Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Hengelo

Badkamer verbouwen en vernieuwen - Badkamer - Hengelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Ik ben op zoek naar iemand die ons bad kan verwijderen en daarna in overleg de badkamer anders kan indelen. Zo wil ik bijvoorbeeld graag een hangend toilet laten plaatsen. We hebben nu een staand toilet. De badkamer is ongeveer 3 bij 2.20 meter. De wastafel moet vervangen worden. Ook moet er gekeken worden naar de afvoer van de badkamer, tevens afzuigventilator plaatsen. En nieuwe tegels voor de vloer en wand, uw deskundig advies vraag is ook inloop douche of cabine voordelen en nadelen. Offerte van materiaal en arbeidsloon graag gespecialiseerd. Ik wil de badkamer ook graag laten slopen.


Badkamerspecialist Delden

Offertes voor badkamer in Hengelo aanvragen

Recente aanvragen uit Hengelo

vrijdag 20 november 2020

Monteren kolomkast

Ik wil graag een kolomkast (zwevend) laten monteren in de badkamer. Afmeting 160 x 35 x35


Badkamer en toilet Borne
maandag 30 maart 2020

Badmeubel instaleren

Wij willen badmeubel bestellen( bouwpakket) van 1.50 breed met lades. Zoek iemand om dit in elkaar te zetten én te installeren. Er hangen nu 2 wastafels op die plaats, die moeten eraf. Graag prijsopgaaf en indicatie wanneer.


Badkamer en toilet Markelo
donderdag 01 augustus 2019

Badkamer verbouwen stacaravan

De douche en wastafel (ombouw ervan) moet vervangen worden en alles netjes afgewerkt worden. Controleren van vloer, wc en plafond. De afmeting van de badkamer is 170 bij 177 cm. Het oude materiaal ook graag afvoeren. Het kan zijn dat de hele badkamer moet worden vervangen, graag daarover in overleg met de vakman.


Badkamer en toilet Markelo
dinsdag 27 november 2018

Douchedeuren plaatsen

Ik heb twee douchedeuren besteld, deze vallen onder de bestelling: Get Wet by Sealskin 105 hoekinstap 900 x 900 mm. Deze zouden we graag willen laten installeren door een professioneel bedrijf.


Badkamer en toilet Delden
vrijdag 16 november 2018

Duoblok plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een duoblok. Deze is niet direct op de plaats van de oude te monteren.


Badkamer en toilet Borne
dinsdag 02 januari 2018

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen van 90 x 90 cm. Drempelloos en een linksdraaiende deur of eventueel schuifdeur. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.


Badkamer en toilet Borne
donderdag 21 september 2017

Douchecabine monteren

Wat kost het monteren en plaatsen van een douchecabine? Een cabine met een paneel en een deur. Op de beteglede vloer en tegen de wand plaatsen (geen bak). De cabine hebben we nog niet gekocht. We willen graag weten wat de kosten van montage zijn als we een cabine zelf kopen.


Badkamer en toilet Borne
vrijdag 07 juli 2017

Badkamer vernieuwen

De oude badkamer moet eruit. Er zitten dubbele tegels op. Die moeten er uit. Het moet een inloopdouche worden met een muurrje als afscheiding met de douche. Nieuwe badmeubel en radiator. Een ventilator in de buitenmuur.


Badkamer en toilet Borne
zaterdag 27 mei 2017

Complete badkamer plaatsen

Het betreft het plaatsen van een badkamer met een vrijstaand bad, een inloopdouce, een wc en een wastafel. Deze onderdelen zullen aanwezig zijn. De vloer moet betegeld worden. De wanden moeten gedeeltelijk en gedeeltelijk gestuukt worden. Daarnaast willen wij graag een verlaagd plafond met verlichting laten aanbrengen. Verleggen van leidingwerk. De grootte van de badkamer is 14 m2. Het tegelwerk zal zo'n 24 m2 bedragen. Wij hebben een tekening van de badkamer ongeveer moet worden.


Badkamer en toilet Borne
zaterdag 21 januari 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil badkamer laten verbouwen. De ruimte is 78 x 318 centimeter groot. Inloopdouche door middel van een betegelde muur. Hangtoilet. Wastafel met spiegel, radiator.


Badkamer en toilet Zenderen
woensdag 18 januari 2017

Badkamer laten verbouwen

Ik wil mijn bad eruit laten slopen en daar een douche laten plaatsen. Nieuwe tegels en een nieuwe wc.


Badkamer en toilet Borne
dinsdag 17 januari 2017

Wanden badkamer bekleden

De kleine badkamer boven (met een douche en wastafel) is betegeld met kleine tegeltjes. Ik heb deze tegels een paar jaar geleden overgeschilderd maar de verf begint inmiddels hier en daar los te laten. We willen nu een andere waterbestendige bekleding (geen tegels) laten aanbrengen, wellicht een stucklaag. De oude tegelbekleding moet eerst verwijderd worden. Graag advies, en daarna offerte. De badkamer is ongeveer 2 x 1 meter groot loopt onder het schuine dak door.


Badkamer en toilet Borne
zondag 08 januari 2017

Badkamer laten opknappen

Ik wil de badkamer opknappen. Afmetingen 170 x 310 centimeter. Ongeveer 38 m2 aan tegels. Ik wil een inloopdouche zonder drempel maar met glasdeur, toilet en wastafel en designradiator.


Badkamer en toilet Delden
dinsdag 06 december 2016

Inbouw reservoir demonteren en monteren

Muurtje van 1. 00/ 1. 30 afbreken plus weer opnieuw een reservoir plaatsen , aansluiten van en op riolering,en alles weer opnieuw opbouwen en betegelen. Graag hoor ik uw reactie.


Badkamer en toilet Borne
zondag 27 november 2016

Kleine badkamer laten verbouwen

Ik wil een kleine badkamer van 1.45 x 1.45 meter groot laten verbouwen. De oude douchecabine en wasbak moeten verwijderd worden. Vervolgens een douchebak van 140 x 80 centimeter groot, een glazen tussenwand en een nieuwe wastafel van 60 centimeter breed plaatsen.


Badkamer en toilet Borne
Offertes aanvragen