Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Maarssen

Uitbouw achter het woonhuis bouwen - Aanbouw - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen gaan uitbouwen aan de achterzijde van de woning, 2.50 meter bij 5.50 meter. Verder willen we elektra laten aanleggen, elke kant van de muur 1 stroompunt, en in het plafond 1 stroompunt. Ook de verwarming willen we door leggen tot in de uitbouw. Verder willen we kunststof openslaande deuren, met aan elke kant nog een vaste raam van 0.50 meter. En als laatst 2 lichtkoepels van elk 1 m2. De uitbouw mag casco verder opgeleverd worden en de vergunning is onbekend.


Aannemer Maarssen

Offertes aanbouw in Maarssen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Maarssen

maandag 21 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

Betreft uitbouw achterkant huis (270 bij 510). Bij 1 buur staat reeds een uitbouw. Bij de andere niet. 4 Palen zijn nodig (info 2 buren die reeds hebben uitgebouwd). Uitbouw verder standaard inclusief verschillende lichtpunten en stopcontacten. realisatie kwartaal 3 of 4 in 2024. Toegang naar de tuin zoveel als mogelijk is met constructie die helemaal open kan (meest optimale verbinding met de tuin).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
vrijdag 12 november 2021

Aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen een aanbouw van 5.5 breed en 3 meter diep. De afwerking aan de zijkant misschien gemetseld. De oplevering aan de binnenzijde willen wij saus klaar. Over het verwarmen van de uitbouw willen wij echt nog overleggen met de vakman. Er moet wel een gevel doorbroken. Wij willen waarschijnlijk onze huidige kozijnen behouden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
donderdag 11 maart 2021

Aanbouw realiseren

We hebben plannen voor een aanbouw/garage/schuur naast onze woning, zie bijgevoegde tekening. In deze tekening is de bestaande (spouw)muur in zwart weergegeven. Hiertegen aan willen we de aanbouw plaatsen, de muren hiervan zijn in rood aangegeven. Aan de voorkant (beneden op de tekening) willen we een dubbele (garage) deur. Aan de achterkant willen we de uitbouw nog ongeveer 3 meter laten uitsteken achter de achtergevel (aansluitend op de bestaande muur). In de kleine zijmuur die hierdoor ontstaat willen we een enkele deur en een raam. De uitbouw moet ongeveer 3 meter breed worden t.o.v. de bestaande zijmuur. De buitenmuur van de uitbouw wordt dan tegen de perceelgrens aangebouwd. Van voor naar achter is de buitenmaat dan ongeveer 9 meter lang. Het dak is plat en het plafond ligt op ongeveer 2,5 meter hoog. Het dak moet (gedeeltelijk) licht doorlatend worden. We willen de (betimmering van de) bestaande goot van het huis (houten rabatdelen) aan de voorkant laten terugkomen bij de uitbouw. Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte en een indicatie van de verwachte bouwtijd en wanneer dat uitgevoerd zou kunnen worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
maandag 21 december 2020

Uitbouw erker voorzijde

Wij willen aan de voorzijde een erker laten aanbouwen. Betreft een tussenwoning uit 1965. Maat 3 x 1 / 1,20 met overkapping naar voordeur. De erker moet helemaal afgewerkt worden met houten constructie, een fundering, en houten kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
maandag 05 oktober 2020

Uitbouw realiseren

Aan de achterzijde van een jaren dertig woning wil ik graag een moderne aanbouw realiareren van 3 bij 6. het plafond heeft een hoogte van 2.76 meter. De aanbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een houten constructie. Het komt aan de achterzijde dus er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
zondag 14 juli 2019

Fundering op staal ten behoeve van een uitbouw

Medio september wil ik starten met de uitbouw van mijn recent aangeschafte woning. De aanbouw aan de achterzijde van de woning wordt circa 4 x 5 meter en wil ik funderen op staal, middels het EPS elementen of een keuze naar jullie inzicht. Het casco zal ik bouwen met HSB wanden/constructie. Hebben jullie voor mij een prijs voor het funderen? - Grondverzet in eigen beheer - Koudebrug oud-nieuw kan ik e.v.t. zelf verzorgen - Exacte maatvoering volg - Zie tekeningen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
zondag 28 april 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen achter aan ons nieuwe huis een aanbouw realiseren van 2-2,5 bij 6 meter. Hierbij zal hoogstwaarschijnlijk ook geheid moeten worden. Wij zouden openslaande kunststof deuren willen. Waar we nog over in dubio zijn is een dicht dak, lichtbakken of een dak van glas. Prijzen zullen hierin doorslaggevend zijn voor ons. Ten slotte willen we het liefst ook de (draag)muur tussen keuken en woonkamer doorbreken. Dus we zijn ook benieuwd naar de kosten hiervoor. In totaal hebben wij rekening gehouden met een budget dus we zijn benieuwd naar opties binnen dat budget.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Breukelen
maandag 09 april 2018

