Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Alphen aan den Rijn

Geïsoleerde betonnen fundering maken - Eigen huis bouwen - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Geïsoleerde betonnen fundering maken

We hebben het plan om een gastenverblijf te laten bouwen. Heien is nodig (11 meter/palen). We willen graag een geïsoleerde fundering laten maken. De oppervlakte van het houten gastenverblijf is 10,5 x 4 meter. Kunt de fundering voor ons maken (in juni of juli)?


Aannemer Boskoop

Offertes eigen huis bouwen in Alphen aan den Rijn vergelijken

Recente opdrachten in Alphen aan den Rijn

woensdag 08 februari 2023

625m² loods bouwen

Ik wil een (ongeïsoleerde) loods achter mijn huis bouwen van 25x25. Over 4 weken is de overdracht van de woning en daarna wil ik zo snel mogelijk hiermee van start gaan.


Bouw en nieuwbouw Ter Aar
vrijdag 25 maart 2022

Stenen afscheiding in tuin maken (9m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een stenen muur kan maken in de tuin. Bakstenen of betonblokken, maakt niet uit. Het gaat om 9 meter x 2 meter


Bouw en nieuwbouw Alphen aan den Rijn
donderdag 10 februari 2022

Stenen berging bouwen (~15m2)

Wij willen graag een geïsoleerde berging met stenen buitenzijde en een casco oplevering, maar wel met verlichting/elektra erin. De breedte wordt 3m en de lengte 5m. Dubbele brede deuren aan de voorzijde, en een enkele achterdeur aan de achterzijde. Graag met houten kozijnen. 250 hoog met plat dak incl. HWA. Ondergrond is al onderheid en voorzien van 15 cm gewapend beton.


Bouw en nieuwbouw Boskoop
maandag 22 november 2021

Houten schuur 8m2 plaatsen

Ik zou graag een eenvoudige houten schuur in de tuin laten maken van 4.00 x 2.00m. Waarschijnlijk met een fundering, zeker met isolatie en elektra.


Bouw en nieuwbouw Koudekerk aan den Rijn
zondag 26 september 2021

Schuur bouwen in de tuin 26m2

Afmetingen schuur 6,50 breed en 4,00 diep een hoogte van 2,50 met hierop een puntdak met een totale hoogte van 4,75. Totaal 3 deuren en 2 raampjes, de kozijnen hiervan mogen van kunststof. De buitenzijde wil ik afgewerkt hebben in hout. De binnenzijde casco opgeleverd. Er komt geen verwarming in.


Bouw en nieuwbouw Alphen aan den Rijn
zondag 25 april 2021

Geïsoleerde betonnen fundering maken

We hebben het plan om een gastenverblijf te laten bouwen. Heien is nodig (11 meter/palen). We willen graag een geïsoleerde fundering laten maken. De oppervlakte van het houten gastenverblijf is 10,5 x 4 meter. Kunt de fundering voor ons maken (in juni of juli)?


Bouw en nieuwbouw Boskoop
maandag 08 maart 2021

Opbouw op de garage 30m2

Wij willen graag een opbouw realiseren op de garage. Vergunning is niet zeker. De opbouw moet ongeveer 30m2 worden en de constructie van hout of prefab. Graag de kozijnen nog even in overleg en de oplevering casco.


Bouw en nieuwbouw Alphen aan den Rijn
zaterdag 06 maart 2021

Fundering maken voor aanbouw

Wij denken aan een aanbouw in modules gaan realiseren aan de achterzijde van ons huis. Hiervoor hebben we eerst een betonnen fundering op palen nodig als eerste stap. Eerst gebruiken we dit als terras en mogelijk later bouwen we het op als een tuinkamer of volledige uitbreiding van de woonkamer. Vloer moet dus geïsoleerd zijn. Afmetingen: 4 x 4 m.


Bouw en nieuwbouw Alphen aan den Rijn
vrijdag 05 maart 2021

Fundering maken voor uitbouw

Ik ga een uitbouw van 4 x 6 meter plaatsen en zoek iemand die heipalen kan slaan.


