Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Haren

Uitbouw achterzijde huis - Aanbouw - Haren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw aan de woning realiseren. De maten zullen 4m bij 7,5m zijn. In het bijgevoegde plaatje staat de huidige situatie. Ruimte 3 is een bijkeuken/hok dat vervangen moet worden door de uitbouw over de hele breedte van het huis. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen en vloerverwarming. Tot slot ook graag nog schuifdeuren en een lichtstraat.


Aannemer Haren

Offertes aanbouw in Haren aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Haren

zondag 28 augustus 2022

Aanbouw(5,71m x 2m) huiskamer achterzijde realiseren

Hallo we willen graag een uitbouw aan de achterzijde van onze woning realiseren. De afmetingen zijn 571x200. Qua ramen willen we graag 2 grote ramen, waarvan 1 raam de schuifdeur is. Minimaal HR++ glas met kunststof kozijnen. Verder mag het allemaal basic zijn(oplevering casco), om de kosten te drukken. We hoeven geen dakraam oid. Afwerking buitenzijde willen wij gemetseld.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haren
donderdag 21 januari 2021

Aanbouw op veengrond

Een aanbouw van 6 meter breed en 3 meter diep op veengrond, heipalen gewenst. een zadeldak die afloopt vanaf de woning op 3 meter hoog tot zo'n 2.40 voorkant. Dak voorzien van dakpannen overeenkomstig woning. Ramen voor en zijkanten en openslaande tuindeuren conform schets. muren opgebouwd met bakstenen conform woning. Ik voeg een schets toe inclusief foto's van de huidige situatie. De serre op de foto wordt gesloopt i.v.m. verzakking etc. Ik hoop dat u hier iets mee kunt. Vergunning is niet zeker, ga ik naar kijken. De constructie zelf nog even in overleg met de vakman. Kozijnen ook even in overleg (kunststof). Graag een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haren
zondag 09 juni 2019

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van circa 6 bij 3 meter. Een gedeelte daarvan moet bijkeuken worden, circa 1,5 bij 3 meter. Staat nu ook een aanbouw (zie foto 3 en 4). Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, dat laat ik graag aan jullie over. Compleet opleveren is in overleg. Er moet wel een fundering in komen, elektra, stucwerk en het moet van hout gemaakt zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haren
maandag 04 april 2016

Aanbouw met keuken en bijkeuken maken

We willen een gemetselde aanbouw van 4 x 6 meter met veel glas. Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen voor een keuken en bijkeuken aan bestaande bouw. Buiten schoon metselwerk, binnen glad gestuukt afgewerkt, 1 kant dicht en 1 kant aanrecht met raam erboven. De fundering moet nog gemaakt worden. De keuken zal dan 4 bij 4 meter worden en de bijkeuken 4 bij 2 meter. Met een achterdeur en 1 raam. We willen eerst een indicatie van de kosten aangezien de woning nog niet aangekocht is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kolham
woensdag 20 januari 2016

Aanbouw en dakopbouw plaatsen

Wij zijn bezig met het aanschaffen van een woning. Nu willen wij graag de woning vergroten met een aanbouw van 5 bij 7 meter en een opbouw van 5 bij 7 meter. Beide mogen wind dicht opgeleverd worden, daar ik zelf dakdekker ben zal ik er voor zorgen dat het waterdicht gaat worden. Wij hebben een indicatie nodig voor de aanvraag van de hypotheek.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haren
woensdag 21 maart 2012

Vergroten bijkeuken

Huidige bijkeuken "klompenhoek")is nu 215 x 215 x 215 cm. Het dak is aan vervanging toe maar de wens is om deze aanbouw 100 cm te verlengen en circa 15 cm te verhogen. Huidige constructie is geheel van hout en gipsplaat, aangebouwd aan twee haakse stenen muren welke de muren zijn van onze achterzijde en zijkant buren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Haren
vrijdag 05 januari 2007

Aannemer

Aanbouw nieuwe gedeelte aan het bestaand pand. Metselwerk en fundering dak en vloeren kozijnen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Kolham
Offertes aanvragen