Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Houten

Badkamer verbouwen - Badkamer - Houten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer verbouwen

Wij willen graag de badkamer verbouwen. Badkamer is ongeveer 7 m2. Wij willen een inloopdouche en daarvoor zal er een stukje van de overloop bijgetrokken moeten worden. In de badkamer tegelen van wanden en vloer. Al het sanitair verder vervangen: badmeubel, toilet, radiator. We hebben nu een bad maar twijfelen of we dat terug willen. Eventueel beneden op het toilet de tegels vervangen. Materiaal in overleg, kan geleverd worden. Als u het ook kunt, zou het fijn zijn als er een houten vloer op de overloop gelegd kan worden.


Badkamerspecialist Houten

Offertes voor badkamer in Houten aanvragen

Recente aanvragen uit Houten

donderdag 25 augustus 2022

Plaatsen van douchebak, douchecabine en plaatsen van 2 achterwanden

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van douchebak, douchecabine en 2 achterwanden. Deze heb ik al in huis. De oude situatie zal wel nog leeggehaald moeten worden door de vakman.


Badkamer en toilet Houten
zondag 10 juli 2022

Badkamer: 15m2 betegelen, meubel monteren en glazen douchewand plaatsen

Ik zoek een specialist die voor mij de badkamer kan betegelen. Dit gaat om ongeveer 15 vierkante meter. Ook mag er een meubel aangesloten worden en een glazen douchewand gemonteerd worden.


Badkamer en toilet Houten
zondag 06 februari 2022

Badkamer renovatie

Betreft een volledige badkamerrenovatie. Plaatsen toilet (hangend), badkamermeubel, douchewand + douchedeur + douchekranen. Muren: betonciré (17m²) Vloer: betegelen (5m²) Plafond: gladde stuc (5m²) Meubels + tegels wil ik in overleg aanschaffen. De oude tegels moeten worden verwijderd. Er hoeft geen leidingwerk worden omgelegd.


Badkamer en toilet Houten
donderdag 25 februari 2021

Verbouwen badkamer 5.5m2

De badkamer is 5,5 m2. Hij moet helemaal leeg en opnieuw opgebouwd worden. Ook al het tegelwerk. Er komt 1 wc, een inloopdouche met glaswand en een wastafel in. Alle materialen schaffen wij zelf aan. Huidig materiaal verwijderen wij zelf ook. Dus het gaat om installeren en leidingwerk.


Badkamer en toilet Houten
vrijdag 12 februari 2021

Douchewand en deur plaatsen

Er moet in ons nieuwbouwhuis een douchewand + deur worden geplaatst (Sealskin I am serie).


Badkamer en toilet Houten
vrijdag 09 oktober 2020

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer van +/- 5,75 m2 verbouwen. Ipv een bad een in loop douche van 90 bij 120, toilet verzetten, tegelwerk en een nieuwe plafond met 5 spotjes.Verder wil ik een nieuwe wastafel, spiegel en kolomkast laten plaatsen.


Badkamer en toilet Houten
maandag 31 augustus 2020

Quooker installeren

Gaat om installeren van een Combi+ systeem inclusief een Flex kraan. Ruimte onder de wasbak kent twee grote lades dus dat zal extra werk kunnen geven.


Badkamer en toilet Houten
donderdag 27 augustus 2020

Badkamer vernieuwen

De badkamer is 1,70 bij 3,50 meter. Ik wil een inloopdouche, een nieuw toilet, verwarming en een wastafel plus meubel. Ik schaf de materialen zelf aan. Ik hoor graag van u.


Badkamer en toilet Houten
donderdag 21 mei 2020

Badkamer betegelen vloer en muren

Badkamer 3 maal 3,5 meter vloer en muurtegels aanbrengen, voegen en afkitten. Tegel over tegel. Muren zijn vetvrij en primer is aangebracht. Woning is uit 2000 en bevindt zich op de tweede woonlaag van een appartementen complex.


Badkamer en toilet Houten
zondag 26 april 2020

Badkamer verbouwen

Graag willen wij de badkamer verbouwen met daarin een bad inloopdouche en wasmeubel met kast en radiator, plafond laten stucen. Momenteel zit er een 6 hoekig bad, een douchehoek met douchebak en wasmeubel met kast en radiator in ons badkamer en deze moeten eerst verwijderd en afgevoerd worden. De badkamer is 7 m2. Graag hoor ik van u.


Badkamer en toilet Houten
vrijdag 31 mei 2019

Badkamer verbouwen

Wij willen graag onze badkamer verbouwen. De ruimte is 2.70 bij 2.10 meter. Alles dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hier na dient de ruimte opgebouwd te worden inclusief douchecabine, dubbele wastafel en toilet. De toilet zal dan iets verplaatst moeten en de douchecabine komt op de plek waar nu het bad zit. De wanden en de vloer wil ik laten betegelen.


Badkamer en toilet Houten
zaterdag 25 mei 2019

Nieuwe badkamer verbouwen en kozijnen in slaapkamer plaatsen

We willen in een nieuwe ruimte een badkamer (6m2) laten verbouwen, dus leidingwerk en afvoerwerk voor douche, wastafel en wasmachine en badkamermeubels, en we zijn op zoek naar iemand die dit voor ons kan doen. Er is een ruimte van 18 m2, en hier moet de badkamer in komen. 12 m2 van de ruimte word een slaapkamer en hier willen we nieuwe kozijnen in hebben. Ik ontvang graag een offerte voor deze 2 klussen.


Badkamer en toilet Houten
dinsdag 26 maart 2019

Douche lekkagevrij maken en putje vervangen

Mijn douche wil ik graag opnieuw laten voegen/kitten en het douche putje moet vervangen worden. Zie bijgevoegd het rapport van lek detectiebedrijf wat er allemaal moet gebeuren.


Badkamer en toilet Houten
zondag 03 februari 2019

Badkamer betegelen, meubels en vloerverwarming plaatsen

Badkamer betegelen (9 m3) en muren betegelen en 1 wand stucen. Meubel plaatsen en inloopdouche plaatsen. Vloerverwarming plaatsen.


Badkamer en toilet Houten
vrijdag 04 januari 2019

Monteren en aansluiten badkamermeubel

Wij willen in onze bestaande badkamer een nieuw meubel plaatsen inclusief kraan en wasbak. Het betreft de Napoli 60 van Praxis. Deze moet nog gekocht worden en dat willen we doen nadat de klus is gegund zodat we weten welke kleine materialen nog nodig zijn. Komt op de plaats van bestaand meubel, flexibele aanvoer leidingen, dus leidingwerk is onwaarschijnlijk maar mogelijk wel iets voor afvoer. Geen tegelwerk. Ik kan zelf eventueel helpen.


Badkamer en toilet Houten
Offertes aanvragen