Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Hendrik Ido Ambacht

Vervanging dak serre - Aanbouw - Hendrik Ido Ambacht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervanging dak serre

Dak van serre is circa 12 jaar oud. Deze moet vervangen worden door een plat dak met 2 lichtkoepels. Serre bestaande uit: - vloer van 7 x 3 meter ondersteund door 4 heipalen. - twee draagmuren 3 meter breed. - kozijn tussen de draagmuren lengte 6,4 meter met 2 schuifdeuren. - dak is bestaat uit een aluminium frame en doorzichtige kunststof panelen. Afschot 0,4 meter. Het kunststof dak moet vervangen worden door een houten of stalen frame met dakplaten, isolatie, dakbedekking, etc. Tevens moet het dat voorzien worden van licht / ventilatie koepels van tenminste 0,75 x 0,75 meter.


Aannemer Hendrik Ido Ambacht

Offertes aanbouw in Hendrik Ido Ambacht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hendrik Ido Ambacht

maandag 02 november 2020

Serre uitbouw achterzijde woning (aluminium of kunststof)

Wij zouden graag een serre uitbouw willen laten plaatsen. Nu hebben wij een aantal voorbeelden gezien en zouden graag willen weten of het mogelijk is. De huidige situatie aan de achterkant van de woning is met een grote schuifpui, we zouden dat graag open willen breken samen met de 2 stukjes wand aan de zijkanten van de schuifpui zodat de muren mooi doorlopen in de aanbouw. De aanbouw serre zou dan 5 meter breed en 1.5 meter diep moeten worden, met 2 openslaande deuren. Graag ontvangen we een prijs inclusief en exclusief het plaatsen van de fundering en een prijs voor aluminium en kunststof (geen hout) en eventueel andere bij horende kosten. De aanbouw bestaat dus geheel uit glas waar alleen de zijkant dicht gemetseld moet worden zodat we dat weer glad kunnen stucen zoals het voorbeeld. We willen de serre graag casco opgeleverd hebben, afwerking doen wij zelf. Wellicht willen we toch woonklaar maar dit zou ik graag op de prijs baseren, dus dit staat nog enigszins open. We willen het "dak" van de serre iets schuin laten aflopen. Graag laat ik me adviseren over wat voor glas hier het beste voor gebruikt kan worden. We zouden graag eind mei of begin juni willen starten met de bouw. In mei krijgen we de sleutels van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
woensdag 07 oktober 2020

Serre aanbouwen

Wij zouden graag over de gehele breedte (10 meter) van ons huis een serre van 3m diep en 270 hoog laten aanbouwen met glazen dak welke te openen is. Daarnaast willen we daar ook graag zonwering in aan laten brengen. Zitten te denken aan een casco oplevering met een prefab aluminium constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
zondag 21 april 2019

Aanbouw over 2 verdiepingen

Ik zoek een aannemer voor het maken van een aanbouw een bestaande woning over 2 verdiepingen. De breedte zal 8.70 meter zijn en de diepte 4.50 meter. De gevels op de begane grond en eerste verdieping moeten worden doorgebroken en verder mag het werk casco worden opgeleverd. De vergunning en bouwtekeningen zijn aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 04 augustus 2018

Uitbouw over gehele achterzijde woning

Ik zoek een partij die aan de achterzijde van de woning een aanbouw van twee verdiepingen over de gehele zijde van 8.70 meter breed en 4 diep kan realiseren. De uitbouw dient casco geleverd te worden. Wel moet de buitenkant van de uitbouw klaar zijn en er dienen op de begane grond openslaande deuren geplaatst te worden. De uitbouw moet uiteindelijk aan het dak bevestigd worden. Het gaat om een vrijstaande woning welk via de zijkant van de woning goed bereikbaar is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
dinsdag 22 mei 2018

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij zouden graag een globale offerte ontvangen voor een uitbouw aan ons huis. De afmetingen van de gewenste aanbouw zijn 2.5 x 5.15 meter. Er staan reeds 2 heipalen. Het betreft een tussenwoning waarbij de buren aan 1 zijde al een aanbouw van 2,5 meter hebben. In de offerte krijgen we graag een idee van de kosten van de volgdende extra's: - kozijn over hele breedte (5. 15) met open slaande deuren. - afwerking plafond hele woonkamer (exclusief aanbouw ca. 32 m2), spuit- of stucwerk. - eventueel vloerverwarming Bij voorbaat dank voor jullie reactie, Met vriendelijke groet, Elize Ps. Telefonisch ben ik lastig bereikbaar, dus indien mogelijk ontvang ik de offerte graag per mail.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
zondag 17 september 2017

