Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Aanbouw voorzijde woning Nijmegen

Prefab dakopbouw met steenstrips - Aanbouw - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Prefab dakopbouw met steenstrips

Wij willen een opbouw met plat dak realiseren bovenop onze garage van 3,5 x 7 meter. Vergunning aanvraag is al bijna rond. Ik wil een prefab afwerking met steen strips met houten kozijnen. Tekeningen etc. zijn klaar. Ik wil een casco oplevering. Verwarmen hou ik liever in eigen beheer.


Aannemer Nijmegen

Offertes aanbouw in Nijmegen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Nijmegen

woensdag 27 april 2022

Twee woningen voorzien van een dakopbouw en eventueel een uitbouw

Mijn aanvraagt betreft een opbouw realiseren van 55m2, incl afwerking buitenkant en half afgewerkt binnen (elektra, waterleiding, stuc). Het gaat om een toekomstig 2e verdieping op onze hoekwoning. Dak bestaande woning is van beton. De vergunning en bouwtekeningen regelen we zelf. Graag voorzien van kunststof kozijnen. Betreft houtskelet bouw, maar bespreek ik graag nog met de vakman. Onze buren zouden graag een identieke opbouw willen en eventueel willen we beide een aanbouw van +- 9 m2 elk in de achtertuin laten realiseren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
vrijdag 01 april 2022

Aanbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw 5,39x2,25 aan de achterzijde. Het liefst zouden wij dit gemetseld hebben maar willen ook de optie zien met gebruik van hout. Willen de binnenzijde woonklaar opgeleverd hebben en willen graag vloerverwarming erbij. Kozijnen van kunststof en er hoeft volgens mij geen gevel worden doorbroken, dit moet ik nog dubbelchecken. 1 november zou de beste tijd zijn om dit project te laten uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterhout
donderdag 31 maart 2022

Aanbouw achterzijde realiseren ~21m2

7x3 aanbouw realiseren met openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. Afwerking gemetseld. Oplevering casco. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beuningen
maandag 28 maart 2022

Aanbouw zijkant realiseren (9m2)

Wij willen graag een kantoorruimte realiseren naast het huis. Deze zal de afmetingen hebben van ongeveer 3x3. We hebben nog geen vergunning hiervoor. De buitenzijde mag in bakstenen worden afgewerkt en de binnenzijde sausklaar opgeleverd. De kozijnen van hout of kunststof, graag even in overleg. Het moet dus een aparte ruimte zijn en geen muren doorbreken naar de keuken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
zaterdag 05 maart 2022

Aanbouw realiseren zijkant woning 7x4 meter

Aan de zijkant van de woning (ipv overkapping) moeten twee extra slaapkamers komen. Ook moet er een extra badkamer in komen. De indeling ervan is in overleg. De afmetingen van deze aanbouw zijn 7x4 mtr. De originele voordeur aan de zijkant van de woning, komt te vervallen. Deze is in de nieuwe situatie aan de kopse kant van de aanbouw gesitueerd. In de voorste kamer komt een bovenlicht. De achterkant krijgt openslaande tuindeuren. Ik ben zowel geïnteresseerd in een casco oplevering als in een kant en klare. De afwerking aan de buitenzijde willen wij hout of kunststof. Over hoe de aanbouw verwarmd moet worden zouden wij graag nog willen overleggen met de vakman. Wij hebben nog geen vergunningen in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterhout
dinsdag 01 maart 2022

Aanbouw realiseren (~22m2)

We willen een aanbouw aan de keuken laten realiseren, ook wel een tuinkamer / kantoor / chill ruimte. Deze zal 4 bij 5.50 bij 2.50 m hoog moeten worden. De buitenzijde willen we net als de woning zelf, dus in stenen en afgepleisterd. De kozijnen graag van hout. De binnenzijde mag casco opgeleverd. Hierbij zouden we graag de vloerverwarming laten doortrekken. Geen lichtkoepel gewenst. Overigens hebben wij nog geen vergunning hiervoor in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Deest
maandag 28 februari 2022

Aanbouw realiseren achterzijde (~19m2)

