Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Vleuten

Renovatie van de badkamer - Badkamer - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Renovatie van de badkamer

De huidige badkamer is 2 x 2,50 meter. Deze dient te worden verwijderd en het puin worden afgevoerd. Er zal een muur 70 cm verplaatst moeten worden waardoor de badkamer ongeveer 3 bij 2 meter gaat worden. De indeling zal veranderen en er zal een ligbad, dubbele wastafel en separaat douche moeten komen. De wanden en de vloer worden betegeld met mozaïektegeltjes.


Badkamerspecialist Vleuten

Offertes voor badkamer in Vleuten aanvragen

Recente aanvragen uit Vleuten

zondag 20 november 2022

Twee badkamers renoveren (8m2 & 4m2)

Wij willen graag twee bestaande badkamers renoveren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 8m2 en eentje van 4m2. Bij beide badkamers moeten nieuwe meubels gelegd worden en er zullen ook leidingen verplaatst moeten worden. Ook moet er opnieuw betegeld worden op zowel de vloer als de muren. Bij de grote badkamer willen we eventueel ook spots laten plaatsen.


Badkamer en toilet Vleuten
dinsdag 08 november 2022

Badkamer: inbouwreservoir vervangen + douchedrain kitten

Ik zoek een vakman voor het volgende : Vervangen inbouwreservoir toilet en daarbij herstel van tegelwerk a.g.v. verwijderen panelen. Wij beschikken over voldoende reservetegels. Douchedrain opnieuw kitten. Dit t.a.v. het inbouwreservoir gaat de voorkeur uit naar Geberit (wij hebben nu Wisa).


Badkamer en toilet Vleuten
zondag 24 april 2022

Verbouwing badkamer (8m2)

Ik zoek een vakman die mijn badkamer compleet kan renoveren (8m2). Huidige badkamer slopen en afvoeren Muurtje afbreken en nieuwe muur plaatsen Afvoeren verplaatsen, waterleidingen verplaatsen Voorzetwandje (100 x 250) (indoucheruimte) plaatsen Nis in voorzetwandje Kraan in voorzetwandje inbouwen Vloer betegelen, wanden betegelen Bad, douche en toilet plaatsen Wastafel + meubel plaatsen Plafond iets verlagen en spots inbouwen


Badkamer en toilet Vleuten
maandag 22 november 2021

Badkamer (3,25m) & WC (1m2) renoveren

Onze badkamer (2,5x1,3) moet gerenoveerd worden. Slopen/afvoeren doen we zelf en alle inventaris leveren wij ook. Het gaat dan dus om tegelen, installeren (bad, wastafel, regendouche, wc en verwarming). Vervolgens ook de WC beneden. Ook hier halen we zelf de wc weg. Deze graag ook betegelen en plaatsen nieuwe wc met reservoir.


Badkamer en toilet Vleuten
woensdag 10 november 2021

Badkamer & WC renoveren

Badkamer heeft ergens een lekkage. Badkamer halen wij er zelf uit. Materialen zoals bad, badwand, verwarming, regendouche,wc+reservoir, wastafel en tegels regelen wij zelf. Slopen doen wij ook zelf. Graag lekkage opsporen, oplossen, aanleg afvoerputje en betegelen. WC sloop doen wij ook zelf. Wel plaatsen WC+reservoir en wastafel, betegelen. Beide ruimtes nieuw plafond erin. Badkamer is ca. 220x130. WC ca. 120x80.


Badkamer en toilet Vleuten
dinsdag 26 oktober 2021

Badkamer + wc tegelen

Zoek een vakman voor het betegelen van mijn badkamer + wc betegelen, zal ongeveer 10 m2 zijn qua vloeroppervlakte.


Badkamer en toilet Vleuten
dinsdag 14 september 2021

Total bathroom renovation

We would like to renovate the whole bathroom > tales. floor, tube, ....and we were wondering if it is possible to have an offer from you. Attached you can find the bathroom of our house in Spain to have an idea what we want. We want to remove the tube and install a shower plate. The tales we like to 140/150 cm from the floor and the rest painted. the measure of the bathroom is 270x200 let me know if it is possible.