Leefkelder onder nieuw te bouwen huis

Wij willen een huis gaan bouwen en graag onder kelderen de bouwvlak is 6 meter bij 10 en misschien nog 3 meter aanbouwen. Dus 6 x 13 word het dan graag wil ik een indicatie van zo´n kelder met trap en zij lichten om er daglicht te krijgen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
dinsdag 18 oktober 2016

Aanbouw maken

Wij zijn opzoek naar een richtprijs voor het maken van een aanbouw, daarna willen we graag een afspraak maken en alles bespreken en een definitieve prijs afspreken. Wij willen huidige openslaande deuren, 2 ramen en kozijnen her gebruiken, de radiator dient verplaatst te worden en wij willen de ruimte behang klaar opgeleverd hebben. Verder geen bijzonderheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
maandag 11 januari 2016

Houten aanbouw bouwen

Aanbouw. Houten aanbouw met veel glas. 3 bij 4


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
dinsdag 05 januari 2016

Aanbouw aan de woonkamer bouwen

Wij willen onze woonkamer aanbouwen. De aanbouw zal 5,40 meter lang en 3 meter breed moeten gaan worden. Onze bestaande schuifpuien willen we gebruiken. Het afvoeren en graven van de grond wordt door ons gedaan. Er zal moeten worden geheid, minimaal 2 heipalen. De aanbouw dient casco opgeleverd te worden maar de elektra dient wel doorgetrokken te worden. Wij zijn hiervoor op zoek naar de beste gekwalificeerde vakman met een bouwgarant kwalificatie. De werkzaamheden dienen op 2 mei 2016 te starten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
vrijdag 06 januari 2012

Zijgevel aanbouwen

Aan onze hoekwoning willen wij een aanbouw laten plaatsen van plusminus 3 meter breed en 4,5 meter diep. Te voorzien van openslaande deuren en raam. Kozijnen bij voorkeur in hardhout. Zijgevel van de woning (beton en steen) moet worden doorgebroken. Uitbouw dient onderheid te worden. Bouwtekeningen en vergunning nog te verkrijgen. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Uitbouw dient afgebouwd opgeleverd, schilderklaar te worden. Plafonds willen we laten spuiten, wanden met spachtelputz. Ook moeten er vloerverwarming (CV, aansluiten op bestaande), bij voorkeur ook een convector. Elektra plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
maandag 08 december 2008

Aannemer

Voor afwerking van aanbouw aan bedrijfshal:2 verdiepingen 1.Plaatsen van binnenmuren bij trapgat v.z.v afsluitbare binnendeur. 2.Plaatsen van (wentel) trap met toebehoren (leuning & boven aftimmering/rastering) 3.Plaatsen van een afsluitbare deur (naar voorste bedrijfsruimte) in trapruimte. 4.Wateraansluitingen : Alleen in het voorste gedeelte. (kraan, brandslang & spoelbak) 5.Meterkast voorzien van 3 afzonderlijke stroommeters apart gezekerd. 6.Stroom voorziening : In grote ruimte 4 dubbele wandcontactdozen / kleine ruimte 1 dubbele contactdoos. 7.Verlichting : in beiden ruimtes. Grote ruimte + 2 dubbele TL armatuur / kleine ruimte + 1 TL armatuur. 8.Afwerking : aanbrengen van panelen (spaanplaat/gipsplaten materiaal in overleg) tegen (binnen) muren. Zelfde voor verd. 2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
dinsdag 20 november 2007

Aannemer

Aan onze woonkamer willen wij vergunningsvrij aanbouwen. Dit wordt een extra ruimte van 6 bij 2,5 meter. Indeling van kozijnen met de daarbij behorende maten zijn al geschetst. Dubbelende openslaande deuren van ongeveer 2.40m bij 1.70m en aan beide kanten draaikiepramen van 1,70 bij 1m. Er staan nog 2 heipalen, maar er moeten waarschijnlijk nog 2 bij. Uitbouw met houten vloer en dus geen beton storten. Houten vloer moet ook worden gedaan. Verdere werkzaamheden zijn isolatie, plat dak en wat metselwerk. Binnenkant wordt verder door mijzelf afgewerkt dus geen electra, leiding of stucwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 11 maart 2006

Aannemer

het betreft om een uitbreiding van de woning een aanbouw ook wel genoemd.Graag willen we een toog erin verwerkt tevens openslaande deuren naar buiten de buitenmuur willen we behouden . Aan weerskante is er al een aanbouw dus de binnenmuren staan er al de aanbouw willen we 3 meter lang hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
donderdag 19 mei 2005

Aannemer

Het betreft een aanbouw aan ons huis teneinde de woonkamer groter te laten worden. Van deze uitbouw zijn er reeds 3 gedaan in onze straat. De uitbouw is 3 mtr diep en 4.9 mtr breed, de bestaande schuifpui kan worden hergebruikt , zoals bij de eerdere verbouwingen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hendrik Ido Ambacht
Offertes aanvragen