Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Wassenaar

Opbouw op balkon achterzijde huis - Aanbouw - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opbouw op balkon achterzijde huis

Aan de achterkant van het huis is een balkon waarop wij een opbouw willen plaatsten. Geen vergunning nodig. Breedte is 512 cm, hoogte 277 cm en diepte 109 cm. De opbouw zou in steen zijn en met twee dubbelglas ramen, we willen traditionele bouw. Zelfde kleur steen als het huis. Graag sausklaar afgeleverd. Kozijnen graag van hout, dat is bij de rest van het huis ook het geval. Sowieso gebruik maken van dubbelglas. De opbouw wordt deel slaapkamer en deel badkamer. Hier moet ook een muur tussen. Verwarming zijn we nog over aan het twijfelen, in overleg met de vakman. Geen lichtstraat of lichtkoepel.


Aannemer Wassenaar

Offertes aanbouw in Wassenaar aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Wassenaar

donderdag 15 december 2022

Aanbouw realiseren (~17,4m2)

Mijn dochter heeft een woning gekocht en wil hier misschien aanbouw laten realiseren, van 5.80 bij 3.00 meter. Deze met een buitenzijde in metselwerk afgewerkt, met houten of kunststof kozijn. Graag hoor ik het prijsverschil. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden, de verwarming bespreek ik graag in overleg. De gevel hoeft niet doorbroken te worden, de huidige openslaande worden de doorgang. Graag komen we in contact met een aannemer hiervoor.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wassenaar
dinsdag 06 december 2022

Sausklare uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van het huis laten maken, het betreft een hoekhuis de ene kant staat vrij en andere kant is ook een aanbouw van 2,5m dus die komt gelijk. De maten zijn 5,5 bij 2,5. Dit is vergunningsvrij. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking. Kozijnen schaf ik zelf aan. Verder wil ik een sausklare oplevering. De uitbouw verwarmen doen we zelf. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
vrijdag 25 februari 2022

(Prefab) aanbouw nieuwe woning (~18m2)

We gaan binnenkort verhuizen en denken aan een uitbouw in het nieuwe huis. Prefab is nieuw voor ons maar ziet er aantrekkelijk uit. We denken aan ongeveer 2.5x6 of 3x6 meter. Gemetseld, maar kunststof kozijnen. Graag sausklaar opgeleverd, met elektra en hierbij willen we gelijk vloerverwarming laten aanleggen over de gehele begane grond (58m2 in totaal). Inclusief geveldoorbraak. Wat zijn de kosten van prefab en is het duurder of goedkoper dan aanbouw ter plekke maken?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wassenaar
donderdag 05 augustus 2021

Aanbouw zijkant huis (nieuwe entree)

Ik wil graag een aanbouw plaatsen tegen een huis dat wij kopen. Bijgevoegd wat schetsen en fotos van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien. Ik denk dat de tekening op de tweede pagina voor zich spreekt. Een paar andere details: - twee lichtpunten naast de voordeur - 4 spotjes in het plafond - 2 stopcontacten - vloerverwarming met tegels erover heen Wil graag een offerte voor zowel casco als compleet met een stenen afwerking. Zit te denken aan een elektrische vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wassenaar
woensdag 30 december 2020

verbouwing/aanbouw

verbouwing van de begane grond met een aanbouw van 4 meter lang en 5.5m breed. Nieuwe plafonds, nieuwe vloer van beton. keuken verplaatsen naar voorzijde van het huis. muren stucen, nieuw toilet, vloerverwarming, nieuwe cv-ketel, aanbouw met 2 meter glazen dak, harmonica schuifpui, centrale afzuiging, vervangen raamkozijn in bestaand dakkapel op de eerste etage, 2 dakkapellen op de 2de etage, riolering vernieuwen beneden etage, elektra, raam voorkamer vervangen. Plafonds > 45m2 is de begane grond, en 1 slaapkamer (m2 nog in overleg). Betonstorten ongeveer 45m2. Muren stucen alles beneden, 1 slaapkamer een halletje en bij de trap. Vergunning is al geregeld. Woonklare oplevering. Constructie nog in overleg. 2 dakkapellen beide op de tweede verdiepingen. Afmetingen 1 van 4 meter breed en die andere van ongeveer 3 meter. Vergunning ook al binnen hiervoor. Materiaal in overleg. Voor alle kozijnen geldt kunststof. Vergunningen/tekeningen allemaal al geregeld.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wassenaar
dinsdag 27 oktober 2020

Opbouw realiseren op een aanbouw

Ons huis wordt te klein en wij zouden graag een extra slaapkamer realiseren. Wij willen graag een opbouw laten plaatsen op de bestaande aanbouw (keuken). Ik ben zelf bezig met onderzoeken of wij een vergunning nodig hebben. We zouden de opbouw graag casco opgeleverd willen hebben, met houten kozijnen. Qua constructie geen sterke voorkeur, wel wat het snelst en makkelijk is. Ik denk dus prefab, maar laat me hierover graag nog adviseren. Afmetingen zijn ongeveer 5 x 2,5 m. Ik hoor graag wie ons kan helpen aan deze opbouw/extra slaapkamer!


