Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Weesp

Interieur design - Aanbouw - Weesp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Interieur design

Ik wil graag een mooi plan hebben voor mijn woonkamer met open keuken. Het is een een reeds ingerichte nieuwbouwwoning maar ik mis nog een visie. Het is voor mij een bij elkaar geraapt zooitje waar ik mij niet echt lekker bij voel. Indeling, kleuren en aanpassing meubels zijn hierbij essentieel. Welke diensten moet de interieurarchitect uitvoeren?: interieuradvies Om welk type gebouw gaat het?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aannemer Muiden

Offertes aanbouw in Weesp aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Weesp

donderdag 27 februari 2020

Aanbouw achterzijde

Wij willen een kleine, casco aanbouw aan de achterkant van ons huis. De maten zijn ongeveer 2,5 bij 2 meter. Er moet een toilet inkomen en een wasmachine aansluiting, elektra aansluitingen, en isolatie. Het moet een houten constructie hebben. Ik weet alleen niet zeker of er een fundering in moet. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
zondag 09 september 2018

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Ik wil een 2,5 bij 4,30 meter uitbouw aan de achterzijde van het huis realiseren. Het gaat om een stenen uitbouw. Deze dient ook volledig te worden afgewerkt. Deze moet een plat dak krijgen er moet vloerverwarming aangelegd worden. Wij willen openslaande deuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
dinsdag 01 mei 2018

Aanbouw achterzijde woning herbouwen

Wij gaan funderingsherstel uitvoeren en daarna moet de aanbouw opnieuw worden opgebouwd. Het gaat om een aanbouw van 8 x 3.80 meter. We willen graag stenen muren aan de buitenkant, en casco opgeleverd. Zonder dakraam, met 2 zwart aluminium openslaande deuren, daarnaast 2 vaste kozijnen aan beide zijden van de deuren, totaal 4 meter glas/deur. Dan 1 meter muur en dan nog een vaste glaspui van 1,40 meter van vloer tot aan het dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
dinsdag 21 februari 2017

Fundering voor HSB aanbouw maken

Ik wil graag een aanbouw van 4 x 5 meter aan de achterzijde woning, ter vergroting van de keuken. De tekeningen liggen bij de gemeente. Het gaat om een gemetselde fundering met een houten opbouw. Er zullen 4 palen gezet moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
vrijdag 06 januari 2017

Aanbouw aan een nieuwbouwhuis bouwen

Het betreft een aanbouw aan ons nog te bouwen nieuwbouwhuis in Muiden. Het huis heeft plaatwerk en een houten gevelbekleding (Cape Cod materiaal). Dit systeem wordt gemonteerd op een geventileerde, geïsoleerde achterconstructie en spouwmuur. Hardhouten kozijnen en aluminium dakbedekking. De totale grootte van de aanbouw is 7 meter lang en 5 meter breed. Het idee voor de uitbouw is dat het aan 1 lange kant van 7 meter zo'n 5 meter glaswerk heeft, en aan de andere lange kant van 7 meter grote glazen schuifdeuren naar de tuin heeft. De aansluiting met het huis is aan de breedte kant van 5 meter. Dit werk zal pas plaats vinden 2e helft 2018. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Muiden
maandag 21 maart 2011

Aanbouw bouwen 2.5 x 5 meter

Aanbouw woning, tussenhuis, 2.5 x 5 meter. Er moet geheid worden. Op het noorden, dus koepel of lichtstraat of glazen dak is noodzakelijk. Verder een glazen pui van 4 x 2.5 meter met daarin 2 schuifdeuren. Alles moet netjes en in zijn geheel afgewerkt worden, stucen, aftimmeren en schilderen. Graag meerprijs voor vloerverwarming in gehele woonkamer 50 m2 en meestucen plafond woonkamer, ook 50 m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
maandag 27 april 2009

Aannemer

aanbouw monument dijkhuisje in weesp, haalbaarheidscheck/kosten indicatie/mogelijkheden/ideeen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
zondag 24 juni 2007

Aannemer

Uitbreiding huis over volle breedte middels aanbouw met gedeeltelijk uitbreiding 1 hoog, dus dakverlenging. Compleet nieuwe indeling 1e verdieping met 4 slaapkamers en nieuwe badkamer. Op begane grond compleet nieuwe inrichting met nieuwe keuken, bijkeuken, woonkamer en studeerkamer. Eventueel als optie onder nieuwe aanbouw (11m breed en 4m diep) een kelder. Huis is van 1925 en dient geheel gemoderniseerd te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nigtevecht
woensdag 03 augustus 2005

Aannemer

Een aanbouw realiseren aan de zij 1,54m en achtergevel 3m in totaal 28 m2. met 2 schuifpuien en een gewone loopdeur in de nieuwe achtergevel 7,70m breed. En een raampartij en enkele of dubbeledeur in de niewe zijgevel welke direct aansluit op het garage pad. En een deur van de nieuwe aanbouw naar de garage voor wasmachine ed. Het gaat om een lichte bouwvergunning. Ik heb reeds tekeningen gemaakt. Maar de welstandscommissie van de gemeente vind dat ik een architect moet inschakelen. Ik sta open voor eventuele verbeteringen en aanpassingen van het plan. Ik heb ook behoefte aan de sterkte berekeningen van de verschillende details.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
donderdag 11 april 2002

Aannemer

betreft aanbouw/serre, fundering leggen incl. 5 verplichte heipalen ca. 9 m diep, twee muren metselen (incl binnenmuur) ca 2,5 breed ca. 3m hoog. Dakbedeking : normale dakbedekking, plat dak incl. afvoerwater voorziening. Houten Schuifpui in eigen beheer. Afwerking binnenzijde eigen beheer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
maandag 30 juli 2001

Aannemer

Gewenst ; een aanbouw (ter vergroting van woonkamer) van +/- 3 x 6 mtr met gemetselde zijwanden inclusief isolatie, convectorput en openslaande deuren naar terras. Er dienen ook heipalen te komen met een te storten funderingvloer. Op de aanbouw dient dan ook dakbedekking en afwatering te komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weesp
Offertes aanvragen