Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Hengelo

Uitbouw achterzijde en zijkantachter - Aanbouw - Hengelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde en zijkantachter

Uitbouw van 4 m diep en de breedste van het huis (4,2 m). Evt mag het 1,8 m breder en evt om de hoek dus tevens naast het huis. De bijgevoegde plattegrond is van een vergelijkbare woning maar mijn woning heeft de schuur aan de voorkantzijkant ipv aan de achter zijkant. Duurzaam en goedkoop. Het betreft een hoekwoning en graag woon-klaar opleveren.


Aannemer Borne

Offertes aanbouw in Hengelo aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hengelo

vrijdag 03 maart 2017

Aanbouw met slaapkamer en badkamer bouwen

Wij zitten er aan te denken om aan de achterzijde een aanbouw te creëren. Deze ruimte zal dan 4 bij 6 meter gaan worden. Hier moet een slaapkamer en een badkamer gemonteerd te worden. In de gescheiden badkamer zal een douche, dubbele wastafel, toilet en bidet gerealiseerd moeten worden. De slaapkamer zal een kozijn met dubbel glas gaan krijgen en de cv moeten worden aangesloten op de bestaande CV. De aanbouw zal verder een plat dak krijgen en de vergunning is nog niet aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Borne
vrijdag 02 mei 2014

Keuken aanbouwen aan de woning

Aan de achterkant van een bijna opgeleverde nieuwbouwwoning willen wij een keuken bouwen. Wij vragen een offerte voor het aanbrengen van alleen de fundering van 3 bij 4 meter en één voor het aanbrengen van de fundering plus het bouwen van de keuken. De keuken moet nog verder beeld krijgen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Goor
vrijdag 14 januari 2011

Veranda

Aanbouw van een veranda aan garage/woning (plusminus 3 x 8 meter). Het platte dak door laten lopen vanaf de gagage. 4x poeren metselen als dragers.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Borne
Offertes aanvragen