Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Middelburg

Uitbouw achterzijde realiseren ~12,5m2 - Aanbouw - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde realiseren ~12,5m2

Wij zoeken een vakman voor het realiseren van uitbouw van 2,5m breed en 5m lang. De afwerking willen wij met hout. Wij willen het liefst een woonklare oplevering. Wij hebben er kozijnen van hout in gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Er moet wel een gevel doorbroken worden.


Aannemer Wissenkerke

Offertes aanbouw in Middelburg aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Middelburg

dinsdag 25 juli 2023

Aanbouw achterkant 25m2

We willen graag een aanbouw aan de achterkant vd woning (liefst met overkapping) om leefruimte te vergroten. Het gaat om een nieuwe woning waarvan het koopcontract al is getekend. Ik denk dat ik ongeveer 25m2 wil laten aanbouwen, het liefst zo veel mogelijk. De afwerking van de buitenzijde willen we graag van steen in combinatie met een grote glazen wand die we open kunnen schuiven. Eventueel ook nog een overkapping voor de uitbouw plaatsen. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs wat er gedaan moet worden. Ik denk dat ik geen vergunning nodig heb, moet ik nog checken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Goes
zondag 14 mei 2023

Realiseren van een aanbouw

Ik wil een aanbouw laten realiseren van 36m². De binnenzijde wil ik casco afgewerkt hebben. De buitenzijde laat ik mij graag over adviseren. Het materiaal voor de kozijnen wil ik van hout hebben. In de aanbouw moet een lichtkoepel geplaatst worden met de gehele breedte van glas.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wissenkerke
maandag 26 april 2021

Aanbouw plaatsen

Ik wil een aanbouw van 5 x 2,5 meter met een plat dak en 2 openslaande deuren plaatsen. Het moet casco opgeleverd worden met houten koozijnen, een fundering en een stenen buitenkant. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, maar ik ga uit van wel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Goes
woensdag 10 maart 2021

Aanbouw 15m² sausklaar

Aan de voorkant van ons huis willen wij wellicht een aanbouw plaatsen. We hebben nog geen vergunning. Het gaat om 5 meter breed en 3 meter diep. De voorkant moet bestaan uit een schuifpui/openslaande deuren. De buitenzijde van de aanbouw weten we nog niet, we willen denk ik de goedkoopste optie, eventueel ook meer een serre vorm. Oplevering van de binnenkant willen we sausklaar. We willen in ieder geval dat er radiatoren worden geplaatst. Ook willen we graag een lichtstraat in het dak, het wordt een soort verlenging van de woonkamer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kerkwerve
zondag 24 januari 2021

Uitbouw

De te maken uitbouw is uitwendig circa 3,3 meter x 4,05 meter en dient aan te sluiten op de reeds aanwezige aanbouw. De uitbouw zal niet de volledige breedte van het huis betreffen, maar op de foto ''toelichting'' heb ik aangegeven tot waar de uitbouw ongeveer zal komen (rode lijn).. In de te maken uitbouw dienen velux dakramen geplaatst te worden. Aan de achterzijde moet een houten schuifpui geplaatst worden, de aankoop hiervan doe ik bij mijn vaste kozijnen leverancier. De zijkant van de aanbouw zal een volledig blinde muur zijn. Graag wil ik uiteindelijk elektrische vloerverwarming (als bijverwarming) in de uitbouw, dus mocht het noodzakelijk of gemakkelijker zijn om dit direct mee te nemen wanneer de fundatie / vloer gestort wordt, dan kan dit ook meegenomen worden in de offerte. Verder kan deze casco worden opgeleverd. Vergunning is niet nodig en de constructie zelf houtskeletbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Brouwershaven
donderdag 14 januari 2021

Aanbouw realiseren aan woning

Ik heb 2 houskelet zijwanden nodig van 3,5mx2,5m voor een schuin dak met zelfdragende dakpanelen en een waar een schuifpui van 5m in komt met de gehele breedte van 7,1m. De aanbouw moet aansluiten aan het dak van het bestaande huis. De bestaande aanbouw wordt verwijderd. Constructie houtskelet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wemeldinge
dinsdag 08 december 2020

