Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Sneek

uitbouw/ serre achter woniing realiseren - Aanbouw - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

uitbouw/ serre achter woniing realiseren

Wij willen een uitbouw/serre realiseren aan de achterkant van onze twee onder 1 kap woning. De afmeting is 3,5 m diep en 4 m breed. Links tegen de muur van de bijkeuken aan. rechts grenst aan de buren en daar zal een muur moeten komen. De gevel en een gedeelte van het dak willen we graag in hoog rendement glas en aluminium(serre) vloer en plafond graag aansluitend bij huidige woonkeuken.


Aannemer IJlst

Offertes aanbouw in Sneek aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Sneek

zaterdag 25 maart 2023

Woonklare uitbouw 27m2

We willen aan de achterzijde een aanbouw van ca 3 x 9 m. De afwerking van de buitenzijde mag vooral met kozijnen, materiaal hangt af van de prijs en levering. We willen veel licht hebben dus veel (schuif)puien. Evt een lichtstraat oid in het dak. De aanbouw moet aansluiten op het balkon van de 1ste vd. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
woensdag 15 februari 2023

Rechtzetten huis

Recreatiewoning is gebouwd op betonnen plaat van 15 cm dik, 8x8 vloeroppervlak, fundering buitenkant ongeveer 50 cm onder plaat. Heipaaltjes onder aanbouw 3 meter diep op zandplaat. Ik vraag een globale offerte voor andere huizen die 20 cm verzakt zijn en de zandplaat op 1 meter diepte zit. Gewicht houtskelet opbouw van de huisjes begane grond met bitumen puntdak kan nooit veel zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Terhorne
woensdag 04 mei 2022

Aanbouw realiseren (18 m2)

wij willen onze keukenruimte van 3,6 x 2,5 meter uitbreiden met een aanbouw van 3,6 x 5 meter. Hebben nog geen voorkeur qua constructie of oplevering. Wel graag kunststof kozijnen met centrale verwarming ( hebben een warmtepomp) en openslaande deuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Warns
zondag 20 juni 2021

Casco aanbouw achterzijde woning

We willen een aanbouw aan de achterzijde. Oppervlakte is slechts 1m x 4m. De gehele gevel van 5m moet vervangen worden. In de nieuwe gevel 2 openslaande deuren van totaal 1,80 breed en een nieuw kunststof raamkozijn. Het platdak moet aangesloten worden op het huidige platdak. Dit is vergunningsvrij. De afwerking aan de buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld hebben met een casco oplevering. De uitbouw moet worden verwarmd met radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bolsward
woensdag 19 augustus 2020

Aanbouw achterzijde woning

Ik wil graag een aanbouw van 6 x 6 meter met 1 vierdelige schuifpui en 1 tweedelige schuifpui. Staat nu een stenen aanbouw van ongeveer 15 m2, dit moet verwijderd worden, en dus vervangen worden door een nieuwe casco aanbouw van houtskelet of kunststof, inclusief een toilet en douche aansluiting.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stavoren
zaterdag 18 april 2020

Carport met extra verdieping aanbouwen

Goedemorgen, Wij willen naast/aan ons huis graag een carpot met extra verdieping laten bouwen, die vanaf de 1e verdieping van buitenaf en vanuit het huis bereikbaar zou moeten zijn. Ongeveer 3 x 6 meter. Doorgang op de eerste verdieping vanuit het huis maken, nu een blinde gevel. Kunt u daarvoor een ruwe schatting geven van het kostenplaatje?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
woensdag 13 december 2017

Woning aanbouwen en/of opbouwen

Aanbouw woning 3.5 bij 5 meter. Opbouw houtskelet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
woensdag 27 april 2016

Aanbouw aan achterzijde woning laten bouwen

Aanbouw achterkant huis, breed 5.40 en 2.75 meter diep met uitslaande deuren en een glazen deel in het plafond voor het licht. Er is een fundering voor een bijkeuken gemaakt tijdens de bouw, die kan een deel van de aanbouw ondersteunen. Al dan niet casco opleveren, dat is nader te bepalen. Achterlangs het huis is er niet veel ruimte om met materialen te komen. En wat zou er mogelijk zijn om ook de eerste verdieping meteen erbij uit te bouwen? Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten? Graag willen we een afspraak maken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
vrijdag 29 januari 2016

Oriënterende prijsopgave uitbouw

Wij willen wellicht een woning aankopen en dan een uitbouw doen op de woning. Dit verzoek betreft een oriënterende onderzoek naar uitbouwkosten. Bouwstijl: standaard Situatie: vrijstaande woning Afm. Aanbouw: 3 meter diep en 4,5 meter breed. Rc-waarde: 3,5 Materiaalsoort kozijnen: kunststof Kleur: wit Indeling kozijn: schuifpui, 2 delig Het volgende meenemen in de offerte: - 2 stuks hei of stalenpalen - fundering en grondwerk - geveldoorbraak (bestaande schuifdeur verwijderen en afwerken) - stucwerk plafond en wanden - aftimmerwerk - afvoeren van alle vrijkomende materialen - loodslabben tbv aansluitingen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bolsward
woensdag 17 augustus 2011

Aanbouw bijkeuken/hok

Afbreken oude aanbouw, opbouw nieuwe aanbouw 6m lang 2.5 breed 2.75 hoog. Nieuwe fundering nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
zondag 24 april 2011

Aanbouw als bijkeuken

Ik wil een aanbouw welke dient als bijkeuken voor mijn wasmachine, vriezer, droger. Mijn gedachten gaan uit naar een aanbouw van 2,50 bij 2,50 hoog 2,65. Houtskelet of gemetseld ben ik nog niet over uit. Plat dak. Ik weet niet of er ook geheid moet worden. Afbouw doe ik grotendeels zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
donderdag 08 april 2010

Aannemer

Aanbouw achter het huis. Lengte 3 meter, breedte 2 meter. Achtergevel moet eruit gebroken worden. Afvoer van wasmachine moet verlegd worden naar de andere kant van de uitbouw. Er moet een tussenwand geplaatst worden voor het creëren van een 'bijkeuken'. Nieuwe deuren en raam geplaatst worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Makkum
woensdag 25 maart 2009

Aannemer

Een stenen aanbouw van ongeveer 2.30 hoogte 6m breedte 2,5 diepte Met openslaande deuren en 2 ramen. platdak. Stalen constructie sloop van dragende muur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
zondag 25 februari 2007

Aannemer

Aanbouw aan de achterzijde van de woning is door een architect op papier gezet. Met kleine aanpassingen willen we dit plan, waarvoor in 1998!! een vergunning is afgegeven, uitvoeren. De aanbouw is 4 x 6 meter bestaand uit beneden en bovenverdieping en moet vanaf het grondwerk aangepakt worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
woensdag 21 juni 2006

Aannemer

er moet ongeveer een aanbouw\serre aan de keuken gebouwd gaan worden en vanaf de serre\keuken ongeveer 1.5 meter bij de wonkamer


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sneek
Offertes aanvragen