Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Terneuzen

Houten dakopbouw 36m2 casco - Aanbouw - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten dakopbouw 36m2 casco

Wij willen graag een dakopbouw op het huidige dak/uitbouw laten plaatsen. Buitenzijde geheel afgewerkt en onderhoudsvrij. Binnenzijde door ons zelf uit te voeren. Breedte opbouw +/_ 6 meter, diepte ook +/_ 6 meter. Het mag gewoon een houten of een kunststof uitbouw worden. De kozijnen ook van hout en kunststof. We moeten nog een vergunning.


Aannemer Axel

Offertes aanbouw in Terneuzen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Terneuzen

dinsdag 28 februari 2023

Aanbouw garage hout 3x5

IK wil graag een aanbouw van houten garage 3x5 casco achterzijde van de woning


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Breskens
donderdag 01 december 2022

Aanbouw inloopkast 12-15m2

Ik ben voornemens een aanbouw te plaatsen aan mijn huis. De aanbouw is bedoeld als een inloopkast grenzend aan de bestaande slaapkamer, van de slaapkamer naar de inloopkast zal een binnendeur met kozijn geplaatst moeten worden en natuurlijk een opening in de muur zagen voor deze deur. Het gaat om een kast van ongeveer 12-15m2. De oplevering van de binnenzijde in overleg, we willen bijvoorbeeld wel alles geïsoleerd. Dakbedekking graag voorzien van EPDM.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Cadzand
zaterdag 30 juli 2022

Aanbouw in L-vorm met houtskelet

Wij zouden graag ons huis uitbouwen met een houtskelet aanbouw in een L-vorm. De zij- en achtergevel zijn beide 7m, langs de zijkant willen we 3m uitbreiden en naar achter toe 4m, de totale oppervlakte zou hierbij 61 m² bedragen. We gaan werken met een vergunning. Hier zijn we mee bezig. Ik wil kunststof kozijnen. Oplevering in overleg. Wil een offerte voor woonklaar en casco. De uitbouw moet worden verwarmd door vloerverwarming,. twee gevels moeten worden doorbroken


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Aardenburg
woensdag 09 maart 2022

Schuur met aanbouw realiseren

Wij willen achter in de tuin een schuur bouwen met puntdak en daarbij een aanbouw om in de tuin te zitten, ( zie foto) De afmetingen van de schuur zouden 10x6 kunnen zijn zonder de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJzendijke
donderdag 24 februari 2022

Aanbouw realiseren (27m2)

Ik wil een stuk aanbouwen aan ons huis, ongeveer 3,5 m bij 7,5 m. Woonkamer/keuken vergroten. Ook willen we een bijkeuken erbij. Openslaande (kunststof) tuindeuren. De afwerking van de buitenzijde in keralit. De binnenzijde het liefst woonklaar opgeleverd, maar ook een offerte voor een sausklare oplevering. De verwarming mag aan de hand van een elektrische vloerverwarming. Sloopwerk regel ik zelf. Als het goed is is dit vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hulst
woensdag 17 maart 2021

Aanbouw 18m2

Aanbouw voor keuken 4 meter erbij over lengte woning 4,5 m. Doorbreken woonkamer plaatsen ramen en deur keuken. Vergunning is nodig, wordt in de toekomst naar gekeken. Graag de constructie gemetseld. Graag de kozijnen van kunststof en de oplevering casco/woonklaar (nog even in overleg).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Biervliet
donderdag 04 februari 2021

Aanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw van ongeveer 3 x 8 meter. De aanbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, aluminium kozijnen en een houten constructie. Ik heb geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Westdorpe
dinsdag 19 januari 2021

Uitbouw Achtererf vergunningsvrij

Op bestaande fundering 9.08 x 3,70 aanbouw plaatsen. Plat dak dicht. 4 ramen profel waarvan 2 kiep draai en buitendeur kunststof 2,01 m Tevens verwijderen bestaande schuifpui in woonkamer, plaatsen latei. Strijkvloer aanbrengen ( evt met vloerverwarming uitbouw) uitbouw geheel voorzien van stucwerk. Extra : bestaande woonkamer voorzien van gipsplaten en inclusief wanden stucwerk ( A= 28 m2 plafond), wanden + - 30 m2 . Bestaande bouw ( isolatie dak en muren nieuwbouw). Er is geen vergunning nodig, woonklare oplevering. Constructie graag gemetseld. Kozijnen graag van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oostburg
zondag 27 december 2020