Serre laten plaatsen

Wij willen een serre uitbouw van 2,5 x 6,5 meter realiseren aan de achterkant van een woning. Dit betreft een woning waar momenteel een houten aanbouw met keuken is geplaatst. Die willen wij vervangen. Momenteel is de originele pui van het huis nog aanwezig. Met de nieuwe serre willen we die er ook uit halen. De zijkanten zullen moeten worden opgemetseld. Aangezien er aan beide kanten tuinen aangrenzen van de buren. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, zonder fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Middelburg
woensdag 04 november 2020

Aanbouw aan de achterzijde plaatsen

Ik wil graag een casco, houten aanbouw van 8 x 5 meter laten plaatsen. Er moet een schuifpui in, en er moet een draagmuur verwijderd worden. Verder wil ik dat er een plat dak op komt en dat de buitenkant gemetseld is. Het terrein is makkelijk te bereiken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwerkerk
dinsdag 20 oktober 2020

Erker achterzijde woning aanbouwen

Ik wil graag een kleine erker met openslaande deuren naar de tuin aanbouwen aan de achterkant van de woning. De erker komt in de plaats van een bestaand raam. Het bestaande kozijn is 2.20 breed. De erker zou dan 1 meter diep en 2.20 breed moeten zijn


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw 's-Heerenhoek
vrijdag 09 oktober 2020

Een casco aanbouw bij de keuken maken voor een washok

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het aanbouwen van een washok bij mijn keuken. Dit is aan de achterzijde van de woning. De bouw dient 200 cm diep en 230 cm breed te worden. Graag een dicht dak en casco opleveren. Graag gemetselde bouw met een kunststof kozijn en deur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Middelburg
dinsdag 06 oktober 2020

Een casco aanbouw achter een hoekwoning realiseren

Wij zijn op zoek naar een specialist voor het bouwen van een uitbouw achter ons twee-onder-een-kapwoning. Graag hout skelet bouw met dicht dak en casco opleveren. De uitbouw dient 465 bij 300 cm groot te zijn met een radiator en verder openslaande deuren (hout kozijn). De woning is bereikbaar via de zijkant. Er is nog geen fundering voor de uitbouw aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zierikzee
woensdag 08 januari 2020

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw 's-Heerenhoek
zondag 29 december 2019

Aanbouw achterzijde woning

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbouwen aan de achterzijde van een vrijstaande woning. De woning is circa 7 mtr breed. De aanbouw moet circa 3 meter diep zijn. Aan de achterzijde willen we graag openslaande tuindeuren met zijlichten en rolluiken. Incl vloerverwarming/ cv en Electra. Stucwerk doen we zelf. We zitten te denken aan een houten of gemetselde uitbouw, kunt u de kosten hiervan apart vermelden in de offerte? Ik hoor het graag.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kapelle
zaterdag 30 november 2019

Aanbouw met opbouw realiseren

Mijn huis wil ik graag vergroten, het liefst met een opbouw op het platte, aangebouwde stukje van 1.57 m bij 6 m en, dit wil ik uitbouwen met 2 m naar voren. Daarboven op wil ik een houtskeletopbouw van 6 bij 2 m uitbouw in totaal. De uitbouw en de opbouw graag van metselwerk en graag isoleren. Zo goedkoop mogelijk, maar wel degelijk. Vergunning is denk ik niet nodig, maar wellicht wel. Mijn makelaar zei dat er tot helemaal achteren uitgebouwd kan worden. Graag de prijzen voor de casco- en de complete oplevering apart benoemen. Momenteel staat mijn huis te koop, maar wellicht met een vergroting dat ik dan niet hoef te verhuizen. Graag uw advies. Als u foto's nodig heeft stuur ik ze graag toe als u zegt wat u nodig heeft. In de bijlage de brochure van de verkoop, het gaat om de achterkant. Graag een offerte voor de opbouw, zonder de uitbouw; een offerte van de opbouw met uitbouw en een offerte van alleen de uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oostkapelle
woensdag 14 augustus 2019

Prefab uitbouw achtergevel

Ik wil graag een prefab aanbouw van 5 bij 3m. Verwijderen van de achtergevel en het plaatsen van een stalen bind moet nog gedaan worden. Daarnaast moet er ook een fundering gelegd worden. Indien mogelijk, elektra/leiding werk ter info op de offerte erbij zetten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Colijnsplaat
Offertes aanvragen