Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Wageningen

Uitbouw achterzijde huis - Aanbouw - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde huis

Wij zouden graag 2 offertes willen op basis van deze gegevens: 1) Achter uitbouw prefab hout met glas over de gehele breedte van het huis. 4 meter diep X 6.30 meter breed - Wat zijn de (totale) kosten voor het uitbouwen hiervan? - Waar bestaan deze kosten uit? - Wat voor kosten komen er extra bij en waar kunnen we aan denken qua verleggen van elektra, keuken, leidingen, vloer, fundering? 2) Uitbouw 2.30 breed X 4.00 diep meter - Wat zijn de (totale) kosten voor het uitbouwen hiervan? - Waar bestaan deze kosten uit? - Wat voor kosten komen er extra bij en waar kunnen we aan denken qua verleggen van elektra, keuken, leidingen, vloer, fundering? Is het een optie om alleen voor de uitvoering van de prefab te kiezen? Wat zijn daarvoor de kosten? Vriendelijk bedankt voor de offertes. Groeten, Susanne


Aannemer Rhenen

Offertes aanbouw in Wageningen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Wageningen

zondag 15 januari 2023

Erker/aanbouw 3m breed (casco)

Onze nieuwbouwwoning wordt naar verwachting op 1 april 2023 opgeleverd. Wij willen de garage 1,5 a 2 meter verlengen aan de voorkant van de woning, met een soort aanbouw of erker (breedte 3 meter). Liefst met plaatsing van een deur naar de woonkamer (deur naar buiten is niet nodig), zodat we via de woonkamer naar de garage kunnen. De ruimte van de erker willen we als kantoor inrichten. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen het liefst hout, dat is de rest van het huis ook, maar afhankelijk van de prijs.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dodewaard
zaterdag 24 september 2022

Aanbouw(3,3m x 4m) achterzijde realiseren

Aanbouw 3.30 m diep, 4 meter breed. Voorzijde glas, 30 cm overstek, een zijde raam boven 200+40 cm. De aanbouw komt aan de achterzijde van de woning. Afwerking hout. Oplevering stucwerk. Wij willen qua materiaal kozijnen graag nog willen overleggen. De aanbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zetten
maandag 13 juni 2022

Prefab aanbouw realiseren

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een aanbouw van 2x6m. Wil een casco prefab met kunststof kozijnen en openslaande deuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bennekom
woensdag 22 september 2021

Aanbouw realiseren 20m2

Ik zoek een aannemer die voor mij een aanbouw kan realiseren, De afmetingen zijn ca 5x4. Voorkeur voor een complete oplevering met een stenen constructie. Het materiaal van de kozijnen graag nog in overleg. Centrale verwarming is voldoende.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zetten
vrijdag 23 april 2021

Aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw van 6 x 2,5 meter met lichtstraat laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, kunststof kozijnen en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wageningen
dinsdag 10 november 2020

Kleine uitbouw voor vergroten keuken

Wij hebben nu een heel kleine keuken met daaraan een aanbouw (klompenhok). Deze aanbouw zou ik bij de keuken willen betrekken. Dan wil ik in een nieuwe aanbouw de hal realiseren. Het hoeft niet heel groot te zijn, misschien zoals de huidige aanbouw is (6 m2). Telefonisch graag een indicatie van de kosten, grove schatting is prima voor nu.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wageningen
dinsdag 27 oktober 2020

Aanbouw zijkant huis

Wij willen aan de zijkant van ons huis een aanbouw realiseren. Gaat om een diepte van 2 meter (misschien 4 meter, hierover zijn wij in overleg met de gemeente) en een lengte van 9 meter. We willen dat de aanbouw tegen de bestaande buitenmuur met een deur vanuit het huis te bereiken (zit nu een hoog raam wat verbreed moet worden en waar dan een deur kan worden geplaatst). Ondergrond is zandgrond met stenen daarop. Er hoeft bij ons niet geheid te worden, aangezien wij op een 'berg' wonen. Er hoeft geen draagmuur verwijderd te worden, we willen niet dat het een open ruimte wordt, maar echt een aparte ruimte aan de woning vast gebouwd. Casco oplevering is goed, de verdere afwerking doen wij zelf. We willen graag een lichtkoepel en aan de achterzijde een deur naar buiten toe. Verder hoeven wij hier geen ramen in te hebben. Wij willen graag een gemetselde constructie. Wij hebben geen haast met de aanbouw, willen dit graag laten bouwen wanneer wij een goede aannemer hebben gevonden die hier tijd voor heeft.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rhenen
dinsdag 14 juli 2020