Uitbouw aan achterzijde

Wij willen een uitbouw van 2.5 m bij 6,1 m aan de achterkant van ons huis. Als er vanuit het huis gekeken word dan hebben wij links een muur van de garage lopen (tot hier willen wij de woonkamer gelijk trekken, oftewel de 2.7 m) aan de rechterkant loopt een muur van de uitbouw van de buren, deze loopt verder als onze garage. In de aanbouw zouden wij graag heel de buitenste muur aan de kant van de tuin open kunnen doen. Verder moet de uitbouw compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Westdorpe
maandag 09 november 2020

Aanbouw zijkant van de woning

Ik wil tegen de zijgevel van mijn bestaande woning een slaapkamer van 4 m x 6,5 m met plat dak en gemetselde muren. Verder compleet met goten gipsplafond. Een doorbraak naar mijn bestaande woning. Voorzijde dubbele deuren en aan de achterzijde raam 1mx0.8m. We willen de uitbouw goed geïsoleerd hebben. We hebben al een bestaande aanbouw welke niet geheid is. Er moet wel een doorbraak voor de deur komen naar de hal in de woning, deze doorbraak dient in een dragende muur te worden gedaan. We willen de uitbouw graag helemaal woonklaar. Electra en CV hoeven evt. niet te worden meegenomen, dit regel ik zelf. We willen graag kunststof kozijnen. Zie foto, de slaapkamer komt links naast bestaande woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Biervliet
dinsdag 18 februari 2020

Uitbouw achterkant huis van jaar 1930

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een uitbouw van 4.95 meter x 3 meter x 2,67 hoogte, in hout, mag ook kunststof, plat dak met afwatering. Met raam uit een stuk dat open kan. En een openslaande terras deur. Vloer in hout. De aanbouw zou aan de bijkeuken komen te staan en heeft een buiten deur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vogelwaarde
zondag 29 september 2019

Aanbouw uitbreiden

Van een bestaande kamer op de begane grond willen wij een slaapkamer met doucheruimte maken, hiervoor zou de bestaande aanbouw 1.5 a 2 meter langer moeten worden. Hiervoor moet de muur worden doorgebroken. De huidige ruimte is betegeld. Ook moet er bekeken worden wat er met de betonnen schutting buiten moet gebeuren i.v.m. deze klus. Deze klus mag compleet worden opgeleverd, incl. leidingwerk etc.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Axel
dinsdag 17 september 2019

Uitbouw woonruimte en keuken in 1 stuk

Aanbouw van 6 meter breed x 4 meter diepte, plat dak zonder lichtkoepel, vaste zijwanden zonder glas, vooraanzicht volledig glas met ramen die open kunnen. Foto is van de woning waar de uitbouw aan moet komen, van aan kleine venster tot de scheidingswand van de buren. Graag offerte voor casco en complete oplevering. Geen vergunningen, onderling overleg mbt constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Clinge
zondag 23 december 2018

Casco-aanbouw bovenverdieping

Wij willen een casco-aanbouw van 7.5 x 4.5 meter op de bovenverdieping laten bouwen zodat er 2 extra slaapkamers met een gang gecreëerd kan worden op de bovenverdieping. Het betreft een Franse kapwoning met een platdak. De muur is 8,3m en breed 4,5m. Deze zal deels boven de beneden verdieping uitsteken. Vergunning wordt bij voorkeur door de vakman aangevraagd. Oplevering maart/april 2019.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Axel
zaterdag 01 september 2018

Achterzijde woning uitbouw en

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze woning, het gaat om een 2-onder-1 kap. Afmeting 340 x 610 cm. Een klassieke aanbouw (liefst prefab) met 2 openslaande tuindeuren en een lichtstraat. De uitbouw gaat dienst doen als open keuken, dus hiervoor graag de benodigde aansluitingen realiseren. Het liefst volledig afwerken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Westdorpe
Offertes aanvragen