Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Schiedam

Uitbouw achterzijde bouwen - Aanbouw - Schiedam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw met een schuifpui van 2,5 diep en 5 meter breed. De uitbouw moet casco opgeleverd worden met een fundering. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ontvang graag een offerte.


Aannemer Schiedam

Offertes aanbouw in Schiedam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Schiedam

woensdag 18 januari 2023

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan de achterkant van mijn woning. Hij moet 3,5 m diep worden en 5 m breed. Ik wil dat het gemetseld wordt en dat het sausklaar wordt opgeleverd. Ik wil dat de aanbouw geïsoleerd is. Ik wil dat de kozijnen van kunststof zijn en dat het ergens in de zomer gedaan wordt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
zondag 07 maart 2021

Stenen aanbouw plaatsen

Ik wil een stenen aanbouw met een plat dak van 6 x 2 meter laten bouwen. De aanbouw moet een berging worden. Er hoeft geen fundering gemaakt te worden en de afwerking moet casco zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
zaterdag 06 februari 2021

Aanbouw woonkamer

Woonkamer uitbreiden met aanbouw 5.25 x 1.50 meter Inspringend muurtje verwijderen, onbekend of het een draagmuur is. Constructie en materialen in overleg met de vakman. Wel woonklaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
maandag 19 oktober 2020

Aanbouw tussen huis en schuur

Ik wil een aanbouw tussen de keuken en de vast stenen schuur. Die staat 3 meter van het huis af. Onduidelijk of de schuur is onderheid. Afmetingen ongeveer 3x 3 meter. Nog geen beeld van hoe het moet worden en wat er mogelijk is. Ben me nog aan het oriënteren. Tussen de buren en ons moet het in ieder geval steen zijn, misschien aan de tuinzijde een glazen wand. Meerdere huizen hebben tussen het huis en de schuur een aanbouw gedaan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
dinsdag 07 juli 2020

Uitbouw renoveren/vernieuwen

Het dak van onze (door de vorige eigenaar zelfgebouwde) aanbouw aan de achterzijde van ons huis lekt op meerdere plaatsen. De aanbouw is circa 6 meter x 3 meter. Het lijkt te zijn opgetrokken uit hout en kunststof panelen. Het geheel ziet er niet erg netjes afgewerkt uit. Graag advies van een aannemer om eventueel huidige zelfbouw te slopen en nieuwe aanbouw te plaatsen (en dan eventueel meteen een van 2 woonlagen). Of (als huidige constructie goed blijkt te zijn) buitenzijde opnieuw bekleden en daklekkage herstellen, al dan niet met een verdieping erop. Het zou fijn zijn als op korte termijn eerst de lekkage verholpen kan worden en de rest in overleg met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
zaterdag 06 juni 2020

Aanbouw achterzijde

We zouden graag offerte willen voor een casco aanbouw van 6 meter breed en 3 meter diep. Deze zou tussen het huis en de schuur moeten komen. Zie foto's. We willen een standaard binnen deur van de uitbouw naar de schuur en willen de achtergevel doorgebroken hebben. De fundatie moet geheid worden. En we willen de kunststof schuifpui hergebruiken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
zaterdag 16 mei 2020

Aanbouw achterzijde

Zouden graag offerte willen voor een aanbouw van 6 meter breed en 3 meter diep deze zou tussen het huis en de schuur moeten komen zie foto's willen een standaard binnen deur van de uitbouw naar de schuur en willen een de achtergevel doorgebroken hebben Fundatie moet geheid worden en willen de kunststof schuifpui hergebruiken. Voorkeur voor een metsel constructie met een casco oplevering


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
maandag 08 januari 2018

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Ik overweeg een woning te kopen, de mogelijkheden voor de uitbouw zijn hier een randvoorwaarde. Het gaat om een uitbouw van 2 verdiepingen en het bewoonbaar maken van de huidige aanbouw/schuur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
woensdag 23 maart 2016

Uitbouw maken aan de nieuwbouwwoning

Uitbouw maken. Het betreft een woning in aanbouw, maar we mogen pas de uitbouw doen na oplevering. Er zijn al palen geslagen het is de bedoeling dat de prefab pui met schuifdeuren naar voren worden geplaatst (hergebruik). De maten zijn: breed 5.40, diep 1.20, hoog 2.20 is dit mogelijk?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
dinsdag 10 november 2015

Aanbouw aan achterzijde laten bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn huis laten bouwen. Aan 1 zijde kan gebruik gemaakt worden van de uitbouw van de aangebouwde schuur. Er zullen 2 palen geheid moeten worden. De huidige schuifpui willen wij in de nieuwe uitbouw geplaatst hebben. De uitbouw moet 3.3 x 4 worden met een plat dak met lichtstraat en casco opgeleverd worden. De binnenzijde doen wij zelf. Er is geen vergunning nodig, er mag tot 4 meter vrij worden uitgebouwd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
maandag 03 augustus 2015

Aanbouw aan huis bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan mijn huis laten bouwen. Aan 1 zijde kan gebruik gemaakt worden van de uitbouw van de buren, deze staat namelijk al op de erfscheiding. Er zullen 2 palen geheid moeten worden. De huidige schuifpui is 1 jaar oud en willen wij dus in de nieuwe uitbouw geplaatst hebben. De uitbouw moet 5.40 x 2.50 meter groot worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
woensdag 11 februari 2015

Aanbouw aan de keuken bouwen

Wij willen een gemetselde uitbouw realiseren aan ons toekomstige huis, voorlopig koopcontract, van ca 2,5 (breed) x 5m (lang). Hiervoor moet de gefundeerde schuur afgebroken worden en tussen de woning en schuur 2 funderingsbalken gestort worden. De te bouwen uitbouw moet casco geleverd worden en voorzien zijn van 1 raam en 2 deuren. De uitbouw komt tegen de bestaande uitbouw en schuur van de buren. De gevel zal deels moeten worden opgebroken om aan te sluiten op de uitbouw. Op de uitbouw een platdak. De uitbouw moet vanaf 1 juni gerealiseerd worden. Eventueel zouden wij ook de gehele bestaande gevel willen laten reinigen en opnieuw laten voegen. Ruwe schatting van het oppervlakte aan gevel inclusief ramen/deuren bedraagt ca. 100m2. Graag aparte prijs, als dit wordt uitgevoerd is het wel in verband met de uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
dinsdag 16 december 2014

Aanbouw / uitbouw laten bouwen

Wij willen een uitbouw van 2.5 meter en ongeveer 3 meter diep met hierop een terras, indien mogelijk. Graag geheel afgewerkt opleveren. Ook willen wij links en rechts 2 lucht raampjes want in de aanbouw komt de keuken in een u vorm. Prijsindicatie is nodig voor de aanvraag bij de bank.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
maandag 26 augustus 2013

Woning uitbouwen

hoi ik zou graag een uit/aanbouw willen laten maken van ongeveer bijna 3 meter lang bij 3 meter breed. er moeten 2 muren uitgebroken worden en aansluitingen van een keuken verplaatst worden en een leiding voor het gootsteen en evt een leiding naar de bovenverdieping gelegd worden voor een badkamer aan te leggen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
maandag 05 december 2011

Aanbouw/tussenbouw

Aanbouw tussenbouw. Het objekt zal worden geplaatst als verbinding tussen een woonhuis en een apart staand stenen gebouw. De oppervlakte is 2.00 x 2.00 meter. Gemetseld of combinatie met hout/kunststof graag in overleg met de vakman. Plat dak. Er is op de oppervlakte wel een vloer gestort, maar deze is niet helemaal waterpas.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schiedam
Offertes aanvragen