Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Heerlen

Badkamer plaatsen - Badkamer - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer plaatsen

Ik ben opzoek naar een aannemer die voor mij de slaapkamer kan verbouwen tot een badkamer, daarin wil ik hebben: - Inloop douche - toilet - dubbele wasbak Afmetingen van de kamer = 2.7m lang 2m breed.


Badkamerspecialist Landgraaf

Offertes voor badkamer in Heerlen aanvragen

Recente aanvragen uit Heerlen

vrijdag 22 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Complete badkamer renovatie met deur en kozijn Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 4 Welk type sanitair moet geplaatst worden?: Kranen, Toilet, Wastafel, Douche Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen, Sanitair plaatsen (toilet, kranen, ...), Vloer / wanden / plafond plaatsen, Leidingen aanpassen / verleggen, Tegelwerken, Badkamermeubel plaatsen


Badkamer en toilet Brunssum
maandag 07 augustus 2023

Wc blijft doorlopen

WC blijft doorlopen.


Badkamer en toilet Eygelshoven
zaterdag 29 juli 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Beunhaas heeft onze badkamer renovatie flink verkloot. Wij zijn opzoek naar iemand die ons zsm kan helpen aan een knappe badkamer. Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 10 Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer en toilet Landgraaf
zondag 09 juli 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Welke werken moeten gebeuren?: complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Hoensbroek
vrijdag 30 juni 2023

Badkamer renoveren

We willen de badkamer geheel renoveren; - opnieuw tegelen-> vloer 60x60cm tegels, achterwand 60x30cm tegels. - overige muren stuccen met aquastuc - Plaatsen van nieuw (halfvrijstaand) bad, douchecabine (geen douchebak, maar vloer loopt door) en badkamermeubel incl. 2 wasbakken en kranen. - leidingwerk zit op de juiste plaats


Badkamer en toilet Heerlen
maandag 26 juni 2023

Kleine badkamer renoveren 1m2

Badkamer is ongeveer 1 vierkante meter groot. De badkuip die er nu inzit moet verwijderd worden en afgevoerd,en daarvoor in de plaats een inloopdouche of douche cabine met een maximale instap van 5cm geplaatst worden.


Badkamer en toilet Hoensbroek
zaterdag 18 maart 2023

Renovatie badkamer 4M2

Vervangen sanitair en inloopdouche plaatsen, betegelen + toilet + wastafel


Badkamer en toilet Kerkrade
zondag 12 februari 2023

badkamer renoveren

Ik heb een huis gekocht met een badkamer uit het jaar kruik, ik wilde zoveel mogelijk zelf doen maar het schiet niet op, over een maand moeten mijn dochter en ik verhuizen omdat we uit ons andere huis moeten. Ik wil graag een bad in mijn badkamer met bad/douchekraan, een wastafelmeubel en een kleinere radiator. Leidingen komen deels te vervangen en wil ik deels weggewerkt hebben. Tegelen doe ik zelf. Deel van de spullen heb ik al gekocht. Wie kan ons helpen tegen een redelijke prijs? Mvg, Daniëlle


Badkamer en toilet Heerlen
maandag 23 januari 2023

Toilet renovatie/verbouwing

Demontage en afvoeren bestaand toilet ( begane grond) Leveren en plaatsen van nieuw ( verhoogd )staand toilet . Type toilet ( keramiek wit )in overleg. Aansluiten en gebruiksklaar. Alvast bedankt. Mvgr Frans .


Badkamer en toilet Hulsberg
donderdag 12 januari 2023

Toilet verbouwen

Slopen huidig toilet en wasbakje, vervangen door vrijhangen toilet en nieuw wastafeltje. Wanden en vloer opnieuw betegelen.


Badkamer en toilet Heerlen
zaterdag 17 december 2022

Kamer ombouwen tot douche en wc

Ik wil de oude slaapkamer naar een douche en wc ombouwen. Al het materiaal is al zoveel als mogelijk aanwezig, net als de voorbereiding van wateraanvoer en afvoer, elektra. Misschien handig als de vakman even langskomt om verdere details te bespreken.


Badkamer en toilet Heerlen
woensdag 09 november 2022

Kitranden vervangen + plafond maken (5m2)

In mijn badkamer zijn de kitranden zijn nodig aan vervanging toe. En ook het plafond bladert af. De oppervlakte van het plafond is ongeveer 5m2. Ik zoek een vakman die mij een offerte kan bieden.


Badkamer en toilet Heerlen
maandag 10 oktober 2022

Bad vervangen door douche, incl. tegelwerk (5m2)

Ik zoek een specialist voor het demonteren van het huidige bad, het verleggen van de water en afvoeraansluitingen en het monteren douchevloerplaat. Daarna tegelwerk circa 5 m2 en monteren glasplaat.


Badkamer en toilet Hoensbroek
zondag 02 oktober 2022

Badkamer renoveren en plaatsen

Zoek een vakman voor het renoveren en plaatsen van 2 badkamers. De eerste badkamer graag vergroten, van 2,55 bij 1,85 naar 2,55 bij 2,85. Wil graag een douche, bad, sanitair en nieuwe tegels. Tweede badkamer is nu een slaapkamer, leidingen liggen er al. Afmeting is 3,30 bij 2,75, wil een douchecabine en een wasmeubel.


Badkamer en toilet Kerkrade
woensdag 14 september 2022

Badkamer en toilet op de 1ste verdieping realiseren

Het project is de aanleg van een badkamer en toilet op de eerste verdieping van een huis uit 1924. Afmeting van de badkamer is ~ 2x3,25m. De toilet is standaard afmeting. Er moet wel een scheidingswand geplaatst worden voor de badkamer. De vloer en muren moeten worden betegelt. Er moet een douche en wastafel geplaatst worden etc. De aanschaf van al het materiaal wil ik laten doen door de vakman.


Badkamer en toilet Wijlre
Offertes aanvragen