Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Ijsselstein

Dak doortrekken, dakkapel erop plaatsen, plus dakkapel zolder verwijderen - Aanbouw - Ijsselstein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak doortrekken, dakkapel erop plaatsen, plus dakkapel zolder verwijderen

Wij willen graag het balkon van onze uitbouw gaan benutten om de kamers van de eerste verdieping door te trekken. Vergunningstechnisch mag dit alleen als het dakkapel op de zolder vervangen wordt door regulier dak met dakramen. Dan het dak doortrekken tot op de rand van de uitbouw en hier mag dan een dakkapel op komen .Ik ben op zoek naar een globaal, maar zo'n realistisch mogelijk kostenplaatje. De breedte van het huis 5.10 meter. De uitbouw is 2.25 meter. Het dakkapel zo breed mogelijk, maar binnen vergunningsvrij bouwen. 75 cm uit de zijkant. dakkapel = dus max 3.60 meter. Wil graag een kostenplaatje van de constructieve werkzaamheden, dus exclusief kosten dakkapel, wel het plaatsen ervan, exclusief kosten dakraam, wel het plaatsen en dak dichtmaken. PS: ook de kosten meenemen van het verwijderen muur op balkon en plaatsen muurtje tussen de kamers. In de bijlage, een foto van huidige en gewenste situatie. De tuin is bereikbaar per achterom.


Aannemer IJsselstein

Offertes aanbouw in Ijsselstein aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Ijsselstein

zondag 30 januari 2022

Uitbouwen zijkant van de woning (10,5m2)

Wij willen een uitbouw realiseren aan het huis. Grootte: 3 x 3.5 m. We hebben nog geen vergunning hiervoor, ik weet niet of dit uberhaupt nodig is? De buitenzijde graag gemetseld in dezelfde stijl als de woning, maar ook graag eentje van glas rondom. Dak wordt dicht of ook glas. De binnenzijde mag dan casco opgeleverd worden, maar wel met elektra en elektrische verwarming. Zie foto: aanbouw sluit aan op bestaande bouw. Raam wordt smalle doorgang naar uitbouw. Uitbouw heeft openslaande deuren naar zijkant. Inclusief geveldoorbraak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
woensdag 03 november 2021

Uitbouw achterzijde huis

wij willen een aanbouw aan ons huis realiseren afmetingen 3x6m tevens willen we van de garage een slaapkamer maken waarin een douche en opstelling van wasmachine en droger. Voorkeur voor een complete oplevering met een metsel constructie. Ook graag vloerverwarming met een lichtkoepel met aluminium schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
vrijdag 19 februari 2021

Aanbouw plaatsen

Wij willen graag onze woonkamer laten uitbouwen in de maand mei en/of juni 2021. Hiervoor is geen vergunning nodig. Er zijn heipalen aanwezig (uit 1984) die gebruikt kunnen worden als fundering voor de uitbouw. Daarbij is er toestemming om de muur van de uitbouw van de buren te gebruiken voor onze uitbouw. De uitbouw is achter (in de tuin). Het zal (geschat) gaan om 5 meter breed en 2.5 meter diep. Bij voorkeur heeft de uitbouw twee dakramen/koepels, schuifdeuren, kunststof kozijnen en HR++ ramen. Verder lijkt het ons mooi om spotjes in te laten bouwen. Mag prefab of handwerk ter plaatse. Volgens mij is er ook al iets gedaan waardoor het dak/plafond van de uitbouw eenvoudig kan aansluiten op het dak/plafond van de huidige woonkamer. Hebben geen voorkeur voor oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
zaterdag 21 november 2020

Een nieuw aangekochte woning uitbouwen de tuin in

We willen de huidige uitbouw verlengen over de gehele achterzijde. Plattegrond is bijgevoegd. Met een X heb ik aangegeven waar de aanbouw moet komen. Dit betreft ongeveer 350 bij 500 cm. Graag bouwen met een houten skelet en voorzien van kunststof kozijnen. Hier is nog geen fundering voor aanwezig. De bouw graag casco opleveren en voorzien van een lichtstraat. Het betreft een vrijstaande woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Benschop
maandag 22 januari 2018

Uitbouw aan een nieuw huis bouwen

Voor een nieuw huis dat we willen kopen, willen we een aanbouw van 7 breed en 4 diep of 3 diep neerzetten. Hoofdzaak is veel glas in verband met lichtval en een grote glazen pui, met 1 aparte deur en dubbele openslaande deuren (naast elkaar) naar de tuin. de uitbouw krijgt een Een plat dak. Graag een gespecificeerde offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
donderdag 22 juni 2017