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
maandag 23 maart 2020

Uitbouw achterzijde bij voorkeur prefab

Voorkeur heeft een prefab aanbouw 2,5 x 5 m Exterieur: Bakstenen rood Met overstek Kozijn openslaande deuren zwart (ook binnen) in kunststof met HR ++ beglazing. Regenpijp PVC links Verlichting links en rechts Interieur: Verlichting punten voor 4 spots Elektra circa 4 stopcontacten Vloerverwarming We krijgen deze week de sleutel. En gaan er snel wonen. Het is de bedoeling dat we zelf de bestaande aanbouw (1994) gaan afbreken. We zijn niet 100% zeker dat de fundering geschikt is. Gaat om casco oplevering. We gaan er van uit dat een meldingsplicht volstaat. Mocht er toch een bouwvergunning nodig zijn dan is dat geen probleem


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
woensdag 27 februari 2019

Aanbouw achterzijde

Aan de aanbouw achter de woning willen wij graag nog een aanbouw van 2 bij 2.50 meter laten plaatsen waar wij een toilet en de achterdeur willen realiseren. De aanbouw mag een houtskeletbouw zijn en verder opgemetseld. In het toilet gedeelte moet er een raampje komen. Daarnaast willen wij in e badkamer een inloopdouche laten maken. De douchebak dient te worden verwijderd, een nieuwe vloer met drain geplaatst en de riolering aangepast. Deze ruimte is 2 bij 2 meter. Als laatste willen wij de Rabat gevelbekleding laten vervangen door een kunststof bekleding. Dit zal gaan om ongeveer 15 m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
dinsdag 11 april 2017

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Ik wil graag een uitbouw 5 meter breed en 3 meter diep. Er moeten ongeveer 3 of 4 palen worden geslagen. Vloerisolatie, verwarming aanleggen. Ik wil graag 2 keer 2 openslaande deuren en 3 lichtkoepels. Ik wil graag een gemetselde aanbouw. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
woensdag 22 juni 2016

Aanbouw maken en afwerken

Graag offerte voor aanbouw 3 meter diep, 5.10 meter breed, plat dak, openslaande deuren, houten kozijnen, stucwerk binnenzijde. Er zal ook een fundering gestort moeten worden. Er komt een nieuwe pui in.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
dinsdag 17 mei 2016

Aanbouw met kelder laten bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten bouwen aan de zijkant van ons huis. Afmetingen 5.5 x 6 meter. Aan een zijde openslaande deuren en aan de andere zijkant een toegangsdeur. Ramen aan de derde zijde van 40 centimeter hoog en 4 meter breed. Schoon metselwerk met een plat dak met oversteek van de dakgoot (jaren '30 stijl). Gedeeltelijk onderkelderen met een prefab kelder van 5.5 x 3.5 meter. Het dak steekt gedeeltelijk over, wordt in totaal 8.5 x 6 meter, zodat daaronder een carport ontstaat. Binnenhoogte 2.6 meter. Totale hoogte 3.1 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wassenaar
donderdag 05 maart 2015

House extension for a storage and office space

I have a hoekwoning in Voorschoten. I plan to build an extension on my side garden (the hoek) for storage and office space. This place will be 10 meter by 2.4 meter. I want to have this storage with bricks and good isolation on the roof for heat. The height of this storage is 2.6 meter. I have checked with Voorschoten Gemeente and I can do such extension. I can even have a roof till 5 meters. I am applying for a permission to make a terras on the top of this storage and if possible to have transparent roof with glasses (glashuis). Please let me know: - How much will this project cost o Only the storage o Or Storage with terras and glass roof - When you will have time and how long it will take You can come next week between Tuesday and Friday to have a look of my house. Aanbouw aan een hoekwoning plaatsen. Het is deels voor opslag en deels als werkruimte. Afmeting 10 x 2.4 meter en 2.6 meter hoog. Ik wil een gemetselde aanbouw met goede dakisolatie. Tevens wil ik weten wat de kosten zijn als het dak meteen een dakterras gaat worden met een glazen dak op 5 meter hoogte. De aanvraag voor de vergunning is verstuurd. Wat kost het als: - alleen opslagruimte - opslagruimte met dakterras en glazen dak En wanneer heeft u tijd en hoe duurt het dit te realiseren? Graag een afspraak komende week, dinsdag 10 t/m vrijdag 13 maart ben ik in de gelegenheid met u af te spreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
vrijdag 18 mei 2012

Prefab aanbouw

Wij gaan een huis kopen en willen graag een aanbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep. Houtskelet of gemetseld in overleg met de aannemer. Plat dak en openslaande deuren. Fundering en er dient geheid te worden, minimaal 3 heipalen. Afwerking binnenzijde kunnen we op zich zelf verzorgen. Electra/CV/Loodgieterswerk dient wel te gebeuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
maandag 04 oktober 2010

Uitbouw woonhuis

Uitbouw woonhuis achterzijde 2.5 x 6.5 meter. Geen vergunningplicht wel meldingsplicht. Onderdelen van de klus : aanbouw / serre, metselwerk, ramen / deuren, dakwerk, Elektra, stucwerk; Heien niet benodigd. Achtergevel blijft zoveel mogelijk in tact. Huidige Kunststof kozijnen zijn wellicht her te gebruiken. Eventueel plaatsing keuken incl leiding en tegelwerk


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorschoten
donderdag 13 mei 2010

Aannemer

2 meter aanbouwen aan een woning ( achterzijde) breed ong. Jaren '70 woning, zonder vergunning 2 meter aanbouwen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wassenaar
Offertes aanvragen