Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Kampen

Gemetselde uitbouw achterkant woning met vloerverwarming - Aanbouw - Kampen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gemetselde uitbouw achterkant woning met vloerverwarming

Wij willen een uitbouw achter van 2 meter diep en 8 meter breed. Met kunststof kozijnen en 2 kleine raampjes plus een schuifpui. Afwerking buitenzijde wil ik gemetseld hebben en binnenzijde graag casco opgeleverd. Ik wil graag vloerverwarming laten leggen op de begane grond en in de uitbouw, dit komt op totaal 90m². Als optie zouden wij graag de prijs van een lichtkoepel of lichtstraat willen weten. Wellicht willen we ook de hele benedenverdieping laten stucen.


Aannemer Kampen

Offertes aanbouw in Kampen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Kampen

donderdag 24 maart 2022

Woning zijkant uitbouwen 15m2

Het betreft een uitbouw aan de zijkant. De woning is aan de achterkant 1.20m uitgebouwd, die lijn willen we doortrekken, dus op de plek waar nu de schuur staat en dan voorbij het hoekraam. De afmeting is ongeveer 5 meter lang bij 2.80m breed. De buitenkant willen we traditioneel gemetseld en de binnenkant caso opgeleverd. Heijwerk zal nodig zijn en het doorbreken van de muur. De aanbouw willen we graag verwarmen met 1 radiator. Er zal geen lichtstraat nodig zijn. Er is geen vergunning voor de uitbouw nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
dinsdag 15 februari 2022

Uitbouw woning en aanbouw garage realiseren

We willen achter onze woning een uitbouw van 4 bij 4.8 meter en naast onze woning een garage van 4.7 bij 7 meter. In de bijlage vind je de tekening. Er zal geheid moeten worden met heipalen van 5 meter lang. Ik ben benieuwd of het mogelijk is om deze 2 uitbouwen te realiseren in prefab en wat de kosten dan ongeveer zijn. Er mag een plat dak op. De vloerverwarming en cementdekvloeren doe ik zelf. Wel zou het fijn zijn als er een paar stopcontacten in de wanden zitten. Graag een casco oplevering met houten kozijnen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
vrijdag 29 oktober 2021

Prefab aanbouw realiseren 12,5m2

Ik wil graag een prefab aanbouw realiseren aan de achterzijde van mijn woning, de afmetingen worden dan 5m x 2,5m met een kunststof schuifpui. Dit is vergunningsvrij. De buitenzijde wil ik graag gemetseld afgewerkt en de binnenzijde mag casco opgeleverd. Verwarming regel ik ook zelf hierbij. Geen lichtstraat gewenst. Wel moet hierbij de huidige gevel doorbroken worden en waarschijnlijk zal er ook een fundering in moeten komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
zaterdag 09 oktober 2021

Uitbouw achterzijde woning 12,5m2

Aanbouw achterzijde woning 5m x 2,5m met kunststof schuifpui. Dit is vergunningsvrij. De buitenzijde wil ik graag gemetseld afgewerkt en de binnenzijde mag casco opgeleverd. Verwarming regel ik ook zelf hierbij. Geen lichtstraat gewenst. Wel moet hierbij de huidige gevel doorbroken worden en waarschijnlijk zal er ook een fundering in moeten komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
maandag 22 februari 2021

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Uitbouw over de breedte van het huis (6 m.) en 4 meter diep de tuin incl. nieuwe cv wandradiator en met lichtstraat in dak. Voordat er een gespecificeerde offerte wordt opgesteld zijn wij erg benieuwd naar een richtprijs. Buitenzijde willen wij graag aan de zijkanten traditioneel gemetseld en aan de achterzijde een kunststof kozijn. Binnenzijde willen wij graag sausklaar opgeleverd hebben. Ik laat me graag adviseren over de te gebruiken, wij neigen naar radiatoren. Wij zouden de uitvoer van de aanbouw graag eind augustus/september laten gebeuren indien dit mogelijk is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
zondag 26 juni 2016

