Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Waddinxveen

Goed geïsoleerde uitbouw realiseren (12m2) - Aanbouw - Waddinxveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Goed geïsoleerde uitbouw realiseren (12m2)

Wij overwegen een eerkamer naast ons huis. De zijgevel moet doorbroken worden (deuropening van ca 120cm). Mogelijk moet de gevel daarvoor worden ondersteund. De oppervlakte van de eetkamer moet ca. 3x4 m worden. Plek is optimaal bereikbaar. Isolatie vinden we superbelangrijk, dus hoogste klasse. De buitenzijde willen we in metselwerk afgewerkt, maar de kozijnen graag van hout. De binnenzijde willen we woonklaar opgeleverd hebben. Hierbij zal er een vloerverwarming doorgetrokken moeten worden.


Aannemer Waddinxveen

Offertes aanbouw in Waddinxveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Waddinxveen

woensdag 09 maart 2022

Aanbouw tussenwoning realiseren

Zoek een vakman voor het plaatsen van een aanbouw van 4,6 bij 2 meter. Hebben de voorkeur voor een casco oplevering met een hergebruikt kozijn indien mogelijk. Alternatief is een kunststof schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
maandag 14 februari 2022

Een gemetselde uitbouw maken

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde gaat eigenlijk om de ruwbouw want een hoop kan ik zelf. 1 buurman heeft al een aanbouw. gaat om 2,5 bij 6 m graag gemetseld en met een plat dak geen lichtstraat. Betreft een tussenwoning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
maandag 18 januari 2021

Uitbouw achter

Wij denken er over om een aanbouw te laten plaatsen aan ons huis en zijn benieuwd naar de kosten. Het betreft een aanbouw van 6 bij 2,5. Constructie graag gemetseld of prefab. vergunning is niet nodig. Kozijnen graag van kunststof. Oplevering casco als dit kan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
dinsdag 21 april 2020

Serre op aanbouw

Ik wil graag een dichte serre/dakopbouw op mijn aanbouw aan de achterzijde. Ongeveer 14 m2. Veel glas en liefst onderhoudsvrij. Graag advies en mogelijkheden bespreken. Eengezinswoning met 3-woonlagen tussenwoning. Uitzicht achterzijde vanaf 2e woonlaag is achtertuinen overburen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
donderdag 07 maart 2019

Aanbouw stabiliseren

Mijn aanbouw lijkt iets te zakken. Daardoor zitten er scheuren in de muren en de vloer. Ik zoek naar een zo eenvoudig mogelijke oplossing om dit te verhelpen. De aanbouw zelf is 30 m2. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
donderdag 07 maart 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde laten plaatsen. De afmeting van de uitbouw zal 2.50 meter diep zijn en 5 meter breed. In de achtergevel willen wij openslaande deuren en verder mag hij casco opgeleverd worden. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
dinsdag 13 september 2016

Houten of gemetselde aanbouw maken

Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn van een houten of gemetselde aanbouw van 2.5 bij 2 meter. De aanbouw dient casco opgeleverd te worden en zorgt ervoor dat de schuur aan de woning gekoppeld wordt. Het kozijn van de woning willen wij graag gebruiken bij de aanbouw. Het is voor ons nog niet bekend of er een vergunning nodig is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
dinsdag 14 april 2015

Serre of uitbouw bouwen

Het betreft een uitbreiding van de woonkamer door een serre of aan-/uitbouw. De aanbouw zal 3.90 meter breed worden en 2.30 meter diep. De uitbouw komt aan de keukenmuur vast. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden en kosten te bespreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
woensdag 27 maart 2002

Aannemer

Wij willen ons huis uitbouwen. We kunne veel zelf dus er moet een casco aanbouw komen. 2.75 m buitenwaard en 5.80 m breed. Dit alles moet onderheid worden met 4 houten schakelpalen van ongeveeer 13 meter. Een achterpui met openslaande deuren. Afwerkvloer storten, Metsel werk links enkelsteens en rechts spoumuur. We hebben al bouwtekeningen en de aanvraag loopt. Het moet ongeveer juli gaan beginnen. Geen electra, geen stucwerk en geen plafond.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waddinxveen
Offertes aanvragen