Aanbouw van staal met glas maken

Wij willen een aanbouw laten maken van 3.50 X 6 meter. Staal en glas. Tuin is redelijk bereikbaar. Er hoeft in principe geen voorwerk gedaan te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
zondag 26 februari 2017

Uitbouw achter het woonhuis aanbouwen

Uitbouw van 2 meter bij 5 meter


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Waal
woensdag 28 december 2016

Woonkamer met een aanbouw vergroten

Wij willen graag de woonkamer vergroten. De uitbouw grootte zal ongeveer 5.50 breed zijn en 3.50 meter diep. Fundering is gedeeltelijk aanwezig. De aanwezige kunststof achterdeur en kunststof kozijn met ingebouwde rolluik wil ik behouden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
donderdag 08 september 2016

Woningbrede aanbouw bouwen

1: Aanbouw over de breedte van het huis. Ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep. Aangezien de woonkamer op de eerste verdieping is, moet het dak van de uitbouw als terras fungeren. Of 2: Aanbouw over de breedte van het huis. Ongeveer 5 meter breed en 3 meter diep. Indien mogelijk een uitbouw van 2 etages. Bij beide opties moet het allemaal netjes worden afgewerkt met stuc. Er is nog geen vergunning en ook nog geen tekeningen, graag advies van de vakman wat mogelijk is. Klant denkt aan een opgemetselde uit- opbouw met kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
maandag 28 september 2015

Uitbouw aanbouwen aan de woning

Wij zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een uitbouw van 2,5 bij 5,7 meter. 1 muur is al aanwezig (uitbouw van de buren). Graag een prijsopgave.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
donderdag 28 augustus 2014

Uitbouw plaatsen in de voortuin

Wij hebben een voortuin, een patio, die wij graag bij de woning willen betrekken. Daar moet vervolgens ook de keuken komen. Fundering moet gelegd worden. Waar de aanbouw komt de huidige gevel doorbreken. Aanbouw optrekken tussen twee gevels van de patio en achter een gevel met voordeur en raam plaatsen. Zoals nu in de huidige voorgevel is. Plat dak met erin een lichtvenster maken en de binnenzijde afgewerkt tot aan het leidingwerk en stucwerk. Overige afwerking doen we zelf. Afmeting ongeveer 5 a 6 meter diep en breedte circa 5 a 6 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
vrijdag 24 mei 2013

Erker aanbouwen

Aan onze woning willen wij graag een erker laten zetten. De erker moet worden opgemetseld en voorzien worden van hardhouten kozijnen en HR++ glas. De kozijnen moeten zowel binnen als buiten worden afgelakt. Tevens dient de erker, welke geldt als uitbreiding van de woonkamer, aan de binnenzijde afgewerkt en 'aangesloten' te worden op ons interieur (stucwerk, vloer, etc.). Wij willen de bouw van de erker graag kort na de zomer laten uitvoeren door een aannemer of bouwbedrijf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
donderdag 08 december 2011

Uitbouw aanbouwen

Aan de achterzijde van mijn woning wil ik graag een aanbouw laten plaatsen van 3 meter diep en 5,75 meter breed. De aanbouw moet uitgevoerd worden met een hellende pannendak tegen de bestaande gevel. In de aanbouw moeten kunststof kozijnen (schuifpui) geplaatst worden. De afwerking van de binnenzijde moet ook gebeuren en aansluiten op het bestaande (stucwerk en houten vloer). De omgevingsvergunning is aangevraagd maar nog niet toegekend. Graag offertes van aannemers voor de uitvoering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
dinsdag 03 februari 2004

Aannemer

Aanbouw: serre ca. 2 m x 6 m


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
donderdag 08 januari 2004

Aannemer

Ik heb een hoekhuis uit 1974 gekocht. Ik wil mischien deze woning op de begane grond aan de achterzijde ongeveer 2.5m uitbouwen. Er moet geheid worden en alle andere voorzieningen moeten geregeld worden. Verleggen van radiator, een schuifpui in de nieuwe gevel, om de naad op te vangen een schuurplafond over de gehele benedenverdieping (60m2). voorziening in het dak voor de afvoer van de naastgelegen keuken afzuiginstallatie etc etc. We willen graag een bakstenen aanbouw met spouw en houten-dakcontructie. Het gaat ons in eerste instantie om een raming van de kosten. Een gedetaileerde offerte kunnen we eventueel later bespreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw IJsselstein
Offertes aanvragen