Aanbouw aan huis bouwen

Ik wil graag een uitbouw plaatsen aan de achterkant van mijn huis. 5.5 meter breed en 2. 5 meter diep. Afwerking: plat dak, houten kozijnen en openslaande tuindeuren. Indien mogelijk inclusief stucwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
woensdag 13 januari 2016

Woning uitbreiden met een aanbouw

Ik heb een aantal grote klussen die ik graag uit zou willen laten voeren. Ik zou op de bovenverdieping graag een dakkapel willen laten plaatsen. We hebben een bestaande dakkapel, die wil ik doortrekken. We hebben nu 4 slaapkamers. 1 slaapkamer moet omgebouwd worden tot badkamer. In die badkamer wil ik een dakkapel laten plaatsen. Het zal gaan om 4 ongeveer meter. Ook willen we graag een van de slaapkamer bij de twee ander slaapkamers laten trekken. Aan de achterkant willen we een uitbouw van een meter of 4, zodat we de keuken kunnen verplaatsen. Ik weet nog niet precies hoe het allemaal zal moeten worden, graag zou ik advies willen over de mogelijkheden van mijn verbouwing. Ik heb nog geen vergunningen aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
zondag 10 januari 2016

Uitbouw aan huis aanbouwen

Ik wil graag aanbouwen van 2,5m 2. 60 hoog en 5. 60 breed! We hebben schuifdeuren de woning is 5 jaar oud! Ik wil het doen rond mei/juni Wat is ongeveer de prijs? Ik wil graag garantie voor het uitbouw


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
maandag 13 juli 2015

Aanbouw woning

Het betreft de plaatsing van een aanbouw met een plat dak van ca. 64 m². Hierin laten wij graag 3 á 4 slaapkamers en/of 1 badkamer realiseren. Wij zijn nog in een begin stadium en er zijn nog geen tekeningen/vergunningen aanwezig. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselmuiden
donderdag 27 november 2014

Aanbouw of aanbouw met kelder bouwen

Graag offerte voor een vergunningsvrije aanbouw van 5.92 bij 2.50 meter. Wij willen eventueel gelijk een prefabkelder onder de aanbouw laten maken en willen graag de mogelijkheden en de kosten bespreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
maandag 17 augustus 2009

Aannemer

We hebben een goed idee wat we willen neerzetten, het betreft een aanbouw zonder ramen of deuren. Het licht willen binnen laten komen door 2 dakramen (koepels). De maten van de aanbouw zijn 3.10 meter lang en 4.55 meter breed (dit beslaat de gehele achtertuin). Op dit moment is deze ruimte deels bebouwd, over het sloopwerk kunnen we een afspraak maken. De ruimte waar gebouwd gaat worden is alleen bereikbaar door het huis zelf of eroverheen. We willen graag een advies over of er geheid moet worden (wat de vloer moet gaan worden is voor tweederde al een betonnen vloer, waarvan de helft een kruipruimte heeft.) De hoogte van het plafond willen we graag op 2.40 mtr. Daarbovenop een dakterras. Een scheidingswand over de volledige lengte. Alleen ruwbouw, de afwerking is geheel voor onze rekening.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
dinsdag 06 september 2005

Aannemer

aanbouw aan huis en aan serre ± 2 x 2 x 4 hoog, serredak doortrekken = dakterras. Het dak terras op de serre wordt dus groter. OP de dakbedekking moet gelopen kunnen worden, er zit dakleer op. Daklijsten van hout + zink? doortrekken. afvoerpijp verplaatsen. In aanbouw moet een deur geplaatst worden + raam geplaatst worden. vloer moet ook nog gestort worden. er is een tuinmuur aanwezig op erfscheiding van ± 1 meter hoog. Misschien moet de aanbouw in metselwerk opgetrokken worden of houten skelet + rabatdelen. Isolatie is noodzakelijk. Leidingen omleggen (electra, water, H>W>A. en de afvoer).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kampen
Offertes aanvragen