervannging wellicht de betere optie. Betreft ongeveer 40m2, In de nabije toekomst ga ik daar waarschijnlijk zonnepanelen plaatsen. Is nu nog een dakterras, maar dat moet helemaal weg. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak zonder asbest Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Hoeveel strekkende meter dakgoot wil je laten reinigen?: Wat is de oppervlakte (m2) van het dak?: Welke dakbedekking overweeg je voor het platte dak?: Bitumen (roofing) Wat is de oppervlakte (m2) van het platte dak?: 37 Wat is de oppervlakte (m2) van het schuine dak?: Om wat voor type dak gaat het?: Plat dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Klussen Amsterdam
zaterdag 01 oktober 2022

Lekkende dakgoot vervangen

Onze dakgoot lekt waardoor wij lekkage hebben aan het raamkozijn in de voorslaapkamer.


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
woensdag 29 juni 2022

Zinken dakgoot coaten ~15m

Bestaand zinken dakgoot (in goede staat) coaten. Ongeveer 15 stekkende meter. Waarom? Omdat duidelijk is dat er lekkage in de opstaande rand zit waarschijnlijk door spijkertjes. Hele dak is in 2017 vernieuwd.


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
dinsdag 17 mei 2022

10m dakgoten vervangen + lood repareren

Vve klus: voor een pand met 5 verdiepingen willen we graag ongeveer 10m aan dakgoot laten vervangen, 5m voor en 5m achter. Aan de achterzijde willen we graag het zink en lood laten repareren.


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
vrijdag 01 april 2022

Zinken dakgoot coaten (5,5m)

Ik zoek een vakman die mijn zinken dakgoot kan coaten. Het gaat om ongeveer 5,5m en zit op een hoogte van 12m.


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
zondag 27 juni 2021

Een lekkend dak renoveren en uitslag op bakstenen verwijderen

Controleer en repareer het dak en dakgoot- eventueel een deel opnieuw betegelen. Verwijder uitslag op bakstenen aan de voorkant van het huis. Het dak lekt en daarnaast hebben we problemen met vocht/damp wat niet weggaat. Ik bespreek graag mogelijkheden met een specialist voor het oplossen van de problemen.


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
zaterdag 26 juni 2021

Hellend dak vervangen 100m2

Vervangen dakpanplaten plusminus 100m2 Bitumen dakkapel vernieuwen. Boeidelen bekleden met trespa. Zinken dakgoot vervangen. Velux dakraam vervangen Welke dakbedekking heb je momenteel?: bestaand dak zonder asbest In welke dakbedekking heb je interesse?: stalen dakplaten of dakpanplaten Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een gespecialiseerd dakwerker


Dakdekken en dakreparaties Amsterdam
woensdag 02 juni 2021

Nieuwe zinken dakgoot 6m

wij zouden graag een nieuwe dakgoot willen. Volgens mij is de dakgoot ongeveer 6 meter lang. Graag een zinken dakgoot plaatsen. De goot hangt op 2 hoog. Het is goed bereikbaar via de tuin.


Dakgoot en regenpijp Amsterdam
Offertes aanvragen