Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Maassluis

5 nieuwe kozijnen + Dakkapel renovatie - Aanbouw - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

5 nieuwe kozijnen + Dakkapel renovatie

We willen het hele huis nieuwe kozijnen met glas. Het gaat om 4/5 kozijnen. We willen HR++ glas en we weten niet zo goed of we houten of kunststof kozijnen willen die hierbij passen. Daarnaast wil ik een dakkapel renovatie, we willen dat deze onderhoudsvrij wordt. Hij is nu van hout en deze willen we van kunststof hebben, zodat we geen onderhoud hoeven te plegen. We willen ook HR++ erin zetten, ipv dubbelglas.


Aannemer Maassluis

Offertes aanbouw in Maassluis aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Maassluis

maandag 12 juni 2023

Aanbouw aan zijkant woning

Wij willen vergunningvrij een aanbouw bouwen van 7x7 aan de zijkant aan de woning. Er zijn geen heipalen nodig (sondering aanwezig) en kan op staal worden gebouwd mbv fundering. Ik ben er nog niet helemaal uit van de buitenafwerking, ik denk traditioneel gemetseld. De binnenzijde wil ik het liefst woonklaar opgeleverd hebben. Ik bezit al van vloerverwarming, dus er moet gekeken worden hoe ver dit verlegd kan worden. Er zit een bestaande dubbele deur die eruit gehaald moet worden, er zal dan een draagbalk in moeten. Ik wil ook een lichtkoepel of lichstraat. Zie bijlage schets van architect


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rozenburg
vrijdag 27 januari 2023

Aanbouw plaatsen L-vorm

Ik wil een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van de woning van ongeveer 2 bij 3. Dit is vergunningsvrij. Ik zou graag afwerking in overleg en verder glazen deuren met kozijnen in overleg. Oplevering casco. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maassluis
dinsdag 07 juni 2022

Woonklare traditioneel gemetselde uitbouw zijkant woning

Aanbouw aan de zijkant van het huis. Betreft hoekwoning. Dit is waarschijnlijk vergfunningsvrij. Aanbouw +/-10 bij +/- 3 mtr. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking met kunststof kozijnen. Verder wil ik een woonklare oplevering. Gevel moet worden doorbroken. De uitbouw verwarmen graag nog in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Brielle
donderdag 19 mei 2022

Aanbouw met opbouw realiseren (53m2)

Ik wil graag een aanbouw met daar bovenop een opbouw laten realiseren. De afmetingen hiervan worden 6,8 X 7,8 meter. De afwerking van de buitenzijde wil ik deels van hout en deels metselwerk. De binnenzijde mag casco of sausklaar opgeleverd worden. Wel wil ik de kozijnen van hout. Hierin wil ik ook een vloerverwarming laten doortrekken, als dat mogelijk. De gevel hoeft doorbroken te worden. Overigens heb ik hiervoor nog geen vergunning in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rozenburg
maandag 04 april 2022

aanbouw/uitbouw realiseren

we willen een aanbouw laten plaatsen van 2,5m x6m. we willen een schuifpui van kunststof, de buren links en rechts hebben al een aanbouw staan deze moet ertussen komen. graag casco opleveren. gemetselde gevel, kunststof trimmen gewoon standaard versie van alles. plat dak. doorbrak en staal aanbrengen ( tekeningen en berekeningen zijn aanwezig).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maassluis
maandag 27 december 2021

Gevel achterhuis verplaatsten plus bouwen aparte garage

In ons nieuwe huis waar wij in mei de sleutel van krijgen willen wij de achtergevel laten uitbouwen. Daarnaast willen we ook een garage laten bouwen. Voor beide projecten hebben we geen vergunning nodig. De aanbouw moet worden verlengt met 2 meter en betreft de gehele breedte van het huis, van 8,5 meter. De aanbouw heeft een oppervlakte van 17m2. Deze willen wij traditioneel gemetseld hebben. De binnenzijde willen we woonklaar hebben opgeleverd. Hierbij willen we de kozijnen van kunststof. In de aanbouw willen we graag vloerverwarming. De gevel moet worden doorbroken en we zouden hier graag een schuifdeur in willen zetten. Naast de aanbouw willen we een garage laten bouwen. Deze willen we tegen de schuur aan met een afmeting van 7 meter bij 3 meter. De buitenkant willen we traditioneel gemetseld hebben en de binnenkant willen we graag casco opgeleverd hebben. In de garage willen we vloerverwarming laten aanleggen van 21m2. De garage moet een plat dak krijgen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rozenburg
maandag 06 december 2021

