Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Weert

Opbouw op garage 25,6m2 - Aanbouw - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opbouw op garage 25,6m2

Wij willen 2 kamers laten maken op het plat dak van de garage. Met aan de voorzijde en achterzijde een raam. De totale lengte is c.a. 8 mtr. breedte c.a. 3,20 mtr. De voor en achterzijde graag met iets schuin liggend pannen dak. aan de zijkant sluit een zijde aan tegen de bestaande gevel en aan de andere zijde een wand van onderhoud vrij materiaal. Het geheel voorzien van goede isolatie. Ons bestaande huis heeft een plat dak. voorbeeld van opbouw zie bijgaande foto. Het mag gemetseld worden maar het mag ook een houtskelet worden. De binnenzijde sausklaar opgeleverd. Verwarming is nog in discussie.


Aannemer Budel

Offertes aanbouw in Weert aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Weert

dinsdag 18 oktober 2022

Woonklare aanbouw met vloerverwarming

Aanbouw achterzijde woning van ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep (woonklaar) met stucwerk muren en plafond, electra en vloerverwarming. Traditionele gemetselde afwerking met aluminium/kunststof kozijnen. Dit is vergunningsvrij. Er hoeft geen gevel worden doorbroken. Verplaatsen deur/raam. Deze hebben we al.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
zaterdag 20 augustus 2022

Aanbouw realiseren 15m2 casco

Mijn aanvraag betreft het realiseren van een aanbouw van circa 5x3 meter. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Hierbij gebruik makende van al reeds bestaande zijmuren, de voorkant moet dan nog gemetseld worden met daarin een schuifpui. Eventueel willen we ook een dakraam laten plaatsen. De kozijnen mogen van hout zijn, eventueel kunststof als dat goedkoper is. Graag in het echt advies.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
woensdag 30 maart 2022

aanbouw aan zijkant woning realiseren

Wij zijn in zee gegaan met een architect en hebben nu eindelijk deze maand de vergunning ontvangen van de gemeente om de huidige aanbouw te slopen en een nieuwe aanbouw te bouwen. De aanbouw komt aan de zijkant van de woning. Afmetingen zijn ongeveer 26 meter lang en 6 meter diep. Afwerking gemetseld. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. In bijlage vind je alle documenten die nodig zijn voor het opmaken van een offerte en het uitvoeren van het project. Voor de berekening hoef je geen rekening te houden met het volgende, deze werken worden uitgevoerd door onderaannemers die wij zelf contacteren: • Alle installaties (elektra, loodgieterswerk en ventilatie) • Buitenraam- en deurkozijnen incl. beglazing en afwerkstrips binnenzijde • Aanleg kelder (uitgraven, bronnering en berlinerwand van de bouwput dient wel opgenomen te worden in de offerte) • Plaatsen keuken en badkamer Graag ons laten weten of jullie interesse hebben om dit project uit te voeren en wanneer ongeveer jullie zouden kunnen starten met de uitvoering van het project, samen met de offerte. Wanneer jullie afdrukken van de tekeningen wensen, kunnen deze tegen kostprijs aangevraagd worden bij onze architect Arcodex. Wij vernemen graag van jou.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Budel Dorplein
maandag 28 februari 2022

Extra verdieping aanbouwen

Ongeveer 18 meter breed bij 10 meter lang. Buitengevel gewoon hetzelfde als de rest van het huis. De radiator installatie en alles doe ik zelf binnenzijde mag gewoon casco opgeleverd. Graag wil ik een geisoleerde schuifpui met HR ++ glas. Is pre fab een optie?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nederweert
dinsdag 18 mei 2021

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen een stuk aanbouwen aan de achterzijde van 5 x 4 meter. Het moet casco opgeleverd worden (elektra regel ik zelf, stucwerk niet nodig) met houten kozijnen. Ik wil graag nog overleggen of ik een lichtstraat wil of dat het een plat dak moet zijn, en de schuifpui die aan de voorkant moet komen die regel ik zelf. Ook de fundering ga ik zelf maken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
donderdag 28 januari 2021

Aanbouw plaatsen

Wij willen onze woning levensloopbestendig maken door een houtskelet aanbouw met slaapkamer + badkamer (inloopdouche en wastafel). Met een zelfstandige warmwater en verwarmingsinstallatie: zonneboiler/warmtepomp. Totaal ongeveer 25 m2. Sleutelklaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
zondag 20 december 2020

Uitbouw aan achterzijde woning

We willen een uitbouw realiseren van 3,50x3.00, 1x kant voorzien van groot raam, rechterkant is aanbouw buren waar we tegenaan mogen zetten, deze muur is ge-isoleerd , 260 hoog ongeveer, huidige schuifpui gebruiken in nieuwe voorkant, afwerken locatie huidige schuifpui deze is 2,30 breed. Nieuwe tegels circa 12m2 reeds aanwezig, fundering moet worden gelegd. Het dak voorzien(schuin) ge-isoleerde met pannen circa 25 graden


