Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Oosterhout

Serre bouwen (8mx3m) - Aanbouw - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre bouwen (8mx3m)

Ik wil een serre achter mijn huis laten aanleggen. Het gaat om 8 m breed en 3 m diep. Ik wil informatie over of er een fundering aangelegd moet worden. Ik wil dat de serre twee deuren of een schuifdeur heeft aan de voorkant. Ik wil dat de serre wordt aangelegd op het bestaande riool.


Aannemer Hank

Offertes aanbouw in Oosterhout aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Oosterhout

maandag 24 oktober 2022

Prefab aanbouw

Graag zou ik een prefab aanbouw begane grond voor een stuk van +/- 4,5m x 4m en een hoek daar aan vast van +/- 2,15m x 2,3m. Liefst woonklaar. Achterzijde woning. Er hoeft een klein stukje gevel worden doorbroken. Dit is vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Made
zondag 16 oktober 2022

Aanbouw(3,75x7,5m) realiseren en verplaatsen raam

Voor onze nieuwbouw woning, willen wij graag een offerte aanvragen. De oplevering van de woning is gepland rond maart 2023 (+- 3 maanden eerder/later). Daarna zou het mooi zijn om met de aanbouw te starten. Zie bijlage voor begane grond. - Verplaatsen raam van rechter achterzijde naar de keuken rechts voor. - Aanbouw met toegangsdeur (in plaats van raam): -3,75x7,50 meter gemetseld met de steen Rijswaard Aqua Grijs/Wit WF -volledig geïsoleerd -harmonica glasdeuren (helft links, helft rechts) -stuc en schilderwerk Ral 9010 -aan beide korte kanten 2x stopcontacten -in het midden van de aanbouw een lichtpunt. Betreft enkel rechtsboven in zwart aanbouw. Uitbouw met zwarte lijnen is al uitgevoerd in het project maar had hier geen plattegrond van.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Teteringen
maandag 22 augustus 2022

Uitbouw achterzijde 28m2

We willen een aanbouw van 4 meter die bij 7 meter. Het moet een traditioneel gemetselde uitbouw worden. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er hoeft verder geen lichtstraat in het dak. De kozijnen moeten van kunststof zijn. Geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waspik
zondag 30 januari 2022

Een traditionele uitbouw met badkamer en slaapkamer bouwen

We zoeken een verbouwspecialist voor een aanbouw slaap-/badkamer zijkant woning ong. 7 bij 4. Tekeningen aanwezig. Het is vergunningsvrij. Het liefst traditionele bouw. Veel glaswerk. Woon-klaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Raamsdonksveer
donderdag 15 april 2021

Gemetselde aanbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een aanbouw willen laten plaatsen in onze aangekochte woning (per 10 september) : Met de volgende punten moet worden rekening gehouden: – Deze aanbouw zou 5,88 meter breed moeten worden en 2,5m diep. (Achterkant van de woning) – Zeeklei gebied, dus waarschijnlijk heipalen? – Doorbraak gevel – Houten kozijn met dubbele openslaande deuren met daarnaast glas aan beide kanten. – Vloerverwarming in de aanbouw (reeds aanwezig in woning) – Stenen metselwerk (gevel) – Verleggen van electra + leidingen ivm keuken (kookeiland) – Afgewerkt (gestuct) – Inbouw spots (4st) binnen, boven de kozijnen – Lichtpunt verleggen – dubbele stopcontacten aan beide kanten - buiten kraantje


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Raamsdonksveer
vrijdag 27 november 2020

Een woning met 400 cm uitbouwen

Aanbouw achterzijde 635 breed, 4m diep. Verdelen in 2 gelijke ruimtes. Openslaande deuren naar buiten, schuifdeuren van bestaande bouw naar uitbouw. 1 ruimte met lichtstraat. Graag gebruik maken van gemetselde bouw en dit woon-klaar opleveren. Verder betreft het een tussenwoning die bereikbaar is per achterom.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Raamsdonk
woensdag 15 juli 2020

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw over de gehele breedte van ons huis 5,40 meter breed x 3,70 meter diep. Fundering is nog nodig. We willen graag een casco oplevering met de leidingen erbij. Voorkeur voor een gemetselde aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geertruidenberg
dinsdag 26 mei 2020

