Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Hoorn

Gemetselde uitbouw 9m2 casco - Aanbouw - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gemetselde uitbouw 9m2 casco

Wij hebben net een woning gekocht. Graag zouden wij een uitbouw willen. Het gaat om ongeveer 9/10m2. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Er hoeft verder geen lichtstraat of lichtkoepel in het dak. Er is geen vergunning nodig.


Aannemer Hoorn

Offertes aanbouw in Hoorn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hoorn

maandag 25 september 2023

Serre bouwen of vervangen

Serre aanbouw: 5 x 4 (b.d.) aluminium, HR+++


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoorn
woensdag 21 juni 2023

Aanbouw voorzijde

Aanbouw voorzijde begane grond. Ongeveer 2,50 diep en 3,60 breed. Met groot raam.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwaag
vrijdag 26 mei 2023

Realiseren van een aanbouw

Ik wil een aanbouw laten realiseren van ongeveer 16 m² aan de achterkant van de woning. De buitenzijde wil ik afgewerkt hebben met stenen muren en de binnenzijde wil ik casco opgeleverd krijgen. Ik wil de kozijnen van kunststof hebben. Op de aanbouw moet een lichtkoepel geplaatst worden van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwaag
dinsdag 21 februari 2023

Casco stenen aanbouw 36m2

Wij hebben het idee om de garage te vergroten (met platdak) en tevens een stuk aanbouw voor een praktijkruimte. De oplevering inclusief elektra/water aansluitingen. Afwerking wordt zelf georganiseerd. Er zal in totaal ongeveer 36m2 aangebouwd moeten worden. De afwerking van de buitenzijde mag traditioneel gemetseld. De kozijnen mogen van hout zijn. Nog geen vergunning aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spanbroek
donderdag 25 augustus 2022

Aanbouw keuken realiseren en verbouwen badkamer

Keuken is nu klein en willen daar een verlenging naar buiten met de maten 2x2 meter. Afwerking kunststof. Oplevering woonklaar. Wij hebben een lichtstraat in het dak gewild. De badkamer is 1.7x1.1.9m. Dit betreft het vervangen van: De doucheback, toilet en de wastafel. De tegels van de muren en vloer moeten ook worden vervangen, qua aanschaf van alle meubels/tegels doe ik zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Midwoud
woensdag 08 juni 2022

Aanbouw realiseren (~32m2)

Wij willen graag een aanbouw van 8x4 laten realiseren. Hiervan mag de buitenzijde in kunststof afgewerkt worden, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. De huidige gevel zal doorbroken moeten worden, met een vloerverwarming doorgetrokken. Geen lichtstraat gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Andijk
vrijdag 20 mei 2022

Aanbouw realiseren

L-vorm aanbouw aan beide zijden van woonkamer (op de foto het gedeelte voor de pui met de grote schuifdeuren en dan de hoek om naar rechts)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwaag
dinsdag 15 maart 2022

Garage aanbouwen

Ik zou graag een garage aan de bestaande garage laten aanbouwen van 5 meter lang en 4 meter breed. Betreft een schuin aflopend dak welke dient te worden aangehecht aan de bestaande garage. Er is een vergunning. Voorkeur voor een casco oplevering met een stenen constructie. Wil een elektrische garagedeur met een normale deur erin.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wervershoof
vrijdag 11 maart 2022

Het dak renoveren + Uitbouw aan de achterzijde realiseren~28m2

Ik onze nieuwe woning moet het dak geïsoleerd worden, balken moeten worden vervangen en wil graag nieuwe dak pannen erop. Qua afmeten zouden wij graag willen dat dit wordt opgemeten door de vakman. Daarnaast willen wij ook graag een nieuwe aanbouw 7 meter lang en 4 meter breed aan de achterzijde van de woning. Afwerking gemetseld. De oplevering willen wij saus klaar. Houten kozijnen. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wognum
dinsdag 08 februari 2022

Aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw maken waarbij we de muren verwijderen en een open ruimte creëren . De aanbouw moet ongeveer 3 bij 3 meter worden. Willen een casco oplevering met een stalen constructie. Graag wat advies en info naar alle mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw De Goorn
vrijdag 04 februari 2022

Aanbouw realiseren (~6,5m2)

Aan de keuken is nu een aanbouw, deze gaat weg en hiervoor willen we een nieuwe in de plaats. Vergunnings is niet nodig hiervoor. Hiervoor zouden wij graag een nieuwe aanbouw willen van 2,60 x 2.50 met 1 deur aan de kopse kant. Als het mogelijk is met rode steenstrips en het liefst van kunststof. Er is op locatie niet gefundeerd en geen betonnen vloer. Dit willen we nu er wel bij. De binnenzijde sausklaar opgeleverd. De verwarming mag aan de hand van een radiator.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wijdenes
dinsdag 28 december 2021

Uitbouw 16m2 casco

Ik wil graag een aanbouw aan de achterkant casco 5,29 x 3.00 meter. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen die er al zijn die kunnen verplaatst worden, maar er moet wel een nieuwe deur in. Deze moet van kunststof zijn met trippel glas. De afwerking van de buitenzijde mag gewoon traditioneel gemetseld zijn. Ik heb geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwaag
dinsdag 28 december 2021

Uitbouw achterkant woning

Wij willen graag uitbouw van de woonkamer realiseren. Het gaat om afmeting 3 diep en 5,1 breed. Wij hebben ook vloerverwarming, die willen we doortrekken. Voorkeur voor een complete oplevering met een stenen constructie en kunststof kozijnen. Ook graag een lichtstraat. Verder willen we een aanbouw van 2 bij 1,5 met dezelfde wensen als de uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwaag
dinsdag 12 oktober 2021

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van 7.5mtr woning breed en 2.5mtr diepte en op 2.5mtr diep wordt ie 6.5mtr breed! dit i.v.m. schuine tuin met buren. Ik wil met de vakman overleggen welke afwerking ik aan de buitenzijde wil. De binnenkant wil ik saus klaar opgeleverd hebben. Ik heb er Kunststof kozijnen in gewild. Als de prijs goed is wil de uitbouw laten verwarmen d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel een gevel doorbroken worden en ik heb er ook een lichtstraat in gewild al moet de vakman wel kijken of dat überhaupt kan i.v.m.. dat ik zonnepanelen op het dak wil laten zetten. In de aanbouw moet een bestaande binnenmuur doorgetrokken worden i.v.m. scheiding naar garage. Schuifpui +/-2.6mtr breed en een 60x60 kantelkiep + daklicht +/- 5mtr breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoorn
maandag 27 september 2021

Erker aanbouwen

Wij willen een erker aanbouwen. Maat ca. 4000x800mm. We Zijn benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen. Het liefst zoveel mogelijk glas met hout. Graag een complete oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Berkhout
Offertes aanvragen