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
woensdag 26 februari 2020

Aanbouw voorzijde huis

Wij zijn bezig met de koop van een klein huisje, waarvan we graag aan de voorzijde de woonkamer zouden willen uitbreiden. De woning is aan de voorzijde 7,6 m breed en we willen hem 4 meter diep maken. Zijkanten gemetseld gecombineerd met houten skelet en raamwerk. Het moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk. Open plafond geen tweede verdieping. De vergunning is nog niet aangevraagd. Ik heb een foto bijgevoegd om een idee te geven van hoe we het ongeveer zouden willen hebben. Ik hoor graag van u.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
zaterdag 15 februari 2020

Aanbouw met vloerverwarming

Ik wil een aanbouw plaatsen met vloerverwarming aanbouw wordt 6m breed en 3.55m diep


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
donderdag 19 september 2019

Aanbouw realiseren

We hebben net een woning gekocht met een nog niet afgewerkte aanbouw/ schuur. We willen dit verbinden met het huis, een woonkamer, slaapkamer met inloopkast en badkamer. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor deze plannen op 75 m2. Ook zouden wij graag willen weten wat de kosten zouden zijn voor deze m2 nieuw te bouwen. Er is denk ik geen vergunning nodig, wij mogen tot 110 m2 aanbouwen. Er zit al een fundering in. Wij willen de aanbouw van Frans eiken, potdeksel verband en met ramen tot aan de grond. De oplevering graag compleet, inclusief waterleidingen, elektra en stucwerk. Het hout van de schuur vinden wij niet mooi, dus wellicht willen wij deze afbreken en van de grond af aan opbouwen. Of de basis blijft staan, alleen er komt dan een andere opbouw. Er moeten nog wat ramen in die er niet in staan. In de schuur zit een dragende muur, daar moet een deur in. Verder willen wij op de 1e verdieping van het huis een dakkapel hebben geplaatst vanwege een badkamer (10 m2), dit is een optie. Momenteel zijn het 3 slaapkamers, deze willen we dan uiteindelijk in 3 slaapkamers + badkamer ombouwen met volwaardige wanden. Zouden wij 2 offertes kunnen ontvangen: 1 voor de aanbouw en 1 voor de bovenverdieping. Alvast bedankt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heusden gem. Asten
donderdag 21 maart 2019

Aanbouw zijkant en achterzijde

Wij hebben serieuze plannen voor het laten bouwen van een aanbouw ( 9,5 bij 4,2 m) aan ons huis zoals op de tekening. Het gaat om een (nieuwbouw)woning uit 2016. De aanbouw moet goed geïsoleerd inclusief verwarming, (warm)water en elektriciteit. In de aanbouw willen we 2 deuren en 1 raam. De binnenkant moet van kalk zandsteen gemaakt worden en de buitenkant van metselwerk. Binnenmaat hoogte 2,6 meter. Graag ontvangen we een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kelpen-Oler
woensdag 09 mei 2018

Aanbouw / uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij zijn voornemens bij ons rijtjeshuis een aanbouw/uitbouw te laten realiseren. Deze zou dan naast de bestaande bijkeuken komen echter hebben we nog wat advies nodig wat wijs is. De oppervlakte naast de bijkeuken is ongeveer 16 m2 waarbij het de bedoeling is de tussenmuur, nu buitenmuur, weg gaat zodat we echt woningvergroting creëren. De aanbouw dient te worden gestuukt en elektra en vloerverwarming doorgetrokken. Tevens is het dak van de bijkeuken aan vervanging toe en is de dakgoot van de woning slecht. Dit zouden wij graag ook laten beoordelen door de vakman. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is voor de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarheeze
vrijdag 03 november 2017

Project lunchroom

Ik ben een Interieurarchitect in opleiding en zou graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een aanbouw van 13. 5 meter bij 5 meter en een offerte van een aanbouw van 4 meter bij 4 meter. Het gaat om een lunchroom project waar een aanbouw wordt geplaatst. Kunt u z.s.m. (het liefst voor zaterdag) een prijsopgave sturen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
zaterdag 28 oktober 2017

Aanbouw op de bovenverdieping maken

We zijn bezig met het koop van een ander huis. Het huis heeft een kleine bovenverdieping en er is geen badkamer/toilet. Omdat de oppervlakte klein is willen we een aanbouw maken boven op de aanbouw van de begane grond. Het gaat om 4 x 2,5 meter. We willen dus een badkamer creëren met een douche, toilet en een dubbele wastafel. Het huis ligt in Budel Dorplein die status beschermd dorpsgezicht heeft. De vergunning moet ook aangevraagd worden. Hoeveel zou deze verbouwing ongeveer kosten?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Weert
zondag 17 januari 2016

Aanbouw bouwen

Wat kost een gemetselde aanbouw met veel glas. Afmeting: 4 x 6 meter. Er is nog geen tekening van de aanbouw. Er is nog geen fundering. Volledig afbouwen met vloerverwarming en tegels op de vloer. De wanden stuken. Met een plat dak met een lichtstraat of glaspanelen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nederweert
Offertes aanvragen