Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Huizen

Enkelzijdige nokverhoging (4m breed) - Aanbouw - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Enkelzijdige nokverhoging (4m breed)

Wij willen een enkelzijdige nokverhoging van 4m breed, 3 vlaks kozijn, twee openslaande ramen van meter breed links en rechts en dan in het midden een raam van twee meter breed. Nokverhoging van kunststof houtlook, kozijnen van hout. Geen rolluiken, wel elektrische zonnewering aan buitenkant.


Aannemer Huizen

Offertes aanbouw in Huizen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Huizen

dinsdag 28 september 2021

Uitbouw achterzijde huis 12,5m2

Wij willen een aanbouw 2.7x5.30 meter. Dit is vergunningsvrij. Er zal geheid moeten worden. Ruwbouw, casco opgeleverd. De buitenzijde graag gemetseld afgewerkt. Kozijnen komen er niet, er moet een frame in komen zodat de schuifpui erin gezet kan worden. Verwarming regel ik zelf. Plat dak met een lichtstraat erin van 3 bij 1m.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
dinsdag 02 mei 2017

Gemetselde aanbouw maken

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het metselen van een aanbouw. Het gaat om het volgende: * Fundering 9 m1; * Buitenmuur 18 m2; * Binnenmuur 18 m2. De stenen dienen separaat vermeld te worden op de offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
dinsdag 11 april 2017

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 5.75 x 2.75 x 2.40 meter ( buitenwerks). DE afmetingen gelijk aan uitbouw van buren. Ik wil graag 2 openslaande deuren en 1 loopdeur. Optionele lichtstraat in dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
zaterdag 21 mei 2016

Aanbouw met kelder bouwen

Hello there, I would like an offert for an extension of 24m with a kelder underneath of the same size.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
zondag 12 april 2015

Onderkelderen van de woning

Het onderkelderen van een huis met aanbouw, de kelder wordt dan ongeveer 10,60 x 6 m, gewenste stahoogte is min. 2,20 m. Alsmede een ontsluiting door de (aflopende) tuin van ca 6 m. Vergunning is nog niet aangevraagd en een constructietekening is hiervoor eerst nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
zondag 23 februari 2014

Aanbouw bouwen aan bestaand huis

Wij staan op dit moment op het punt om een huis te kopen. Bij dit huis willen we aan de achterzijde een uitbouw aanbrengen. De uitbouw zal een maat hebben van ongeveer 5,17 m x 2,5 m. We willen graag openslaande deuren hebben met daarnaast ook nog glas. Verder graag een convector en standaard afwerking. Ik hoor graag wat hier ongeveer de prijs van zal zijn. Er moet waarschijnlijk 1 paal worden geheid.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
dinsdag 18 augustus 2009

Aannemer

gewoon een aanbouw maken openslaande deuren


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
zondag 29 maart 2009

Aannemer

Aan de achterkant van het huis willen wij een aanbouw laten maken. De keuken blijft waar hij nu zit en aan een zijde zal de uitbouw aan de garage zitten. De buitendeur van de garage moet verplaatst worden naar een andere zijde De bouwvergunning moet nog aangevraagd worden, vanaf 20 april krijgen wij de sleutel van dit nieuwe huis. VAn mensen die al deze aanbouw willen we de bouwtekeningen opvragen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
zondag 07 december 2008

Aannemer

Wij willen een aanbouw aan onze tussenwoning over de gehele breedte van het huis (5,5 breed). De aanbouw wordt 2,5m diep. Er is een stalen balk nodig over de hele breedte van het huis. Doorbraak achtergevel en plaatsen van 1 tussenwand. De aanbouw wordt deels aansluitend aan de schuur. Gewenst is een een schuifpui enkunststofkozijnen (rest van de woning is uitgevoerd in Rehau kozijnen, houtnerf cremekleurig en hr++ beglazing). Een lichtstraat op de aanbouw is gewenst. Oplevering wind- en waterdicht. Afwerken en schilderen wordt zelf gedaan. Voor ventilatie en doorvoer leidingwerk willen we gaten door de fundatie van kruipruimte naar kruipruimte. Als optie graag meenemen het herbedekken van het dak van twee schuurtjes (totaal opp. 12m2).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
donderdag 06 september 2007

Aannemer

Wij willen graag een bijkeuken achter het huis laten aanbouwen. Afmeting ca. 2,5 x 3 meter. Naast ruwwerk ook afstucen, verplaatsen buitenkraan en plaatsen radiator. Heien is nodig gezien grondstructuur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
zondag 19 maart 2006

Aannemer

aanbouw en dakkapel (vergunningsvrij) aanbouw (2,5 x 5m) achtergevel: -sloopwerk, draagbalk, aanhelen bestaande gevel -fundering, vloer storten, metselwerk, isolatie, binnenwand (gips), dakbalken, dakbeschot en -bedekking, boeiboorden, HWA -2 openslaande deuren isolatieglas, 3 raamkozijnen isolatieglas (1mx 1,25m) -electra/CV/afschilderen, afwerking ed. in eigen beheer dakkapel (bxh 2,40 x 1,3m): -opening dakvlak, plaatsen en leveren dakkapel (hout) met 3 vensters. -afwerking/afschilderen ed. in eigen beheer


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
woensdag 22 februari 2006

Aannemer

aanbouw in metselwerk met kap aan rechterzijde visserswoning 1840. inrichting van aanbouw: keuken en badkamer. tevens opening te creeren in zijgevel t.b.v. open doorgang vanuit bestaand huis. Inclusief fundering, 2 openslaande gladsdeuren met roedes en bovenlicht, 2 raamkozijnen met roedes, kapconstructie zichtbaar vanuit binnen, uitgevoerd met dakpannen, afwerking wordt zelf uitgevoerd echter aanbrengen aansluitpunten gas, water, electra, afvoer ed. niet. Tevens nieuwe trap in betsaand huis noodzakelijk


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
woensdag 20 juli 2005

Aannemer

We willen in de bestaande woning de achtergevel 2m naar achteren plaatsen en een aanbouw plaatsen. er moeten tevens ramen en tuindeuren in de nieuwe achtergevel komen. Ook moet rekening worden gehouden met de verwarming vd ruimte. Tevens moeten er draagbalken worden aangebracht. Aan het huis zit een bijkeuken vast waarin de nieuwe keuken moet komen. Van deze bijkeuken willen we het dak ophogen en gelijk trekken aan de hoogte van de aanbouw. Tevens moet deze bijkeuken worden uitgebouwd en voorzien worden van tuindeuren, een lichtkoepel en aan de voorzijde moeten de bestaande garagedeuren vd bijkeuken vervallen en vervangen worden door een pui met ramen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
donderdag 07 juni 2001

Aannemer

Aanbouw (3 x 6) en plaatsen nog uit te zoeken keuken. Hierna stucwerk keuken en huiskamer. Eventueel ook bovenverdieping stucen. Opties: plaatsen dakraam en plaatsen dubbel glas.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Huizen
Offertes aanvragen