Serre vervangen en uitbouwen

Bestaande houten serre aanbouw van ongeveer 5 meter breed x 0,5 meter diep vervangen & uitbouwen, 5 meter breed x 2 meter diep.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
dinsdag 12 december 2017

Uitbouw aan rijtjeswoning maken

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn rijtjeswoning. De ruimte dat ik graag wil laten aanbouwen is 5.50 bij 2 meter. Het huidige kozijn wil ik graag in de uitbouw laten her gebruiken. De elektra en verwarming dient te worden doorgetrokken, verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er is een meldplicht voor het plaatsten van de uitbouw, verder hoeft er geen vergunning aangevraagd te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
woensdag 12 april 2017

Aanbouw en dakkapel plaatsen

Graag zouden we contact willen over een uitbouw aan de achter- en zijkant van de woning, over 2 verdiepingen. De breedte van de woning is nu 4.70 meter en de lengte 9 meter. Er moet een fundering voor gemaakt worden. Afhankelijk van de prijs en wat er mogelijk is gemetseld of op andere wijze opbouwen. Met veel glas bij de woonruimte en bij de praktijkruimte alleen een raam. Achter willen we via de schuifpui naar de aanbouw. Als het financieel haalbaar is, willen we de gevel op een of meer plaatsen laten doorbreken. De huidige keuken moet verplaatst worden maar de uitbouw en de badkamer op de eerste verdieping wordt ook verplaatst. Tevens een dubbele dakkapel over de gehele breedte van de woning. Het is een hoekwoning. Graag hoor ik van u wat de verwachtte kosten zijn. Onze voorkeur heeft veel natuurlijke producten als hout en zoveel mogelijk licht. Er moet nog een berekening gemaakt worden en ook een vergunning worden aangevraagd. Ik heb wel al een tekeningen/situatieschets voor gemaakt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
maandag 18 juli 2016

Aanbouw plaatsen en compleet afwerken

Wij willen graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van onze woning deze is 5.40 meter breed en de aanbouw moet 3 meter diep worden over de gehele breedte. De aanbouw moet voorzien worden van een kunststof schuifpui. Ook de binnenafwerking stucwerk en elektra wil ik graag in de offerte terugzien. Graag ontvang ik van u vrijblijvend een kostenoverzicht bij benadering


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
woensdag 26 maart 2008

Aannemer

Wij willen een aanbouw met het liefst een schuin dakpannen dak tegen de achterkant van ons huis. Breed 4,30, plafondhoogte 2,50 en 2 meter diep. Een schuifpui (hout) en 2 dakramen voor extra lichtinval. De binnenkant een convectorput en 2 stroompunten tegen de muur en glad afgestukt. Fundering en metselwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
woensdag 03 januari 2007

Aannemer

Allereerst moeten er tekeningen en constructie berekeningen uitgevoerd worden voor de bouwaanvraag. Aan de achterkant de kamer/keuken buitenwand afbreken en een aanbouw tussen de bijkeukens worden geplaatst. Er moet een fundering worden gelegd; wanden geisoleerd/gemetseld, kunstof raam/deuren inzetten en een plat dak met solar tubes. De verwarming moet weggehaald worden en een convectorput geplaatst. Wanden moeten worden gestuct (ook de bestaande binnenmuren). Binnen moet een houten/glas wand worden weggehaald en een nieuw kozijn geplaatst. Eventueel nieuwe houten vloer leggen in oude en nieuwe gedeelte van de woning plus keuken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Breukelen
woensdag 25 januari 2006

Aannemer

Aanbouw garage en keuken. Bestaande dakkapel renoveren. Het gelijk trekken van de keuken met de buren (2 meter uitbouw) en aanbouw garage in dubbelsteens metselwerk met plat dak. Bestaand kozijn keuken overplaatsen. Nieuwe houten voordeur, gelede garagedeur, kunststof raamkozijn in garage. Verwarming, electra, en water in garage. Gas, elektra en waterpunten in keuken. Nieuwe groepenkast. Afwerking plafond en wanden in keuken en hal met spuitstuc. Vleoren gald afgewerkt. Tussendeur garage naar hal. Bestaande dakkapel renoveren. Dak opnieuw dekken, voor en zijkanten afwerken met trespa of kunststof delen. Idem hout voorgevel tussen badkamer en slaapkamerraam vervangen. Kozijnen schilderen eventueel vernieuwen. Afhankelijk van prijsopgave. Liefst zo spoedig mogelijk kunnen beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maarssen
dinsdag 22 november 2005

Aannemer

Gevraagd opbouw op bestaande aanbouw om meer ruimte boven te creeren. Gezocht een tekening en een bouwaanvraag bij de gemeente en bij goed keuring een aannemer. Opbouw met schuin dak omhoog en plat dak. Aan de voorkant in schuinedak een tuimelraan en aan de zijkant een raam wat open kan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Breukelen
Offertes aanvragen