Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Heerenveen

Uitbouw(15m2) achterzijde realiseren - Aanbouw - Heerenveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw(15m2) achterzijde realiseren

Wij zouden een serre willen tussen onze garage en de buren. Het gaat om een serre van 6m x 2,5m. 1 kant dicht, en we willen de zijwanden graag stucen. Een beetje zoals de foto hieronder. De afwerking aan de buitenzijde met hout. De oplevering aan de binnenzijde saus klaar. Ik heb er kunststof kozijnen in gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren. Er moet wel gevel doorbroken worden.


Aannemer Wolvega

Offertes aanbouw in Heerenveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heerenveen

zondag 18 juni 2023

Aanbouw plaatsen

De huidige uitbouw van 7.5 bij 3.5m verbreden met 3.0m De huidige uitbouw de laatste 1m schuine dak ook plat dak van maken


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oldemarkt
zondag 23 april 2023

Uitbouw plaatsen

Ik wil een uitbouw laten vervangen van 2,50 bij 2,50 meter. Ik heb op dit moment al een uitbouw staan, maar die is verrot. Doordat er al een aanbouw aanwezig is, heb ik al een vergunning en ligt er al een fundering. Ik wil dat de buitenzijde van de uitbouw met hout wordt afgewerkt en dat de binnenzijde casco wordt opgeleverd. Ik wil de kozijnen waarschijnlijk van kunststof hebben, maar hier wil ik nog wat meer informatie over.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Joure
dinsdag 27 december 2022

6m2 aanbouw woonklaar

Graag een bestaande aanbouw 6m2 groter maken naar de zijkant. Mag simpel houtwerk en metselwerk zijn. De oplevering van de binnenzijde moet woonklaar. Qua verwarming willen we gebruik gaan maken van vloerverwarming. De kozijnen van hout of kunststof, ik wil graag de prijzen vergelijken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerenveen
maandag 11 oktober 2021

Aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen een aanbouw van 4,5 x 9m achter onze woning realiseren. Ik wil de buitenzijde met hout afgewerkt hebben. Ik wil de oplevering van de binnenzijde saus klaar. Ik had graag houten kozijnen gewild. De aanbouw moet verwarmd worden met vloerverwarming. Er hoeft geen gevel doorbroken worden. Ik heb er ook een lichtstraat in gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Jubbega
maandag 18 mei 2020

Uitbouw aan achterzijde huis realiseren

Ik ben voornemens om mijn huis uit te laten bouwen, het betreft een vergunningsvrije aanbouw van 3 bij 4 meter. Zo dat de achterzijde gelijk komt aan de garage. (zie foto) het kozijn met openslaande deuren kan hergebruikt worden, de deur in de garage zal verplaatst moeten worden. er hoef geen muur doorbroken te worden. De uitbouw mag volledig saus klaar opgeleverd worden met spotjes in het plafond, elektra, (vloer)verwarming en een daklicht of lichtstraat. Als de offerte passend is zouden we wat mij betreft op kortte termijn al gestart kunnen worden. Onderstaand in foto is zichtbaar waar de aanbouw komt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Gorredijk
zaterdag 28 september 2019

Casco aanbouw zijkant woning

Wij willen een plat dak casco aanbouw aan de zijkant van de woning laten plaatsen. Dit van antraciet etselstenen. Afmetingen: 4 bij 6 meter. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Er moet ook een fundering in komen. Graag een offerte hiervoor.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Jubbega
zondag 15 september 2019

Aanbouw realiseren met badkamer

Ik wil graag aan de garage en de bijkeuken een aanbouw maken en in de garage een badkamer en gang. Met als doel een leefkamer te realiseren. Hiervoor zijn tekeningen gemaakt en een planning. De afmeting van de aanbouw is 5 x 3,80 m (diep). Er is geen vergunning nodig. Ik laat mij adviseren over een fundering. De aanbouw mag compleet worden opgeleverd met ramen, en zeer goede isolatie. Het huidige raam mag worden dicht gemaakt en de deur moet verplaatst worden. De badkamer (2,5 x 3,10 m) mag in de garage gerealiseerd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwehorne
dinsdag 12 december 2017

Stuk aanbouwen aan de achterzijde van de woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 1.39 bij 3.84 meter laten plaatsen. De uitbouw zal inclusief kozijnen met tuindeuren geplaatst worden en mag verder casco opgeleverd worden. Er dient geen vergunning aangevraagd te worden, wel hebben wij een meldingsplicht.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerenveen
zondag 23 juli 2017