Badkamer en toilet Vleuten
zaterdag 24 juli 2021

Badkamer en wc renoveren

Wij willen geheel nieuwe badkamer, basic, niet te gek betreft materialen. Badkamer is ongeveer 2,5 bij 2,5 Nieuwe vloer/ tegels/ hangend toilet/ douche inloop/ wastafel. Beneden ook graag de wc vervangen.


Badkamer en toilet Vleuten
vrijdag 16 juli 2021

Badkamer realiseren 2e verdieping

Wij willen op de tweede verdieping een 2e badkamer realiseren. Er is een bestaand washok aanwezig die we willen opbouwen tot kleine badkamer waar we een douche en wastafel in willen. Het liefst ook met behoudt van een plek waar we de wasmachine/droger kunnen aansluiten. Bijgaand een plattegrond. De afmeting van de ruimte is ( l3.39× b1.79) ca. 6m2. Er is geen sloopwerk.


Badkamer en toilet Vleuten
zondag 11 juli 2021

Toilet vloer + wandcloset + keukenmuur tegelen

Willen graag toiletvloer met portugese tegel (print) met randen egaal (ruimte is 101x91,5 cm). Wand bij wandcloset volledig egale tegel (1,17x91,5 cm). En een muur met zellige in de keuken (285x75 cm). De tegels voor de toilet verwachten we binnen 2 weken te hebben (deze kunnen evt. al eerder geplaatst worden, de tegels voor de keuken komen pas eind september binnen (echter dan zijn we op vakantie). Zijn jullie in oktober hiervoor beschikbaar en wat zijn de kosten hiervan?


Badkamer en toilet Vleuten
vrijdag 09 april 2021

badkamerkraan vervangen

Badkamerkraan vervangen. Nieuwe kraan : Ben Accross Oude kraan (lekt), Ben Libero bad thermostaat kraan


Badkamer en toilet Vleuten
dinsdag 05 januari 2021

Installatie van Quooker in bestaande keuken

Installatie van een Quooker Combi+ met Flex kraan als vervanging van de huidige kraan in onze bestaande keuken.


Badkamer en toilet Vleuten
dinsdag 29 december 2020

Badkamer renoveren en toilet verplaatsen

De badkamer is nog niet zo lang geleden gerenoveerd maar niet naar mijn smaak. De badkamer bevat nu een douche, toilet en wastafel. De toilet moet verplaatst worden naar een andere ruimte (waar de oude badkamer is, dus aansluiting is er al). De douche moet vergroot worden en er moet een bad geplaatst worden. De badkamer is 2,15 x 2,16 meter. De ruimte waar het toilet naartoe moet is 2,15 x 1,03 meter.


Badkamer en toilet Vleuten
dinsdag 27 oktober 2020

Aanpassing badkamer renovatie

De huidige douche eruit (hoekdouche van 1m x 1m breed) en dan een bad + douche erin. Hiervoor zal hangtoilet iets op moeten schuiven. Verder minimale aanpassingen. Tussen de tegels is het 2,08 breed. Bad van 1.60 zou moeten passen in lengte richting hang toilet. Huidige douche staat nu op plek van de hoek van het bad, waar de douche zou moeten komen hangt nu hoekdesign radiator/lege muur. Nieuwe douchehoek hoeft niet groot te zijn, liefst zonder douchebak maar ligt aan kosten. Badkamer is totaal 5 m2.


Badkamer en toilet Vleuten
vrijdag 14 augustus 2020

Bad afvoer inloopcombinatie vervangen

Wij willen de huidige badafvoer- inloop combinatie dat op onze Whirlpool bad fabriek af is gemonteerd vervangen door een andere combinatie. Wij vinden de huidige combinatie helemaal niks. Hebben zelf alvast betere ingekocht en zoeken naar een vakman om die voor ons te installeren. Kunt u ons helpen


Badkamer en toilet Vleuten
Offertes aanvragen