Aanbouw woonkamer

Ik zou graag willen weten wat een aanbouw kost aan de achterzijde van een nieuwbouwwoning in Dongen. Ik denk dat de bijgevoegde tekeningen voor zichzelf spreken. Maar mocht u er nog vragen over hebben dan hoor ik het graag. Origineel is de kamer 8,50 meter lang en met 2,40 meter diepte van de aanbouw zou de kamer dan 10,90 meter lang worden. De breedte is 5,10 meter. Aanbouw wordt dus 2,40 meter bij 5,10 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dongen
zondag 16 februari 2020

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Het gaat hier om een aanbouw van 6,90m (over de volledige achterzijde van de woning) x 2,6m diep. De aanbouw komt aan 2 zijde vrij te staan en 1 zijde zal aansluiten aan de garage. Dak gewoon dicht. De vrijstaande zijkanten willen we dichtmaken dmv glazen/ kozijnen ( korte zijde mag vast zijn lange zijde moet open kunnen) om zo een zo vrij mogelijk beeld naar de tuin te creëren. Voorkeur voor casco oplevering met een stalen constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Raamsdonksveer
maandag 20 januari 2020

Uitbouw achterzijde

De huidige bijkeuken en houten overkapping zullen plaats moeten gaan maken voor een aanbouw van ca 4 m bij 7 m. (4 m is huiszijde). Er hoeft geen doorbraak gemaakt te worden omdat er al een doorgang zit naar de huidige bijkeuken. 1 wand zit aan het huis en 2 andere zitten tegen schuttingen aan (raamloos), een lange zijde willen we voorzien van glazen harminicadeuren. Om de kosten enigszins te drukken zou ik veel werk zelf kunnen voorbereiden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Raamsdonksveer
maandag 06 januari 2020

Uitbouw zijkant hoekhuis

Ik wil graag een uitbouw aan de zijkant bij een 2 onder 1 kap woning grenzend aan doorgaande weg. Wens: Afzinkkelder, daarboven op de aanbouw en doorgang (2,5 meter). Vergunning en plannen nog niet aanwezig. Afmetingen ongeveer 6,5 x 3,5 meter. (Eventuele afzinkkelder kan 9 x 3,5 meter zijn, is nog ruimte aanwezig onder tuin/oprit...). Compleet/casco oplevering is in overleg. Er moet alleen elektra aangelegd worden, stucwerk regel ik zelf. Verder moet er nog een fundering in komen en moet de buitenkant van steen zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Terheijden
zondag 22 september 2019

Fundering realiseren voor een uitbouw

We willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning realiseren van 8000 x 4000 cm. Deze aanbouw wordt uitgevoerd met nog 1 verdieping erop. Graag wil ik weten wat een fundering berekening kost en het eventueel plaatsen van de fundering


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Made
woensdag 15 augustus 2018

Fundering maken voor een uitbouw

Ik wil in het najaar een uitbouw gaan plaatsen. En wil de fundering uit besteden. Graag had ik een richtprijs ontvangen wat het mij gaat kosten als u de fundering maakt. De achtertuin van de woning is bereikbaar langs de zijkant pad breedte 2 meter. De aanbouw wordt 5,4 meter breed en 4 meter diep. Er moeten palen van ongeveer 8 meter onder de fundering. De voorkeur heeft schroefpalen. Ook het graaf werk hoort bij de uitbesteding. Locatie Geertruidenberg noord Brabant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geertruidenberg
donderdag 07 december 2017

Aanbouw vernieuwen

Wij hebben een aanbouw van ongeveer 4 x5 m2. Deze zou afgebroken dienen te worden met behoud van materialen en daarna opnieuw opgebouwd moeten worden. Graag zou ik een offerte willen om te weten wat dat gaat kosten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Raamsdonksveer
donderdag 02 november 2017

Garage uitbouwen

Wij hebben een garage van ongeveer 35 m2. Wij willen hier een zelfde formaat garage aanbouwen zodat het geheel als mantelwoning ingericht kan gaan worden. Aan welk bedrag moet ik dan denken?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Raamsdonksveer
Offertes aanvragen