Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Aanbouw

Dakopbouw realiseren (~36m2) - Aanbouw - Lelystad

Dakopbouw realiseren (~36m2) - Aanbouw - Lelystad

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakopbouw realiseren (~36m2)

Wij willen graag een dakopbouw met de afmetingen 11.60 m bij 3.15 m laten realiseren. Wij hebben nog geen vergunning in bezit, dit zouden mbv de vakman willen aanschaffen. De buitenzijde willen we in metselwerk of kunststof afgewerkt, graag een offerte voor beide situaties. De kozijnen willen we van hout. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Graag verwarmd aan de hand van radiatoren. De doorgang willen we vanuit de eerste verdieping, dus deze gevel zal deels doorbroken moeten worden.


Aannemer Lelystad

Offertes aanbouw in Lelystad aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Lelystad

zondag 14 november 2021

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een aanbouw van 5 meter breed en 3 meter diep laten bouwen aan de achterzijde van onze woning. De afwerking aan de buitenzijde willen wij nog in overleg doen. De oplevering aan de binnenzijde willen wij casco. Wij willen de huidige kozijnen behouden. De aanbouw willen wij laten verwarmen d.m.v. vloerwarming. Er hoeft waarschijnlijk geen gevel doorbroken worden. Wij hadden er wel een licht koepel in gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
maandag 25 oktober 2021

Serre vervangen voor aanbouw 20m2

Wij hebben aan de achterkant van de woning een serre. Wij willen ipv een serre een aanbouw, zodat wij deze ruimte aan onze woning kunnen toevoegen. (vermoedelijk 5X4 meter) De buitenzijde willen we dan gemetseld afgewerkt, waarvan de kozijnen van hout. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd hebben. De huidige gevel zal hierbij doorbroken moeten worden. Over de verwarming ben ik nog niet helemaal uit, dit ligt aan de prijs.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
dinsdag 05 oktober 2021

Aanbouw met 2 verdiepingen realiseren

Wij willen tegen onze B&B een aanbouw van 2 verdiepingen bijbouwen. Het is bedoeld om meer kamers te hebben. De afmetingen zijn lengte 9m, breedte 6m en hoogte 7m. Ik heb nog geen vergunning. Ik wil de buitenzijde afgewerkt hebben met traditioneel gemetseld. De afwerking binnen wil ik saus klaar. Ik wil graag kunststof kozijnen en de uitbouw moet verwarmd worden met vloerverwarming. Er hoeft geen gevel doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
vrijdag 13 augustus 2021

Aanbouw achterzijde huis

Betreft aanbouw +/- 21 vierkante meter plus fundering. Voorkeur voor een casco oplevering met een houten constructie. Daarbij ook graag 3 lichtkoepels.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
woensdag 19 mei 2021

Een uitbouw achter en deels naast de woning bouwen

In ons nieuwe huis willen wij graag een uitbouw aan de achterzijde van 2,5m over de gehele breedte van de woning (ca 5,8m). Hierin zouden wij graag harmonicadeuren willen. Daarnaast willen wij aan de zijkant een aanbouw van 2,5-3m breed. Deze moet gelijk komen met de achterzijde, wat inhoud dat de lengte ca 5,7m wordt. Hierin moet een (open) halletje, berging en fietsenschuur worden gerealiseerd en er moet (evenals aan de achterzijde) een geveldoorbraak komen, zodat er een grote leefkeuken overblijft. Ik hoor graag een indicatie van de kosten en wanneer dit evt gerealiseerd kn worden. Het betreft een hoekwoning en waarschijnlijk vergunning technisch is hier het een en ander voor nodig. Heb graag dat de vakman dat regelt. De uitbouw graag met dicht dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
donderdag 18 maart 2021

Uitbouw achtertuinzijde

Wij hebben onlangs een woning aangeschaft waar wij zowel een aanbouw willen plaatsen aan de tuinzijde van 489 cm breed and 250 cm diep. Wij betreden de nieuwe woning op 1 juni 2021, al is het mogelijk om eventuele werkzaamheden eerder te verrichten daar wij de nieuwe woning van familieleden hebben gekocht. In de huidige situatie zit reeds een schuifpui aan de tuinzijde welke hergebruikt / verplaatst kan worden naar de 'nieuwe achterwand'. Op de plek waar nu de schuifpui zit zouden wij graag een tussenmuur (room-divider) willen plaatsen. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk. een fundering, en een gemetselde buitenkant. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
zondag 31 januari 2021

