Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Ridderkerk

Uitbouw achterzijde woning en draagmuurdoorbraak - Aanbouw - Ridderkerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde woning en draagmuurdoorbraak

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 1,5 meter diep over de breedte van ons huis (5,5 meter). Hierin willen we een lichtkoepel van 4 meter hebben. Tevens moet er een draagmuur in de woning gesloopt worden en een constructie worden geplaatst (nog geen bouwrapport en constructierapport aanwezig, ook hierbij de vraag of jullie dat willen doen). Tevens de keuken verplaatsen van achterzijde woning naar voorzijde, toilet vernieuwen en houten kozijnen aan de voorzijde van de woning vervangen door kunststof kozijnen. Muren en plafond stucen en egaliseren van de vloer willen we ook graag uit handen geven.


Aannemer Ridderkerk

Offertes aanbouw in Ridderkerk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Ridderkerk

maandag 13 maart 2023

Woonklare uitbouw 17m2

Wij willen graag weten wat een kant en klare aanbouw kost van 5,60 m breed en 3 m lang aan de achterzijde van ons huis. De woning zelf staat op een betonplaat (woonkamer/keuken) en of u beschikbaar bent in juni/juli. De gevel moet doorbroken worden. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde het liefst woonklaar. De kozijnen willen we het liefst van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
dinsdag 24 januari 2023

Vervangen garage door aanbouw en serre plaatsen

Graag willen wij onze garage slopen en op die plaats een aanbouw plaatsen van ca. 8x6 meter. De aanbouw moet op de plek van de garage komen, dat is aan de zijkant van de woning. De afwerking van de buitenzijde willen wij graag in onderling overleg willen. De binnenzijde willen wij saus klaar. De kozijnen graag van hout. Er hoeft niet echt een muur doorbroken. Graag de aanbouw verwarmen met vloerverwarming en wellicht een radiator extra plaatsen. Ook willen we graag aan de andere kant van ons huis een serre plaatsen van ca 4x2 meter. De buitenzijde graag in advies met de vakman. De binnenzijde graag ook sausklaar. Kozijnen ook van hout en de serre mag ook met vloerverwarming verwarmd worden. Daarnaast nog enkele interne aanpassingen zoals het slopen van een en het maken van een kastenwand met schuifdeuren en het grotendeels stucen van de beneden verdieping. Ook overwegen we de cv ketel te vervangen door een warmtepomp. Welke van deze zaken kan uw bedrijf oppakken?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
zaterdag 24 september 2022

Aanbouw garage 30m2

Ik wil graag een garage aanbouwen. Het moet een traditioneel gemetselde aanbouw worden. We twijfelen tussen enkel of dubbelsteens. De oplevering van de binnenzijde mag casco. We willen twee grote open kozijnen voor en achter. Er moet ook een betonvloer in worden gelegd en ook beton gestort. We willen de uitbouw ongeveer 7,5 bij 4m. De overkapping die er nu staat willen we ook laten verwijderen door de vakman. Er moet ook een stuk gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
maandag 18 oktober 2021

Uitbouw achterzijde bouwen

Momenteel zijn mijn vriendin in het aankoopproces van een nieuwe woning aan het afronden. De koopovereenkomsten zijn getekend, de hypotheek is zo goed als rond en onze oude woning wordt momenteel verkocht. Hierin overwegen wij momenteel (zeer sterk) om direct bij ontvangst sleutel (12 januari 2022) aan de achterzijde een uitbouw te laten bouwen. Dit zal gaan om een uitbouw van 2 meter diep, de woning is 5,41 breed. Onze beide buren aan weerszijden hebben reeds een uitbouw van 2 en 3 meter diep. We trekken daarom onze woning graag gelijk met een van onze buren naar 2 meter. We zullen deze aanbouw volledige financieren vanuit de overwaarde van onze oude woning. Graag hoor ik wat hiervoor de tarieven zijn, doorlooptijd en aanbouwtijd is, maar ook welke aanvullende voorwaarden wij rekening mee moeten houden. Voor nadere vragen ben ik uiteraard ook telefonisch bereikbaar om het e.e.a. door te spreken. Voorkeur voor stenen constructie, oplevering graag wat advies.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
dinsdag 05 oktober 2021

Bestaande aanbouw uitbreiden

Het huis is gekocht en de overdracht zal uiterlijk op 01-09-22 plaatsvinden. We willen de halfronde uitbouw recht laten maken door een stuk aan te bouwen. En tevens een doorbraak van de keuken naar de garage laten maken. Wij wensen een sausklare oplevering met een glazen een pui, openslaande deuren en hardhouten kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
zaterdag 20 maart 2021

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een aanbouw aan onze woning van 6 meter breed bij 2.40 meter diep laten plaatsen. Het moet casco opgeleverd worden met hardhouten kozijnen en een fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
dinsdag 02 maart 2021

