Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Zwijndrecht

Een kleine uitbouw maken - Aanbouw - Zwijndrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een kleine uitbouw maken

Wij willen een uitbouw van 3x4 meter aansluitend op de achtergevel en washok realiseren. Dit waarschijnlijk zonder gevel doorbraak. Graag simpele bouw met kunststof kozijnen. Het wordt een werkruimte. En voorzien van twee schuifpuien.


Aannemer Zwijndrecht

Offertes aanbouw in Zwijndrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zwijndrecht

woensdag 05 april 2023

Casco uitbouw 18m2

Ik wil graag een aanbouw van 18m2. De gevel zal doorbroken moeten worden en fundering moet nog worden geplaatst. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco. Kozijnen mogen van kunststof zijn, we willen graag een grote schuifpui. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
dinsdag 16 november 2021

Traditioneel gemetselde dubbele uitbouw

Wij willen graag een prijsopgave voor een aanbouw aan de achterzijde van onze toekomstige woning (huis is van mijn schoonouders). De breedte van de aanbouw zou circa. 7,5 meter zijn en minimaal 5-6 meter diep. Ook belangrijk is dat we een aanbouw van twee verdiepingen hoog willen. De woning betreft een woning uit 1913 die we grondig willen renoveren. De woning is niet onderheid, maar heeft een fundering op staal. We zijn nog niet in bezit van een vergunning, maar alle buren hebben ook al uitbouwen. Ik wil graag een traditioneel gemetselde uitwerking. Ik zou graag een casco oplevering willen met aluminium kozijnen en een glazen achtergevel. De uitbouw moet verwarmd worden door vloerverwarming. De gevel moet worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
zondag 12 september 2021

Aanbouw naast opbouw 24m2

We willen over volledige lengte Opbouw. 3x8 meter. Is in straat al meerdere keren gedaan. De buitenzijde mag afgewerkt worden in bakstenen, net als de woning. De kozijnen van kunststof. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
dinsdag 17 augustus 2021

Uitbouw achterzijde (2 muren) bouwen

Haaks op de achtergevel staat de muur van de garage.Ik wil een aanbouw van 4x3 m hierop laten aansluiten Er moeten dus maar 2 muren gebouwd worden..Wil deze muren laten bestaan uit 2 kunststof schuifpuien( tweedeurs). Dus de te bouwen muren moeten zoveel mogelijk uit schuifpuien bestaan. Het dak (betumen) moet aansluiten op het garage dak. Graag een onderheide vloer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
woensdag 17 februari 2021

Aanbouw achterzijde woonkamer

Ik wil graag een aanbouw/uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woonkamer. De maten zullen 2,5 meter bij 4,31 zijn. Ik weet nog niet of het compleet opgeleverd moet worden of casco. Dat is nog in overleg. Verder moet er een fundering gemaakt worden, moeten er kunststof kozijnen in en moet de buitenkant van steen zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
dinsdag 03 november 2020

Aanbouw begane grond voorkeur voor prefab

We zoeken aannemer die onze woning aan de zijkant kan uitbreiden door middel van een uitbouw. De uitbouw moet 2.7 mtr diep en 5.5 mtr breed worden. Graag originele ramen terugzetten als het past en openslaande deuren. Verdere specificaties van de uitbouw graag in onderling overleg. Op de foto de gevel waar de aanbouw moet komen. (Aan de zijkant van het huis). Ik ga zelf achter de vergunningen aan, mocht dit nodig zijn. We willen graag een woonklare prefab aanbouw met het liefste de huidige kozijnen (op de deur na) laten hergebruiken. Ik wil deze kozijnen graag hergebruiken omdat er glas in lood in zit. Ik laat me graag adviseren over de mogelijkheden m.b.t. het hergebruiken van kozijnen en wellicht het zelf aanleveren van een lichtstraat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
dinsdag 19 mei 2020

Erker plaatsen voorzijde woning

Wij willen een erker plaatsen aan de voorzijde van ons huis. De erker mag 1 meter diep worden en 3 of 3,80 m breed. Wij hebben het huis gekocht en krijgen 20 juli de sleutel. Wij willen een erker laten plaatsen in de woonkamer. Wij hebben op internet onderzoek gedaan, daar zagen wij prijzen die voor ons haalbaar zijn. Wij hebben ook iemand benaderd, maar die vroeg €20.000,- voor een erker en dit vonden wij wel veel, hiervoor kunnen wij ook een mooie aanbouw achter het huis plaatsen. Nu weten wij dus niet goed waar we aan moeten denken qua kosten. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u regelen. Op internet hebben wij gekeken voor materiaal, maar wij komen er niet uit wat precies het beste is, ook gezien de kosten. Wij zijn weten er niet veel van, dus of een fundering nodig is durven wij niet te zeggen. Graag zouden wij een prijs voor een casco oplevering willen hebben en voor compleet. Wij zouden graag vanaf 20 juli zo snel mogelijk willen beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
woensdag 26 februari 2020

