Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Stadskanaal

Uitbouw realiseren (40m2) - Aanbouw - Stadskanaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw realiseren (40m2)

Wij willen een soort L-vormige uitbouw van de achterkant van het huis, inclusief wat lichtkoepels. De afmetingen worden 4m bij 3m en 7m bij 4m, dus in totaal 40m2. Wij hebben nog geen vergunning hiervoor, dit zouden we graag mbv de vakman willen aanschaffen. De buitenzijde willen we afgewerkt hebben in metselwerk, maar de kozijnen van hout. De binnenzijde willen we woonklaar opgeleverd. De verwarming mag aan de hand van radiatoren.


Aannemer Onstwedde

Offertes aanbouw in Stadskanaal aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Stadskanaal

woensdag 07 september 2022

Prefab aanbouw

Wij willen over de hele breedte van het huis een aanbouw die 4.80 diep moet zijn (buitenmaat). De breedte van de woning is 6,60 mtr. In deze uitbouw moet een bijkeuken worden gerealiseerd en verder komt de keuken daarin. In deze uitbouw moet aan 1 zijde een raam, alsmede aan de achterzijde t.h.v. de keuken. Daarnaast moet over er een achterdeur met klein raam in komen. Het dak dient te worden voorzien van een daklicht van een meter of 2. Het geheel moet casco worden opgeleverd. Daarnaast dient er een doorbraak gerealiseerd te worden van ongeveer 3 meter welke moet worden voorzien van een stalen balk, Wij zijn op zoek naar een globale indicatie van de kosten inclusief fundering. Het huis staat op leemgrond, vaste grond op 1.20 meter diepte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stadskanaal
zondag 13 februari 2022

Een prefab uitbouw maken tegen de garage aan

Wij oriënteren ons op een aanbouw van 4x5 meter inclusief een raam, schuifpui, elektra, en verwarming. De prefab uitbouw dient achter de garage te worden geplaatst. Eventueel vergunning voor nodig, maar dat bespreek ik graag met de vakman hoe we dat het best kunnen regelen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stadskanaal
maandag 25 oktober 2021

Garage aanbouwen 27m2

Ik wil mijn stenen garage verdubbelen huidige garage is 9 bij 3 meter plat dak met bitumen mijn huis is op staal gebouwd. Casco opleveren met dubbele openslaande voordeur 2 x 1 meter achter een deur van een meter. Meerwerk electra afhankelijk van meerprijs. De buitenzijde mag gemetseld worden, waarvan de kozijnen van hout. Geen verwarming nodig. De huidige gevel hoeft niet doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sellingen
zaterdag 13 februari 2021

Aanbouw zijkant

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van de woning van 16 vierkante meter laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, kunststof kozijnen, een fundering, en een stenen buitenkant. De vergunning word nog aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eerste Exloermond
dinsdag 24 november 2020

Aanbouw realiseren

Ik wil een houten aanbouw van 70 m2 laten plaatsen. Hier wou ik links en rechts 2 kamers van 3 x 3 in en en een van 4 x 3 en in overig gedeelte een deur voor binnenkoms. Ik weet nog niet zeker of het compleet opgeleverd moet worden of casco, dat wil ik nog even overleggen. Verder moet het een plat dak hebben, een betonnen fundering, en houten kozijnen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Buinen
woensdag 27 december 2017

Zijkant woning voorzien van een casco aanbouw

Casco aanbouw van ongeveer 3 bij 4.5 meter met een plat dak aanbouwen. 2 kunststof ramen, waarvan een draai-/kantelraam en terrasdeuren. Er moet nog een fundering worden gelegd en een draagmuur vanuit de woning naar de aanbouw doorgebroken. De buitenmuren van metselwerk. Graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tweede Exloermond
dinsdag 18 april 2017

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 7.50 bij 4 meter. We willen een stenen aanbouw, 3.50 meter schuifpui een raam van 1.90 meter bij 40 cm. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden. We willen graag een plat dak. We willen graag elektra en water aan laten leggen/doortrekken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Musselkanaal
zondag 12 juni 2016

Aanbouw aan huis laten bouwen

Aanbouw van diep 5 meter breed en 4 meter diep. Een gemetselde aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tweede Exloermond
vrijdag 08 april 2016

Slaap- en badkamer aanbouwen

Slaap kamer en een bad kamer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Musselkanaal
maandag 22 augustus 2011

Aanbouw

Realiseren van een aanbouw met plat dak van ongeveer 4 x 3 meter, met een te maken doorgang van het huis naar de aanbouw d.m.v. een deur. Daarnaast doortrekken van waterleiding voor aansluiting wasbak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stadskanaal
zondag 17 oktober 2010

Aanbouw aan zijvleugel woning

Aanbouw zijvleugel bestaande woning. Ongeveer 7 bij 7 meter. Totaal dus ook deur, ramen etc. Graag willen wij een offerte. Casco opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tweede Exloermond
dinsdag 03 februari 2009

Aannemer

aanbouw achter het huis ca. 15 m2 betonvloer, metselwerk, en kozijnen en 1 buitendeur


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gieterveen
Offertes aanvragen