Wij willen een aanbouw laten realiseren, van 3,5 bij 5,5 meter. (vergunningsvrij). De buitenzijde graag afgewerkt in metselwerk en de binnenzijde casco of woonklaar opgeleverd, graag een offerte voor beide situaties. We willen grote houten openslaande deuren. De verwarming mag aan de hand van radiatoren, maar dat kan ik eventueel zelf. Graag met 2 lichtkoepels.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
donderdag 17 februari 2022

Aanbouw realiseren achterzijde (~18m2)

Wij willen een gemetselde aanbouw aan bestaande woning, achtergevel moet er dus uit, vloerwarming, (houten) schuifpui, achterdeur en lichtstraat. Voorbereiding nieuwe keuken. Het gaat om een oppervlakte van 18m2, vergunningsvrij. Sausklaar opgeleverd. We hebben een calculatie van 80000 euro wat ver boven het budget ligt. Er is een tekening beschikbaar. Denkt u een reëlere prijs te kunnen bieden?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Druten
woensdag 12 januari 2022

Aanbouw begane grond achterkant

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Lent die eind 2022 klaar is. Helaas is onze begane grond te klein en deze zouden wij graag willen vergroten. We zouden een aanbouw willen doen van 5.1 meter breed bij 1.20/2.00 meter diep. We zouden graag een glazen achtergevel willen die helemaal open kan. Zo betrek je de tuin mooi bij het huis. De buren hebben beide een aanbouw van 1.20 dus we kunnen die muren gebruiken. Graag horen we wat jullie een goede optie lijkt! En wat hiervan de kosten zijn. Voorkeur voor een complete oplevering met een stalen constructie. Willen ook de vloerverwarming .


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
zondag 26 december 2021

Aanbouw zijkant realiseren (~15m2)

Wij willen aan de zijkant van de woning een uitbouw voor keuken laten realiseren. Bestaande keuken muur doorbreken en circa 3m x 5m aanbouwen. De buitenzijde willen we deels gemetseld en deels in hout afgewerkt. De kozijnen verzorg ik zelf, maar ik ontvang graag wel nog een offerte voor hout kozijnen. De binnenzijde mag dan woonklaar opgeleverd worden. Het liefst willen we voor deze uitbouw ook vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
woensdag 27 oktober 2021

Aanbouwen van erker 6m2

Erker van circa 4m bij 1,5 m. De buitenzijde willen we deels gemetseld afgewerkt, waarvan de kozijnen van hout. Als het mogelijk is wil ik de huidige ramen hergebruiken. De binnenzijde willen we graag woonklaar opgeleverd. Hierbij wil ik eventueel de vloerverwarming doorgetrokken hebben. De vergunning zou ik mbv de vakman willen aanschaffen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lent
vrijdag 15 oktober 2021

Erker 3m breed woonklaar

Ik wil graag een prijsindicatie voor de aanbouw van een standaarderker van 3x1 meter. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. De kozijnen weet ik niet, graag advies.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Malden
woensdag 13 oktober 2021

Aanbouw achterzijde 9m2

Wij willen graag een aanbouw van 3 x 3 meter. Met 1 deur naar buiten. Doorbraak van woonkamer naar de aanbouw ook met 1 deur. Verder plat dak met goede isolatie. De buitenzijde wil ik in hout afgewerkt, maar de kozijnen van hardhout. De binnenzijde wil ik graag woonklaar opgeleverd. Mag verwarmd worden aan de hand van radiatoren. Geen lichtstraat gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijmegen
vrijdag 01 oktober 2021

Aanbouw realiseren

Wij zoeken een aanbouw voor de voorkant van de woning. Vergunning, sonderingsrapport, en constructie tekeningen is allemaal al goedgekeurd. De oude uitbouw moet eerst verwijderd worden i.v.m verzakking. De uitbouw moet een schuin dak hebben van de gemeente. Het betreft 5,5 breed en 1,75 diep. We horen graag van u


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterhout
donderdag 30 september 2021

Aanbouw voorzijde 11m2

Wij willen een aanbouw aan de voorzijde van het huis Onze bestaande uitbouw is aan het verzakken en moet dus helemaal weggehaald worden. Uitbouw wordt ongeveer 5,5 bij 2


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterhout
Offertes aanvragen