Uitbouw met badkamer en kantoor bouwen en inrichten

Wij willen een uitbouw realiseren aan de bestaande woning. Een uitbouw van 5 meter diep bij 7.30 meter breed. In deze aanbouw willen wij aan één zijde een badkamer en kantoor van beide 2.5 x 3 meter. De uitbouw zal iets lager komen te liggen dan de bestaande woning 60 cm lager maar het dak moet gelijk blijven waardoor de aanbouw bereikbaar is middels een klein trappetje met maximaal 3 treden. De deur naar buiten moeten hoog zijn en van glas. Daarnaast een kantel-kiep raam in het kantoor. Kantel-kiep in de badkamer en een raam aan de andere zijde. De badkamer geheel verzorgen. De materialen ervoor in overleg. En natuurlijk dient de gevel van de huidige woning opengebroken te worden. De fundering van de aanbouw kan het best onderheid worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oosterzee
dinsdag 11 april 2017

Stenen aanbouw uitbouwen

Onze twee-onder-een-kapwoning heeft al een gemetselde uitbouw. Ik wil daar een stuk aan laten bouwen van 8 x 4 meter, zodat er een woonruimte voor mijn beide ouders wordt gemaakt. In de bestaande uitbouw komt dan hun slaapkamer, in de nieuwe uitbouw wil ik een woonkamer met keukentje. Ik ben al in gesprek met de gemeente over een vergunning en er is al een concept-tekening op schaal. Het is mijn wens dat mijn ouders daar al voor de winter kunnen gaan wonen. Ik ga graag in gesprek met aannemers om de bouw te bespreken en ontvang daarna graag een gedetailleerde offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Delfstrahuizen
donderdag 12 januari 2017

Houtskeletbouw uitbouw aanbouwen

De maten zijn 5 x 8 meter en de uitbouw wordt uitgevoerd in houtskelet met een plat dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Joure
zondag 30 oktober 2016

Aanbouw aan een woning

Wij willen aan onze twee-onder-een-kapwoning een aanbouw van 295 x 280 cm laten maken, in spiegelbeeld met die van de buren. In de garage moet een geïsoleerde tussenwand komen met een loopdeur naar de bijkeuken. Het deel dat nu halfsteens is, moet geïsoleerd worden en voorzien van riolering en waterleidingen. Electra wordt in eigen beheer verzorgd. Er moet een opening in een halfsteens muur worden geplaatst en een kozijn met deur worden geplaatst. Een bestaande deur moet hiervoor gebruikt worden. Wij willen in de offerte voor de buitenafwerking een aanbieding voor zowel golfplaat, red ceder en bakstenen zoals bestaand. Er is al een heipaal aanwezig voor de aanbouw. Er zijn loze leidingen te gebruiken en leidingen kunnen vanuit de garage worden doorgetrokken. Bijgevoegde tekening is die van de buren, de aanbouw moet 'gespiegeld' worden gebouwd. Let op: op de tekening staan 2 ramen naast openslaande deuren. In onze situatie is daar een buitendeur. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Joure
vrijdag 05 augustus 2016

Aanbouw aan tussenwoning

Wij willen aan de achterzijde van onze tussenwoning een aanbouw laten maken van 6 meter breed en 4 meter diep. Er moet ofwel een plat dak op ofwel een schuin dak met dakpannen. De bestaande pui moet worden hergebruikt. Het is noodzakelijk dat er geheid wordt. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en mij te laten adviseren. Ik ontvang daarna graag een gedetailleerde offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heerenveen
donderdag 04 augustus 2016

Aanbouw plaatsen voor keukenuitbreiding

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een aanbouw achter mijn huis van 3,5 meter diep en 11 meter lang. Het is de bedoeling om hier een eetkeuken in te plaatsen. Een groot gedeelte dient open te kunnen, zodat het bij de tuin betrokken kan worden. Het leidingwerk zit al waar de uitbouw komt. Er moet een jacuzzi en een veranda verwijderd worden. Een aanbouw met plat dak met een lichtstraat en zo veel mogelijk glas. Ook een doorbraak maken waar nu een schuifpui en een raam in de achtergevel zitten. Er is nog geen tekening van gemaakt. Wat zou het ongeveer gaan kosten als het compleet afgebouwd opgeleverd wordt?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wolvega
maandag 13 juni 2016

Uitbouw aanbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 4.50 bij 7 meter. Die 7 meter is de gevelkant. Eén korte zijde met terrasschuifdeur, de andere, korte zijde met ramen (3 verticale ramen). Lange zijde volledig gesloten. Ik ben al bezig met de aanvraag voor de vergunning. Er zal geheid moeten worden en de fundatie zal gelegd moeten worden. Ik wil graag ruw beton. Binnen ook graag volledig afwerken. De aanbouw moet aangeloten worden op de gevel, dus de huidige gevel zal weg moeten. Ik wil graag een plat dak, volledig gesloten. Wel graag iets overstek hebben. We weten nog niet of de aanbouw van hout moet worden of gemetseld, graag in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lemmer
Offertes aanvragen