Bouw en nieuwbouw Koudekerk aan den Rijn
dinsdag 05 januari 2021

Fundering en vloer voor een aanbouw realiseren

Wij gaan een aanbouwveranda plaatsen eind februari. Hiervoor dient er een betonplaat met dekvloer gemaakt te worden. Optioneel geïsoleerd om dit later bij de woning te betrekken. Het is 33m2. Tekeningen van de constructeur zijn aanwezig. zijkant woning, goed bereikbaar. Dit moet op 6 of 8 heipalen gemaakt worden.


Bouw en nieuwbouw Woubrugge
zondag 13 december 2020

Funderings bekisting + beton + bewapening maken

Als aannemer willen wij graag een offerte voor EPS funderingsbalken inclusief bewapening en beton. Het gaat om een kleine 160m bekisting, formaat 50cmx50cm. Zie ook PDF voor bewapening. Op een aantal plekken komen ook stekken voor de stabiliteteitswand (circa 10M), die nemen we later mee omdat de werktekening nog niet gereed is.


Bouw en nieuwbouw Nieuwveen
maandag 26 oktober 2020

Casco schuur laten bouwen

Ik wil graag een casco schuur laten bouwen van steen met een betonnen vloer en een zolder erin. Met een raam en een deur breed genoeg voor een bakfiets of motor. De afmetingen worden ongeveer 7 x 5 meter.


Bouw en nieuwbouw Zevenhoven
maandag 21 september 2020

Betonnen fundering voor schuur uitbreiden

Wij willen een schuur plaatsen van 7 bij 3,5 meter. Er ligt al een fundering van 3 bij 2 die moet worden uitgebreid. De schuur plaatsen we zelf, echter ontvang ik graag een offerte voor de fundering via de mail. Zie foto voor huidige situatie


Bouw en nieuwbouw Boskoop
maandag 21 september 2020

Houten schuur (6x3 meter) ombouwen naar stenen schuur (3,6x5 meter)

Momenteel is er op het perceel een schuur geplaatst van houten rabatdelen met de afmetingen van 6x3 meter, op een betonnen vloer van ongeveer 30 cm dik. Graag zou ik daarvoor in de plaats een stenen schuur willen hebben met andere afmetingen (3,6x5 meter) zodat we een meer optimale ruimte op het perceel benutten. De schuur moet worden voorzien van dubbele openslaande deuren (kunststof, hetzelfde kozijn als in het woonhuis) en een plat dak (voor het dragen van zonnepanelen). De houten onderdelen van de huidige schuur wil ik zelf gebruiken voor het maken van een binnenwand in de schuur t.b.v. het creëren van een geïsoleerde muur. Ik ben nog bezig met het regelen van de vergunning.


Bouw en nieuwbouw Zevenhoven
zondag 26 juli 2020

Een woning bouwen op een vrijstaande kavel

Ik zoek een aannemer die een woning kan realiseren op een vrijstaande kavel. Hieronder de wensen waaraan de bouw moet voldoen. Begane grond: -ruime entree/hal, garderobe trap met vide -wc -woon/leef gedeelte -keuken/leeg gedeelte -aparte zit hoek -ruime berging (geen autogarage) 1e verdieping: -1 grote slaapkamer (zicht tot nok, achterzijde huis) met inloopkast) -3 normale slaapkamers -wc (separaat van badkamer) -badkamer (bad, 2 wasbakken, regendouche) -overloop -kleine opbergruimte Geen zolder, wel aan voorzijde vliering Uitstraling huis: -Klassiek, landelijk, modern -Rieten kap -Wit gestuukt buitengevel -ramen houten kozijnen donker antraciet -ramen voorgevel voorzien van luiken (sier) -ramen voorzien van sunscreens -openslaande deuren achterzijde -achterzijde veranda -parallelkap (zie ook bijlage) Geen deadline qua oplevering. Hopelijk is er een goed beeld geschetst om een indicatie te geven. Wij horen het graag.


Bouw en nieuwbouw Alphen aan den Rijn
Offertes aanvragen