Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Heemskerk

Casco uitbouw/serre 24m2 - Aanbouw - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Casco uitbouw/serre 24m2

Wij willen een uitbouw of een serre aan de achterzijde van ons huis. De afmetingen: 6 meter breed en 4 meter diep. De afwerking van de buitenzijde willen we vooral met glas en deels steen. We willen ook grote schuifdeuren/ openslaande deuren. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er is geen vergunning nodig.


Aannemer Uitgeest

Offertes aanbouw in Heemskerk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heemskerk

vrijdag 19 mei 2023

Aanbouw aan achterzijde van woning realiseren

Ik zou graag een standaard aanbouw 5 meter breed en 2 diep willen laten plaatsen aan de achterkant van mijn woning. De palen zijn bij bouw al geslagen. Buitenblad: metselwerk. Binnenblad: HSB. Onze buurman rechts heeft al een uitbouw. Kozijnen in overleg; huidige pui of wellicht een schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
woensdag 07 december 2022

Uitbouw realiseren houten kozijnen

Graag zouden we een aanbouw realiseren van 2 meter diep en 5,5 meter breed. Casco opleveren en klassiek met openslaande deuren in het midden. Afwerking in overleg met houten kozijnen. Er moet een gevel worden doorbroken. Betreft de achterzijde van de woning. Dit is vergunningsvrij. We staan open voor prefab.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Castricum
maandag 29 augustus 2022

Casco prefab uitbouw

Graag zouden we een prefab aanbouw realiseren van 2.5 meter diep en 5 meter breed. Casco opleveren en klassiek met openslaande deuren in het midden. Afwerking in overleg met houten kozijnen. Er moet een gevel worden doorbroken. Betreft de achterzijde van de woning. Dit is vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
zaterdag 20 augustus 2022

Aanbouw ~15m2 achterzijde realiseren

We zouden graag een aanbouw willen realiseren die 2,50 meter diep is en 5,88 breed aan de achterzijde van de woning. Afwerking gemetseld. Oplevering binnenzijde casco. Wij willen kunststof kozijnen. Er moet wel gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
donderdag 26 mei 2022

Aanbouw aan achterzijde van woning realiseren

Ik zou graag een standaard aanbouw 5 meter breed en 3 diep willen laten plaatsen aan de achterkant van mijn woning. De palen zijn bij bouw al geslagen. Buitenblad: metselwerk. Binnenblad: HSB. Onze buurman rechts heeft al een uitbouw. Kozijnen in overleg; huidige pui of wellicht een schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
woensdag 23 februari 2022

Uitbouw en aanbouw realiseren (+/- 50m2)

Ik zoek een vakman voor het realiseren van een uitbouw en aanbouw, hetzelfde als buren. Ongeveer 50m2 in totaal. De buitenzijde wil ik in metselwerk afgewerkt hebben, maar de kozijnen van hout. Casco of sausklaar opgeleverd, graag een offerte voor beide situaties. De verwarming regel ik zelf. Geen lichtstraat gewenst. Inclusief geveldoorbraak. Nog geen vergunning in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
dinsdag 22 februari 2022

Aanbouw realiseren

Graag een offerte voor: Aanbouw achterzijde. Maat: 200 x 595. Bakstenen afwerking. Overstek. Geen verlichting. Houten opslaande deuren. L+R enkel ruit. Casco oplevering. Bij akkoord indicatie graag vervolgafspraak voor definitieve prijsvorming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
woensdag 03 november 2021

Aanbouw voorgevel realiseren

Wij willen graag (in februari) een meter aanbouwen aan de voorkant van de woning. Plattegrond benedenverdieping is toegevoegd. Hebben de voorkeur voor een aanbouw van 3 m2 met een casco oplevering en een metsel constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
dinsdag 26 oktober 2021