Opbouw met puntdak & evt uitbouw realiseren

Wij willen een opbouw op onze woning. Wij missen de punt, deze zie je wel bij de buren. En evt een aanbouw aan de achterzijde. Volledige breedte en 2,5 tot 3 m diep. We willen de opbouw/puntdak van de buren aanhouden. Dit is met een kunststof afwerking aan de buitenzijde en dakpannen. Binnen afwerking mag casco. We willen ook graag kunststof kozijnen. Vergunningaanvraag doen wij ook zelf. De uitbouw weten wij nog niet helemaal zeker, de opbouw heeft voor ons de meeste prioriteit. Mocht de uitbouw eventueel later kunnen is dit ook prima. Voor de uitbouw willen wij een diepte van 2,5 tot 3 meter aanhouden. Breedte kan ik op het moment niet zeggen, graag laten nameten. Hierbij ook een casco oplevering. We hebben geen directe voorkeur voor een houten of gemetselde uitbouw, hierin graag advies. voor de uitbouw ook graag kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
dinsdag 03 november 2020

Zij- en achterkant van een woning uitbouwen

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een aanbouw aan de zij- en achterkant van mijn hoekwoning. Uit het sonderingsrapport van de buren blijkt: Nodig 6heipalen stalen buis 16meter lengte en 20cm dik. De bouw dient 32 m2 groot te worden. Graag gemetselde bouw woon-klaar opleveren en voorzien van kunststof kozijnen en een dicht dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
dinsdag 18 februari 2020

Aanbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw van 2 meter aan de achterzijde van het huis. In een vorige offerte heeft diegene de oude muur eruit breken en opnieuw plaatsen van de keuken Meegenomen in die offerte, het gaat er dus om dat de muur van de keuken gelijk getrokken moet worden. Evt willen we ook de muur in de keuken door jullie eruit laten halen en een stalen bind laten plaatsen . Graag een casco oplevering met een prefab constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
zaterdag 21 september 2019

Fundering maken voor aanbouw

In Ridderkerk is het veelal kleigrond bij het huis gaat een raam weg en word de doorgang vergroot. Deze zal opgevangen moeten worden door een h profiel van staal in de gevel van ongeveer 3.5 m vanaf de gevel 7 meter in de lengte en 5.46 in de breedte een betonnen vloer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
vrijdag 06 april 2018

Aanbouw achterzijde woning vergroten

Aan de achterkant van de woning staat voor een deel al een aanbouw. De muur van de woonkamer willen wij gelijktrekken met de achterkant van de aanbouw. De afmeting bedraagt ongeveer 260 cm x 580 cm. Het gaat om een casco aanbouw met kozijnen in de achtergevel. Er zal wel geheid moeten worden en een fundering geplaatst. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
woensdag 11 november 2015

Complete renovatie, aanbouw en dakkapellen

Zie bijlage, werkomschrijving, bouwtekeningen, constructieve berekeningen, foto's etc.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
dinsdag 21 juli 2015

Aanbouw plaatsen

Complete aanbouw en afwerking van A tot Z inclusief nieuwe kozijnen deuren, beton storten en alles wat bij een aanbouw hoort te gebeuren zoals elektricien- en loodgieterswerk en het verwijderen van een muur en radiateur tussen een oude keuken en woonkamer. Kortom, alles wat bijkomt kijken en ik nu zo niet kan zien en bedenken. Uiteraard kunt u het beste zelf langskomen voor een reële beeld van de klus. Ik vind afspraken heel belangrijk, daarom zou ik graag het volgende duidelijk willen weten: 1- Tijdsbesteding, begin en einddatum van de klus; 2- Totale kosten inclusief btw, zonder mitsen en maren zoals: vergunningaanvraag, voorrijkosten, gebruik van hulpmiddelen (bijv. een steiger), afvalverwijdering en milieubijdrage; 3- Wat er precies gebeurt in welke stappen en wat voor materiaal er gebruikt wordt. Niet te vergeten, het wordt een grootschalig renovatie, als u geïnteresseerd bent en het bevalt ons beide kunnen we afspraken maken voor de rest zoals: 1- Nieuwe kozijnen; 2- Nieuwe deuren; 3- Nieuwe traphuis; 4- Nieuwe keuken; 5- Nieuwe badkamer; 6- Aan beide zijde van de woning dakbreedte dakkapellen. 7- etc. Er zijn geen bouwtekeningen voor de nieuwe situatie en er is ook geen bestek


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
dinsdag 05 augustus 2014

Hoekaanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw realiseren van 4,5 x 9,5 en 8,5 x 3 (hoekaanbouw in L vorm). Het gaat om ruwbouw exclusief kozijnen en stroom. Raamkozijnen en deuren beslaan in totaal ongeveer 10 m2. Oppervlakte van de gehele aanbouw is ongeveer 55 m2. Heien is hiervoor nodig, vergunning is niet nodig. Ik ben geïnteresseerd in het gebruik van cellenbeton. Qua materiaalgebruik zou ik graag willen bespreken welke opties mogelijk zijn. Ik ben niet op zoek naar super de luxe materialen en oplossingen, als het maar degelijk is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
zondag 07 november 2010

Muur doorbreken, aansluitende berging vervangen door gemetseld exemplaar en keuken erin maken

Aansluitend aan de achterzijde van het huis is een houten berging van 2,95 meter bij 1,70 meter. Er moet in de muur van het huis een doorgang gemaakt worden van 1,70 breed. We willen een gemetselde aanbouw op het formaat van de oude berging, 2,60 hoog. Geen ramen en deuren. Eventueel leidingen doortrekken tbv. keuken. Ongeveerbedrag tbv. aankoop woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ridderkerk
Offertes aanvragen