Uitbouw achterzijde, fundering ligt al

We hebben een nieuwbouw huis gekocht en we hebben de fundering al aanwezig aan de buitenkant. Hier is onze tuindeur en hier ligt een terras. Onder het terras ligt een fundering al klaar. De aanbouw komt aan de achterkant, geen vergunning nodig. Het gaat om 2 muren, 1 muur van 4 meter en een klein muurtje wat mogelijk een raam kan worden, en natuurlijk een dak. Traditionele bouw heeft de voorkeur. Afwerking graag sausklaar of woonklaar, in overleg. Sowieso 1 raam, wellicht meer, kozijnen kunststof of aluminium, liefst zo onderhoudsvrij mogelijk. Vloerverwarming zit er al in, deze moet aangesloten worden op de rest van het huis.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
woensdag 28 oktober 2020

Aanbouw zijkant/achterkant

Onze woonkamer willen wij graag vergroten. Wij denken 2.5 mtr (zijkant) lengte 5.5 mtr. doorlopen naar achter zijde ook 2.5 mtr. breedte 4.48 mtr (4.5) ongeveer. grotendeels glas met schuif/opslaande deuren. Plat dak. Kan evt. indien nodig via whatsapp foto's sturen. Heb nog wat ideeën maar kom daarvoor graag in contact.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
zaterdag 03 oktober 2020

Een uitbouw met opbouw realiseren achter een tussenwoning

Ik wil graag mijn woning aanbouwen zoals op tekening is aangegeven. Dit is mijn voorkeur, afhankelijk van de kosten kan er ook besloten worden om alleen de woonkamer aan te bouwen. De volledige pui aan de achterzijde is van glas over de maximale breedte en met 2 schuifdeuren. Het dak moet zonnepanelen kunnen dragen. Isolatie is zeer belangrijk van deze uitbouw. Er moet grond worden uitgegraven voor de bgg uitbouw. hierin zitten geen ramen etc in, het is gesloten aan alle kanten, muv de woningkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
maandag 17 augustus 2020

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Een aanbouw aan de achterkant van het huis met openslaande deuren van 5,5m breed en 3 meter diep. Aan de buiten en binnenkant volledig afgewerkt. Het betreft een aanbouw met doorbraak van bestaande gevel. Stenen rondom met een raampartij aan de voorkant met openslaande deuren, bij voorkeur kunststof kozijnen. Het moet gebouwd worden aan de achterzijde van een tussenwoning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
zondag 14 juni 2020

Aanbouw zijkant casco

Aan de zijkant van ons hoekhuis willen we een casco-aanbouw laten plaatsen met een doorgang naar de woonkamer door de dragende zij-muur. In de aanbouw willen we een slaapkamer met badkamer realiseren. De afmeting van de aanbouw wordt 11,00 meter lang en 4,00 meter breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
maandag 27 april 2020

Fundering met heipalen maken en een constructie en bouwtekening maken

Het gaat om een fundering met heijpalen voor een aanbouw van circa 6 m bij 2.5 m. Graag een offerte voor een complete fundering dus met graafwerkzaamheden, heijpalen, bekisting en storten van beton. Onze tuin heeft een achterom dat uitkomt op een vrij smal steegje. Tevens moet er ook een constructie en bouwtekening gemaakt worden. Rond eind juli zouden we graag beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
dinsdag 11 juni 2019

Heien en fundering

De aanbouw die wij gaan plaatsen, vervangen, is globaal 6 X 7 meter. De buren zijn als de dood voor trillingen bij gebruik van holle buispalen. De berekening voor de palen zijn aanwezig. Graag wil ik een advies ontvangen of holle buispalen verstandig zijn of dat dit schroefpalen moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
dinsdag 21 mei 2019

Aanbouw en opbouw realiseren

Ik wil graag een opbouw en een aanbouw laten plaatsen. Opbouw: - 60 m2 - Er is een vergunning nodig - Compleet opgeleverd met stucwerk, elektra en leidingen - Ik weet nog niet van welk materiaal het moet zijn Aanbouw: - 3,5 bij 4 meter - Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet zijn - Er is geen vergunning nodig - Complete oplevering met elektra en stucwerk - Er moet een fundering in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor, en ook ontvang ik graag een offerte met de prijzen voor de typen materialen voor de aanbouw (dus steen, houtskelet, etc.)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
maandag 05 maart 2018

Uitbouw bouwen aan de woning

Ik wil graag weten wat gaat mij een uitbouw, inclusief vloerverwarming bij jouw bedrijf gaat kosten volgens deze tekening van mijn huis. Graag wacht ik op je reactie. Het gaat om een afmeting van 8 bij 4 meter. Het moet wel gemetseld worden in dezelfde stenen als de stenen van het huis. Dit kan eventueel om een prefab aanbouw heen. Ik wil ook elektra erbij hebben. Een gedeelte moet gestuct worden en een gedeelte niet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lelystad
Offertes aanvragen