Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Harderwijk

Realiseren fundering uitbouw(garage) - Aanbouw - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Realiseren fundering uitbouw(garage)

Plaatsen van fundering voor de bestaande garage om deze uit te bouwen. Het gaat om een stenen uitbouw van 2,5x 3m.


Aannemer Zeewolde

Offertes aanbouw in Harderwijk aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Harderwijk

woensdag 01 februari 2023

Aanbouw hal voorzijde huis

Ik wil een aanbouw laten realiseren aan de voorzijde van mijn woning. Het moet een hal worden van 1.40 bij 1.80 m. Er moet dus een toegangsdeur en een aantal kozijnen in. Ik ben bezig met de vergunning. Ik wil advies over of het beste is om met hout af te werken of dat het gemetseld moet worden. Ik wil dat de oplevering casco is. Het moet ergens in de zomervakantie of daarna gebeuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harderwijk
maandag 26 april 2021

Aanbouw plaatsen

Ik wil een aanbouw van 5 x 3 meter laten plaatsen. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering, kunststof kozijnen en een stenen buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeewolde
dinsdag 06 april 2021

Serre aanbouw achterzijde woning

Wij willen graag aan de achterkant van het huis een kunststof serreaanbouw. De maten zullen 5.5 meter bij 3 meter worden. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Buren hebben wel een kleine uitbouw aan de achterzijde van de woning. Wij willen een sausklare oplevering. Het verwarmen van de serre graag in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Putten
zaterdag 20 februari 2021

Aanbouw plaatsen en huis verbouwen

Wij willen de zolder verbouwen en netjes afwerken tot 1 slaapkamer en wasruimte, op de eerste verdieping van 3 slaapkamers 2 slaapkamers maken en netjes afwerken en beneden alles opnieuw laten stucen en een aanbouw plaatsen van ongeveer 5 meter breed en 2 meter lang. Wij zijn op zoek naar een aannemer die dus meerdere projecten voor ons kan realiseren. Voorkeur voor een complete oplevering geen idee wat voor materiaal. Indien het mogelijk is willen we schuifpui. Er moet waarschijnlijk geheid.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harderwijk
zaterdag 09 januari 2021

Uitbouw achterzijde woning

Aanbouw, liefst prefab, andere opties ook bespreekbaar. Afmeting uitbouw, 480cm breed 300cm diep 270cm hoog. Kozijn: 2 openslaande deuren met aan beide zijden raam ernaast, materiaal kunststof. Plat dak met dakraam erin. Fundering nodig (waarschijnlijk zonder heijen). Inclusief afwerking aan binnenkant (1 radiator, tv/utp aansluiting, vloer op zelfde hoogte als rest van het huis, plafond/muren gestucd). Er is geen achterom.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harderwijk
zondag 22 november 2020

Aanbouw achterzijde metselen

Wij willen een aanbouw laten realiseren van 2,5 meter diep bij 6 meter breed. Dit mogen wij vergunning vrij laten uitbouwen. Er zijn nog geen bouwtekeningen gemaakt, maar wel vanuit floorplanner zodat ik in ieder geval een beeld heb van wat wij voor ogen hebben. Ik weet dat er geheid moet worden en wij wonen op een zandbank, dus ik laat dit sowieso graag heien. Er hoeft geen draagmuur te worden verwijderd en ook geen stalen balkconstructie te worden gemaakt. Plafond bestaat uit betonplaten. Wij willen de oplevering graag behangklaar. Qua kozijnen hebben wij momenteel nog geen sterke voorkeur, ik heb eventueel nog kozijnen liggen welke gebruikt kunnen worden. Hierover ga ik graag met de vakman in overleg. We willen een gemetselde constructie. Graag zien we ook als optie om de garage thermisch te laten isoleren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeewolde
zaterdag 24 oktober 2020

Een grote aan- en verbouw klus realiseren

Ik zoek een goede aannemer voor een aan- en verbouw klus. Het gaat onder andere om het slopen oude aanbouw en nieuw opbouwen volgens de tekening. Bestaande woning houte/beton op zand vloer vervangen voor Rc5 vloer. Schuur Rc 3,5 vloer. Nieuwe meterkast, nieuwe CV / vloerverwarming optioneel. Erker voorzijde incl opvangen bestaande draagbalk in woonkamer. Optioneel ook een dakkapel. Overige documenten wissel ik graag uit met de specialist.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Putten
zondag 24 november 2019