Uitbouw achterzijde + zijkant van hout

Wij krijgen eind volgend jaar de sleutel van ons nieuwe huis. Nu zouden wij graag een aanbouw van hout eraan willen om een extra ruimte te creëren. De uitbouw willen ongeveer 2 meter naar achteren uitbouwen en de lengte van de uitbouw is dan ongeveer 8 à 10 meter lang over de gehele breedte van de tuin. Die 10 meter bestaat deels uit woonkamer maar we willen ook graag een bijkeuken daar realiseren. Gaat in totaal om 25 m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wageningen
donderdag 19 juli 2018

Aanbouw aan de tussenwoning maken

Doorbreken oude gevel, geïsoleerde vloer, muren en dak. Aanbouw tussen woning van 6 x 2.5 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kesteren
zaterdag 15 juli 2017

Aanbouw realiseren

Aanbouw van 6 x 4 meter of 8 x 4 meter met aan achterzijde raampartij. zie foto ! Plat dak Deze ruimte zal bestaan uit 2 ruimtes. 1 bijkeuken van 2 x 4 andere ruimte wordt keuken. Of geheel wordt woonkamer met kantoor. En wat zal dit gaan kosten als er een opbouw op komt, geheel of gedeeltelijk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Renkum
zondag 14 mei 2017

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Uitbouw achterkant, 2,5 x 5,2 meter. Met lichtstraat. Gevel met schuifpui en gewone deur. Liefst geen houten dak ivm isolatie. Aan 1 kant is bij de buren al reeds een uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wageningen
dinsdag 24 januari 2017

Uitbouw aan de nieuwbouwwoning bouwen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht, we waren laat in het proces met aangeven of we een aanbouw wilde laten bijbouwen of niet. We hebben nu besloten dat we dit wel graag willen laten doen, maar nu staan de achtermuren van de woning, inclusief schuifpui er al. Wat wij graag willen is een uitbouw van 2.40 meter diep en 6 meter breed. Ik wil de huidige schuifpui graag hergebruiken, de vloerverwarming (als hoofdverwarming) door laten leggen in de uitbouw. Heipalen zijn al geheid in de grond aanwezig. Vergunning is aanwezig/melding is gedaan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heteren
vrijdag 14 oktober 2016

Woning uitgebouwd aan de achterkant

Aanbouw, we willen de kamer langer maken aan de achterkant circa 1.5 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Opheusden
dinsdag 02 augustus 2016

Aanbouw met aluminium veranda bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis met aluminium veranda. De afmetingen van de aanbouw wil ik circa 4.80 meter breed bij 3 meter diep. Aan beide zijde hebben we muren van de buren, deze hebben beide een aanbouw. Afweking met aluminium kozijnen met glas schuif deur/en, plat dak en stuckwerk binnenzijde. Er is geen fundering. We hebben nu een veranda met een glazen dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wageningen
zondag 05 juni 2016

Aanbouw met verdieping bouwen

Ik wil graag een aanbouw met verdieping plaatsen aan de achterzijde van onze vrijstaande woning. De afmetingen zullen ongeveer 4 bij 4 meter moeten worden met kunststof kozijnen. Op de begane grond zal er een keuken komen en hiervoor dienen de voorbereidingen getroffen te worden en boven gaat het om een slaapkamer. De aanbouw met verdieping dient wind en water dicht opgeleverd te worden. Het is nog niet duidelijk of wij hier een vergunning voor aan moeten vragen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Opheusden
Offertes aanvragen