Uitbouw aan zijkant realiseren ~11m2

Wij hebben deze woning gekocht en overwegen het uit te bouwen. Het zou dan gaan om een aanbouw van de zijkant van 2,5 meter breed en zo'n 4,5 meter lang. De buitenzijde willen we dan gemetseld net als de woning zelf, waarvan de kozijnen van kunststof. Graag sausklaar opgeleverd. Hierbij willen we de vloerverwarming laten doortrekken. De huidige gevel zal deels doorbroken moeten worden voor een doorgang. Overigens zijn wij nog niet in het bezit van een vergunning, dit zouden we dan mbv de vakman willen aanschaffen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
maandag 20 september 2021

Erker aanbouwen voorkant huis

Enige tijd geleden liepen we door onze wijk en daar zagen we dat mensen een super mooie erker hadden. Die willen wij dus eigenlijk ook. Op internet vond ik de tekeningen van de bouw die zij destijds hebben ingediend. Ook kon ik de tekeningen van ons eigen huis terugvinden in het bestand van de gemeente. Ik had al begrepen dat er een vergunning nodig is, misschien wil ik dit met behulp van de vakman aanschaffen. De buitenzijde dus gemetseld afgewerkt en de kozijnen van kunststof. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd. Geen lichtstraat of lichtkoepel gewenst. Wat zijn de kosten om deze erker te realiseren?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
zondag 03 januari 2021

Erker aanbouwen

We zouden graag erker aan de voorzijde van de woning willen. Het huis is 5,80 meter breed, maar willen de erker aan de woonkamer zal ongeveer 3,5 meter zijn. Als het vergunning vrij mag, dan zo diep mogelijk in de voortuin. Bijvoorbeeld 1,5 tot 2,5 meter. Het liefst met kunststof kozijnen, en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Castricum
maandag 26 oktober 2020

Probleem oplossen aanbouw

Door faillissement aannemer wordt aanbouw niet afgemaakt. Er is al een gat voor de fundering gegraven en muur met buren afgebroken. Heipaal geslagen en bekisting fundering gemaakt. Wij willen dat de muur naar de buren gemaakt wordt en beton gestort wordt voor heipaal en fundering. Liefst ook dat de vloer van de uitbouw gemaakt wordt zodat we in ieder geval onze schuur kunnen bereiken. Er zijn al wat materialen aanwezig zoals 11 beton balken, isolatie materiaal en betongaas. Zie foto's. Doordat er al een grote aanbetaling aan de originele aannemer gedaan is, is er niet genoeg geld om de volledige aanbouw af te maken op dit moment. Minimaal willen we nu de muur met de buren en het storten van het beton in bekisting en heipaal.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Heemskerk
zondag 10 mei 2020

Aanbouw fietsenschuur zijkant huis

We willen een schuur voor de fietsen bouwen van 2x5 meter. Er moeten twee deuren inkomen. De voorkant en achterkant (de smalle kanten) moeten de deuren komen. Van de brede kanten is een kant ons huis, de andere kant is voor 2 meter de garage van de buren. Zodoende moet er nog 2+2+3 meter aan muren gebouwd worden. We twijfelen tussen een houten uitvoering (waarbij eerste deel wel beton is) of geheel steen (Metselen).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Castricum
dinsdag 21 april 2020

Aanbouw van houtskeletbouw realiseren

Wij willen de gehele achtergevel van 6 m breed 2,5 m uitbouwen, met fundering. Welk soort fundering durf ik niet te zeggen. Ook willen we een bijkeuken van 2 x 2 meter creëren (geen elektra of leidingen) en ons kozijn met openslaande deuren en raampartij hergebruiken. Misschien dat er een klein kiepraam nog bij moet komen. De binnenkant netjes glad afwerken en een dicht plat dak. Vergunning vraag ik zelf aan. Graag houtskeletbouw. We willen in de zomer dit jaar beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Castricum
maandag 03 februari 2020

Opbouw op bestaand platdak

We hebben een huis met een aanbouw welke een plat dak heeft. Hier willen we graag een opbouw op hebben. Het dakoppervlak is ongeveer 14 x 7 meter. De opbouw moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, en het moet van houtskelet en kunststof gemaakt worden. Ik wil graag dat de vergunningsaanvraag meegenomen wordt in de offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Krommenie
Offertes aanvragen