Aanbouw 2 kamers

Wij willen 2 slaapkamers laten bouwen van +- 3 x 4 per kamer (3 x 8) totaal met de deuren in de gevel van het bestaande huisje en in alle 2 de kamers 2 ramen van 1 van 1 x 1 en 1 van 1 x 0,5. De binnenlanden en plafond glad gestuct en de buitenlanden van wit steen en een plat dak. In elke kamer 1 dubbel wandcontact en een lichtpunt aan het dak met schakelaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Harderwijk
donderdag 07 juli 2016

Kelder met opbouw bouwen

Naast een bestaande recreatiewoning een aanbouw van max 400x425 cm. Met een kelder. Locatie Veluwe. Het huis is op staal gebouwd. Geen last van grondwater. Het huis is van betonsteen en gelijkvloers. De aanbouw moet ook van dezelfde steen. Aanbouw van een steens muur binnenkant doen we zelf. Kozijnen doen we zelf. Mag wel aparte prijs voor opgegeven worden. Recreatiepark, geen zwaar verkeer mogelijk. Grote parkeerplaats ook voor zwaar verkeer op 40 meter van huis bereikbaar via eigen grond. Wij willen zoveel mogelijk zelf doen om kosten te besparen. Graag separate prijs voor: kelder, opbouw, constructieberekening etc. Zie ook tekening.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ermelo
woensdag 01 juni 2016

Serre of uitbouw aanbouwen

Wij willen graag een uitbouw van 2 meter diep en 5,4 meter breed realiseren. Er zal een gedeelte van het dak glas moeten worden voor het licht inval. De zijmuren moeten worden gemetseld en de voorzijde zullen openslaande deuren moeten krijgen. De wanden zullen aan de binnenzijde gestuukt moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeewolde
vrijdag 15 januari 2016

Aanbouw van hout laten plaatsen

Een houten aanbouw plaatsen. Afmeting: 10 x 4 meter. De fundering moet gemaakt worden. Het is een klein huisje waaraan de aanbouw geplaatst moet worden. Met een plat dak van 3 meter hoogte binnen. De verwarming en elektra doortrekken en volledig afgewerkt opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ermelo
woensdag 13 januari 2016

Aanbouw met bovenbouw bouwen

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas. Het gaat om een oppervlakte van 3 bij 5 meter met bovenbouw met een plat dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ermelo
woensdag 13 januari 2016

Aanbouw aan het woonhuis bouwen

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas. Het zal gaan om een ruimte van 2.5 meter x 3 meter. Een soort bijkeuken met daarin een aansluiting voor de wasmachine en de droger. Tegen de gevel waar de keukendeur is. Het huis is geheid en staat op zandgrond. Fundering kan gegraven worden met op de hoeken een iets dieper deel aangezien het zandgrond is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeewolde
woensdag 06 januari 2016

Aanbouw aanbouwen aan de woning

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas. Ik wil graag een serre-achtig iets. Het gaat om een ruimte van 4 meter bij 6.50 meter. Aan de achterkant zit een keuken, deze is nog prima. Ik twijfel of het nodig is om deze te verplaatsen. Ook wil ik graag openslaande deuren in de serre/aanbouw. Allereerst zou ik graag advies willen over wat de mogelijkheden zijn om samen tot een constructief idee te komen!


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeewolde
maandag 18 maart 2013

Realiseren van een aanbouw

Aanbouw van circa 4.50 x 5.00 meter. Het geheel komt tegen twee buitengevels, dit zijn dus al bestaande wanden. Bestaand kozijn overzetten, kozijn is 3.00 x 2.00. Deur plaatsen ter hoogte van het nu bestaande kozijn, dan rest van de opening dichtzetten. Volledig geisoleerd plat dak. Geen heifundatie nodig. Klant prefereert contact om, voor Casius moverende redenen, zoveel mogelijk per e-mail te onderhouden. Bellen is wel mogelijk, maar als het niet noodzakelijk is, liever per e-mail te communiceren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ermelo
Offertes aanvragen