Uitbouw achterzijde realiseren (9m2)

We willen een aanbouw achter laten doortrekken. Er staat al een stuk keuken aangebouwd en zal dan 3x3 extra aangebouwd worden. Met een schuifdeur. Nu begreep ik van mvr waarvan we het huis gekocht hebben dat het stuk aanbouw wat er nu staat niet geheijd is. Geen idee of dit nodig is, dus hier zal even naar gekeken. Verder wil ik de buitenzijde in bakstenen hebben, maar de kozijnen van hardhout. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd, maar dit nog even in overleg. De huidige gevel zal hierbij doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rozenburg
vrijdag 26 november 2021

Woonserre aanbouwen (~11,5m2)

Ik wil graag een woonserre aan laten bouwen, vergunningsvrij. Deze moet 2 meter diep en 5,78 breed worden, ook zal deze tussen 2 bestaande muren geplaatst moeten worden. De buitenzijde wil ik dus van glas en de kozijnen wil ik graag van kunststof of aluminium, graag een offerte voor beide. De binnenzijde graag sausklaar opgeleverd. De verwarming regel ik zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rozenburg
woensdag 03 november 2021

Uitbouw achterzijde huis bouwen

Wij willen een uitbouw plaatsen. Er moet geheid worden. De maten zijn 5.12 bij 2.5. Aan 1 zijde bij de buren al een aanbouw. Horen het graag. Voorkeur voor een complete oplevering met een metsel constructie. Wel graag kunststof kozijnen met openslaande deuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maasdijk
maandag 30 augustus 2021

Fundering realiseren 24m2

Wij zouden graag een aanbouw realiseren met een afmeting van 6x4 meter en hiervoor hebben we een fundering voor nodig. Ons huis is gebouwd op een betonnen plaat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rozenburg
zondag 23 mei 2021

Onze nieuwe woning uitbouwen de achtertuin in

Wij krijgen in oktober de sleutel van ons nieuwe huis in rozenburg. We zouden graag een aanbouw willen laten plaasten van 1.5 diep en 6.25 lang. Er bevindt zich geen vloerverwarming in het huis. We zouden tevens graag een 4 delige pui willen, met 2 vaste delen en 2 schuifbare delen. Graag een casco uitbouw voorzien van kunststof kozijnen. Daarnaast een dicht dak. Betreft een hoekwoning bereikbaar via de zijkant


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rozenburg
vrijdag 09 april 2021

Uitbouw achterzijde + zijkant

We willen een aanbouw laten plaaten. De aanbouw is vergunningsvrij. Het zal uitkomen op zo'n 4 meter aan achterzijde en over breedte van 8 meter. Met nog een stuk aan de zijkant van 2x3 meter. Constructie van steen, in de stijl van het huis, Met plat dak, 1 deur zijkant, en aan de achterzijde harmonica gevel van triple glas met kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maasland
vrijdag 19 februari 2021

Aanbouw met keuken plaatsen

Wij willen een uitbouw plaatsen van 2,5 x +/-5,5 m achter ons huis met plat dicht dak. Kozijnen van hout of kunststof, en dubbele deuren. Stalen constructie of gemetselde muren. Draagmuur verwijderen niet noodzakelijk. Heien is niet nodig. Graag woonklaar opleveren. Wij willen hier tevens een nieuwe keuken in laten plaatsen (nabij de oude keuken/op de plek van). Installatie eventueel door vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maassluis
donderdag 21 januari 2021

Aanbouw achterzijde huis van 1 meter diep plus vloerverwarming

We willen een kleine aanbouw van 1 meter diep en 6 meter breed. Wel graag inclusief vloerverwarming. In de woonkamer ligt al vloerverwarming. We zouden de volledige vloer van zowel bestaande bouw als nieuwe bouw opnieuw willen laten leggen en plafonds netjes doortrekken. We willen de huidige kozijnen opnieuw gebruiken en we willen een gemetselde constructie. Ik ga graag met een specialist in gesprek over wat er mogelijk is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Brielle
zaterdag 20 juni 2020

Uitbouw achterzijde huis met dakterras en serregevel

Aanbouw achterzijde huis à 4 x 5 m, waarvan 2.60 x 5 m met dakterras. 1.40 x 5 m in vorm van serre met schuin dak en schuifpui. Huidige balkon (1.30 m à 5 m) moet verwijderd. Verder moet er elektra aangelegd worden en wanden. De rest doe ik zelf. Nog geen vergunning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maassluis
Offertes aanvragen