Kelder + Aanbouw realiseren

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een aanbouw, ik denk 5,2m * 2m (plattegrond in bijlage van de buren, mijn woning is gespiegeld daar zit de entree/trapgat aan de bovenkant. En dan ook waar het trapgat begint ongeveer 10m kelder in de kruipruimte/tuin bouwen (dus tot waar de aanbouw stopt) graag een apart prijsje om in de kelder ook water leiding/afvoer putje te plaatsen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
maandag 10 april 2017

Woning aan de achterzijde uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De uitbouw moet 2,50 bij 5 meter worden. Er zijn al heipalen in de grond. We willen een gemetselde aanbouw. Een doorbraak vanuit het huis. De huidige achterdeur willen we overzetten naar de aanbouw. Met een plat dak.De binnenzijde laten we spachtelen, daar hebben we al iemand voor. Daarnaast willen wij een dakkapel laten plaatsen. In een schuin pannendak. De afmeting moet ongeveer 5 meter breed, of in ieder geval zo breed mogelijk. Mogelijk prefab met een plat dak. Uitvoering tegen het eind van dit jaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Puttershoek
maandag 23 januari 2017

Erker aanbouwen

Wij willen een erker met hoge borstwering aanbouwen aan de voorzijde van mijn woning. Deze zal 2,80 meter breed bij 1,20 meter diep moeten worden. Het gaat om een erker inclusief fundering en hardhouten kozijnen met HR ++ glas. De bestaande muur aan de voorzijde van de woning die te worden doorgebroken. Aan 1 korte zijde dient er een zijraam geplaatst te worden en het platte dak moet voorzien worden van bitumen. De vergunning is nog niet aangevraagd en de afwerking zullen wij zelf verzorgen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
zondag 13 november 2016

Aangebouwde serre opknappen

Mijn huis heeft een aangebouwde serre (ongeveer 3 x 2 meter) tussen de keuken en de muur van de buren. Het dak is van kunststof platen en er is een houten kozijn met openslaande deuren en enkelglas. Nu lekt het dak en is het kozijn rot. Ik wil de aanbouw vernieuwen met een nieuw kozijn met openslaande deuren met HR++ isolatieglas. Het dak moet ook vervangen worden. Ik wil deze renovatie financieren middels een energie-bespaarlening. Dit houdt in dat de offerte duidelijk moet maken welke energiebesparend materiaal wordt gebruikt, zoals HR++ glas. Ik wil ook graag advies over de vloer, of het nuttig is om de vloer te isoleren en zo ja, dit dan gelijk meenemen in de verbouwing. Ik maak hiervoor graag een afspraak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
maandag 26 september 2016

Woonkamer aanbouwen

Ik wil graag 2,50 meter aanbouwen aan de huiskamer. Dat deel is ongeveer


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
donderdag 24 april 2014

Aanbouw bouwen

Woning is 5 meter breed, we willen 2,5 meter uitbouwen, momenteel hebben we een aanbouw welke niet onderheid is, de nieuwe aanbouw willen we laten heien, kunststof kozijnen met openslaande deuren in het midden. Eventueel kunnen we zelf de bestaande uitbouw al wegslopen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
dinsdag 17 januari 2012

Aanbouw aan de woonkamer

Wij willen graag een prijs voor de eventuele aanbouw in onze woonkamer weten met de afmetingen 2,5 bij 6 meter en willen de mogelijkheden weten voor een eventuele gespreide betaling. Er moet geheid worden. Vergunning is niet nodig. Bestaande kozijnen gebruiken. Zou u ons kunnen bellen of eventueel langs kunnen komen voor de informatie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
zondag 28 november 2010

Aanbouw hoekwoning 3x5m met heien

Uitbouw beschrijving: -Uitbouw van 3m bij 5m aan een nieuwbouw hoekwoning -Heien noodzakelijk -Huidige achterpui hergebruiken -twee dubbele wandcontactdozen, centraal lichtpunt en schakelaar -Geen dekvloer


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwijndrecht
Offertes aanvragen